Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre Ş.

Forum ahalisini ilk mesajımda selamlamak istiyorum. 6-7 aydır düzenli olarak forumu takip ediyordum. Üyelik bugüne kısmet oldu.

Stadın temeli atıldığından bu yana sürekli olarak  stad inşaatını canlı canlı takip ediyordum. Stadın önünden her geçtiğimde allahım bana burda maç izlemeyi nasip et diyerek Taksime yürüdüm. Stadın açılışını ise sabırsızlıkla beklerken bu dönem erasmus kapsamında değişim öğrencisi olarak Hollanda'ya geldim ve stad açılışına yetişemeyeceğim. :bawling: Dolayısıyla stadın ağustosta açılması benim için daha iyi olacaktır diye içimden geçirmedim değil.  :money: Ama neyse umarım en kısa sürede kazasız belasız açılır da Kazan'dan stadyuma şampiyonluk şarkıları söyleyerek yürürüz.
Umarım yazın şampiyonluk kutlamalarına yetişirim.
Hoşgeldiniz...

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer abi, sizinle bu konuyu daha önce konuşmuştuk. Neden hâlâ aynı şey üstünde direttiğinizi anlamıyorum. Vodafone yazısı orijinal fontta değil. Dikkatli bakmıyorsunuz.
Evet haklısın birebir değil ama çok belli ki logodakini yazmaya çalışmışlar..

Yüksekliği ve uzunluğunu değiştirmeden birebir aynısını yapabiliyor musun?
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 14:35:38 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu arada bir yanlış anlama olmasın ben yazıları yazarken çok iyi bir iş çıkardıklarını söylemiyorum.. Sadece kafalarına göre font seçemezler diyorum

Çevrimdışı ondrakku

merhaba herkese. inönü akustiğini yakalayamayız diyen arkadaşlara şaşırıyorum açıkçası. inönü efsanemizdi haklısınız ancak çatı yükseklikleri birbirinden farklı (bi tribünde çatı bile yoktu) stadın akustiği kutu gibi yapılmış bir stattan nasıl daha iyi olabilir? bu işin uzmanlığı çok farklı ancak azıcık rasyonel düşünceyle akustiğin daha iyi olabileceğini söyleyebiliriz.

Çevrimdışı harund1k3

Her şirketin ve markanın resmi yazı tipi vardır :)

Vodafone'un kullandığından kastın vodafone arena yazısı ise o da vodafone arena logosuyla aynı..

Kapalıdakinin nasıl olduğunu hatırlamıyorum ve bir geçerliliği yok.. Resmi sitedeki geçerli olandır ve resmi tüm evraklarda da aynısı kullanılır.. Aksi mümkün değil.. Statda da aynısı yapılıyor ama tabi koltuklarla olabildiği kadarıyla

elbette kulubun resmi yazi islerinde veya sitesinde belirledigi yazi fontlari ayni olabilir. Fakat bjk.com.tr'deki yazi fontuyla stad icindeki yazi fontunun ayni olmasi gibi bir zorunluluk yok. bunun en iyi ornegi gs'nin kendi sitesindeki yazi fontuyla tribunde kullandigi yazi fontunun tamamen farkli olmasidir. Kaldiki yuzlerce lisansli urun var bunlarin neredeyse hepsinde farkli fontlarda besiktas yazisi var. bunu da birakalim zaten stat'da kullanilan font resmi sitedeki fonta sadece benziyor arada fahis farkliliklar da var.

Bana gore besiktas'a yakisan font kapalinin ustunde kullanilan ve armamizdaki BJK harflerindeki fonttur.kapali tribunde yine aynisinin kullanilmasi gerektigini dusunuyorum.

Çevrimdışı smhkcr

Yemin ederim negatifler yüzünden foruma giresim yok. Bütün enerjimi emiyorsunuz. Bir bakışta akustiği, fontu, pikseli görebiliyorsunuz ya kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Artık kim üzerine alınırsa... Halbuki bir daha yaşama şansımız olmayan eşsiz bir olayın tadını forum ortamında çıkarabilmek tek derdim. Tıpkı yıllar önce Robinho ve Adebayoru hep beraber beklediğimiz sahur sonrası nöbetleri gibi... Çok gördünüz ya canınız sağolsun yine de...

Çevrimdışı Erdem Çözer

elbette kulubun resmi yazi islerinde veya sitesinde belirledigi yazi fontlari ayni olabilir. Fakat bjk.com.tr'deki yazi fontuyla stad icindeki yazi fontunun ayni olmasi gibi bir zorunluluk yok. bunun en iyi ornegi gs'nin kendi sitesindeki yazi fontuyla tribunde kullandigi yazi fontunun tamamen farkli olmasidir. Kaldiki yuzlerce lisansli urun var bunlarin neredeyse hepsinde farkli fontlarda besiktas yazisi var. bunu da birakalim zaten stat'da kullanilan font resmi sitedeki fonta sadece benziyor arada fahis farkliliklar da var.

Bana gore besiktas'a yakisan font kapalinin ustunde kullanilan ve armamizdaki BJK harflerindeki fonttur.kapali tribunde yine aynisinin kullanilmasi gerektigini dusunuyorum.
Hepsinin aynı olması gerekir.. Kurumsallık bunu gerektirir..  ama yakışana girersek ben de şu an yazılanı beğenmiyorum

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bugün 5. Membranı görürüz diye tahmin ediyorum filesi hazır çünkü

Çevrimdışı warofpoet

merhaba herkese. inönü akustiğini yakalayamayız diyen arkadaşlara şaşırıyorum açıkçası. inönü efsanemizdi haklısınız ancak çatı yükseklikleri birbirinden farklı (bi tribünde çatı bile yoktu) stadın akustiği kutu gibi yapılmış bir stattan nasıl daha iyi olabilir? bu işin uzmanlığı çok farklı ancak azıcık rasyonel düşünceyle akustiğin daha iyi olabileceğini söyleyebiliriz.

Çok çok daha iyi olacağı görüşündeyim. İnönüde kapalının tek özelliği çatısının beton olmasıydı bence. Ama buna karşı kapalıyla yeni açık arası çok büyük açıklıklar, eski açık ise full açıktı. İnönüde sen rekor ses çıkarabiliyorsan kapasiteyi arttırıp yerin iyice altına indiğinde eminim çok daha fazla etkisi olacak.Tribünler sahayı çok iyi kapatıyor zaten dikliği de burda büyük etken.  Milletin ağzı açık kalacak çıkan sesi duyunca o açılışta hiç şüphem yok.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Emre Keşküş

Kimsenin dikkatini çekmemiş ama BEŞİKTAŞ'ın İ'sinin üzerindeki siyah koltuk, harf ile çok yakın olmuş. Sadece İ değil diğer harflerinde hemen üstüne siyah koltuk koymuşlar, Umarım düzeltilir.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 15:06:05 Emre Keşküş ]

Çevrimdışı riza calli

Çok çok daha iyi olacağı görüşündeyim. İnönüde kapalının tek özelliği çatısının beton olmasıydı bence. Ama buna karşı kapalıyla yeni açık arası çok büyük açıklıklar, eski açık ise full açıktı. İnönüde sen rekor ses çıkarabiliyorsan kapasiteyi arttırıp yerin iyice altına indiğinde eminim çok daha fazla etkisi olacak.Tribünler sahayı çok iyi kapatıyor zaten dikliği de burda büyük etken.  Milletin ağzı açık kalacak çıkan sesi duyunca o açılışta hiç şüphem yok.
Inonude sadece kapali tribun bagirirdi o da stada yeterdi.şimdiki kapalida kimsenin eskisi gibi bagiracani sanmiyorum.yeni acik ne yaparsa yapacak gibi.ust katlarda korkuluk olacagi icin bütünlük sağlanamayacak

Çevrimdışı Erhan

Kimsenin dikkatini çekmemiş ama BEŞİKTAŞ'ın İ'sinin üzerindeki siyah koltuk, harf ile çok yakın olmuş. Sadece İ değil diğer harflerinde hemen üstüne siyah koltuk koymuşlar, Umarım düzeltilir.

Beni rahatsız etmedi açıkçası

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimdışı serti67

yenı acık ust kata logomuzdakı kartal fıguru cok sık olurdu neden dusunulmedı acaba koltuk dızaynı yapılırken
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı warofpoet

Inonude sadece kapali tribun bagirirdi o da stada yeterdi.şimdiki kapalida kimsenin eskisi gibi bagiracani sanmiyorum.yeni acik ne yaparsa yapacak gibi.ust katlarda korkuluk olacagi icin bütünlük sağlanamayacak

ben eski açığın inönü kapalısından daha etkili olacağını düşünüyorum zaten oldukça büyük bi tribün boyu kısaltılmış bile olsa. alt kat üst kat arası mesafe illa ki ters etki yapar ama inönü stadının açıklıkları çok daha büyük sorundu bence şimdiyle kıyaslanınca. ayrıca inönüde sadece kapalı bağırmıyordu yanlışınız var...yeni açıkta çok maç izledim hep de bağırdık.. eski açıkta da çok bağıran gördüm insanlara haksızlık yapmayalım bence. tv de sadece kapalı bağırıyo gibi görünse de öyle değil.. o atmosfer oluştu mu tüm stadı sarıyor zaten

Çevrimdışı Sezer94

Yeni acigin alt kara kocaman 3 cizgi ust katinada kocaman adidas logosu olsaydi on numara olurdu tabi pikselsiz olmasi lazimdo bunun icin
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı warofpoet

mantıklı yaklaşınca aslında yeni açıktan üstü tamamen açık olan eski açığın sesi bu kadar duyuluyorsa ,üstü tamamen kapalı ve kapasitesi artmış yeni mabedimizde  loca katlarının sahaya mesafesi bence pek dert edilmemeli.
     , çok eğleneceuk çok  :halay: :halay: :halay: :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Harbiden bu tarz şeyleri bulmak için çabamı sarfediyorsunuz gercekten çok komik bi vaziyet bu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sezer94

Reklamlarda bile 41.903 diyor artik bu kesinlesti mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Az önce şöyle bi şey gördüm
Tam ben atacakcaktim:)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Iskece_Kartali

yunanistan Türkiyeden sonra takipçimiz en fazla olan yer :D

Necmi abi Yunanistan'da bildiğiniz gibi Yunanistan vatandaşı da olsa aslen Türk olan yaklaşık 150bin Batı Trakyalı Türk Azınlık insanı var. O yüzden çok takipçi olması doğal. Bizler bu forum sayesinde stadımızın gelişmelerini takip edebiliyoruz. "Yunanistan Kartalları", "İskeçe Kartalları" gibi pankartları eski stadımızda görmüşseniz eğer işte onlar bizleriz  :D

Çevrimdışı eypseker

Harbiden bu tarz şeyleri bulmak için çabamı sarfediyorsunuz gercekten çok komik bi vaziyet bu.

Lafı ağzımdan aldın desem yeridir. Köşe düzensizliğini anlarım, piksel memnuniyetsizligini anlarım, siyah kolon eleştirisini anlarımda 'i' ye yakın siyah koltuk eleştirisi nedir. Bu kadarda komik olunmaz.