Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5823306 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı batuhanhereklioglu

Herkese iyi akşamlar uzun süreden sonra katıldım aranıza  grubun en küçük taraftarıyım galiba  :ok: 

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Ekrem fotoğraflar on numara teşekkürler

Çevrimdışı selim

Eline yüreğine sağlık @Ekrem fotoğraflar süper :claps:

Çevrimdışı hsyn_RQ7

benim şahsi fikrim biraz amatör bi çalışma oldu ama vodafone arena yazısı kırmızı olsaydı daha hoş olurdu

Çevrimdışı Efe

Herkese iyi akşamlar uzun süreden sonra katıldım aranıza  grubun en küçük taraftarıyım galiba  :ok: 
:hosgeldin daha ufakta var zannedersem yaş önemli herkes Beşiktaş sayesinde burda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

benim şahsi fikrim biraz amatör bi çalışma oldu ama vodafone arena yazısı kırmızı olsaydı daha hoş olurdu
bu stadta tek koltuk dahi renkli olmaz bizim 2 rengimiz var siyah ve beyaz başka hiç bir renk kubul edilemez bana göre ve şuan bu siyah beyaz deryanın içine farklı renk sokmak stadın içine etmekle eş değer benim için kırmızı vs bi renk stadımızda olmayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

ilk önce yaşınızı yazınız.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Nedir bu kırmızı merakı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ekrem Eline yüreğine sağlık kardeşim benim..

Haftaya aksilik olmazsa bende güzel fotolar çekmeyi planlıyorum .

Çevrimdışı Efe

şu görüntü herşeyi anlatıyor muazzam görünecek çatı kaplama bitince :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

şu görüntü herşeyi anlatıyor muazzam görünecek çatı kaplama bitince :)
Buraya şampiyon dönmemiz lazım şampiyonnnn.

Çevrimdışı Ekrem

Ekrem Eline yüreğine sağlık kardeşim benim..

Haftaya aksilik olmazsa bende güzel fotolar çekmeyi planlıyorum .
sağol Onur. İnşallah kardeşim stadı izlemekten resim çekmeye zorlanıyor insan :halay:
bugün tribünlerden bir resim
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 22:33:25 Ekrem ]

Çevrimdışı Efe

pazartesi maçtayım bu hafta koltukların tamamının yerlerine konacağını düşünüyorum sabitleme işide yavaştan başlar pazartesi geldiğimde koltuk işi görsel olarak bitmiş olur heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sağol Onur. İnşallah kardeşim stadı izlemekten resim çekmeye zorlanıyor insan :halay:

Senin bu yakaladığın açıların tadını başka bi foto vermiyor vallaha ( yeniinönü dışında :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Efe

Buraya şampiyon dönmemiz lazım şampiyonnnn.
döneceğiz takıma tam destek her maç en zor maçımızdı iyi geri döndük çarşamba pazartesi kazanıp tekrar lider olacağız aha yazdım  buraya :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Renklerimiz tabii ki siyah-beyaz ama kırmızı da bizim için vazgeçilmez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bugün tribünlerden bir resim

hahahha bu fotoyu yeni gördüm yakında 3 - 5 bin kişi inşaatı takip eder canlı olarak tribünde yönetim kapıları açsın asabımızı bozmasın :):):

Çevrimdışı ONUR KOLCU

4

olsun oda güzel 4 ü erken koydularya belki 5 te gelir diye düşünmüştüm ama sağlık olsun inşallah ekip 2 ye çıkar ve hızlanır yoksa bu şekilde 2 aya yakın sürer .

Çevrimdışı Ekrem

Senin bu yakaladığın açıların tadını başka bi foto vermiyor vallaha ( yeniinönü dışında :)
artık bu açılar yetmiyor kardeşim bitsinde içine girip oradan çekelim artık :) @ONUR KOLCU

Çevrimdışı AngryEagle

Besiktasin resmi yazi fontu diye birsey yok. Yani vodafone'un kullandigi kurumsal yazi fontu bizim resmi fontumuz degil. http://www.bjk.com.tr/tr mesela bu sitedeki banner uzerindeki besiktas yazisina benzerlik gosteriyor bu yazi fontu. fakat gordugun gibi ş harfinin kuyruk orantisi ve salinimlari dogru degil stat'da uygulanana gore. Ayrica ortada resmi bir font olsaydi bile bu yillardir armamizin ustunde olan eski kapali tribunun ustunde de kullanilan yazi fontu olurdu. fonetik uzmani degilim ama bu yazi fontunun cok daha iyi olacagini dusunuyorum.

Var esasen : Neo Sans Pro

Ama şu anda kapalı'daki yazıda bu fontun kullanıldığından emin değilim.

Detayları kurumsal kimlik kılavuzunun 29. sayfasında:
http://www.bjk.com.tr/docs/besiktasjk_kurumsal_kimlik.pdf

Çevrimdışı ONUR KOLCU

artık bu açılar yetmiyor kardeşim bitsinde içine girip oradan çekelim artık :) @ONUR KOLCU

Aynen çok az kaldı artık sonuna dogru geldik :)