Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5825503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkesin yerine oturma zorunluluğu kesinlikle gelmek zorunda ve gelmeli ki zaten gelecektir de.

Hem maddi fark söz konusu, hem de insanlar artık kemikleşerek kalıcı olmak isteyecek yeni statta. 30 yıl aynı koltukta oturmak için stadın çivisinin çakıldığı gün kombine alan taraftarlar var.

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guncel fotolar

5.ci Membranda takilmis sanirim :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı asi_kartal

Az önce şöyle bi şey gördüm
Bu resimdekiler dogru mu ? Ben cati firmasinin sitesinde akustik ile ilgili bir madde gormedim de ?
@ahmetx abi
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu resimdekiler dogru mu ? Ben cati firmasinin sitesinde akustik ile ilgili bir madde gormedim de ?
@ahmetx abi
Bende tam yersi Akustik ozelligi var diye biliyordum

Ben böyle birseyin atlanacagini hiç dusunmuyorum mutlaka firmaya Akustikle ilgili ozel bir uretim yaptırılmıştır :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Karabay

Arkadaşlar Merhaba. ..Uzun süredir ilk defa kendi ismimle giriyorum bu siteye gerçi hergün ziyaretçi olarak bıkmadan usanmadan yorumlarınızı takip ediyorum. ...benim merak ettiğim iki sorum var...   
1. Beşiktaş Olimpiyat ta ve Başakşehir de oynadiginda saha ucreti veriyormu veriyorsa mac başı ne kadar. ..
2.. bu sorumu yanlış algılamayin tepkim sadece tff ye vodafone arena açıldığında milli Takımımız oynamak istediğinde bir hasılat elde ediyormuyuz yada kabul etmemek gibi bir lüks sumuz varmı. ...
hoş geldin. milliyetin sayfasında spor haberlerine sürekli yorum yapan arkadaş senmisin  :) @65VAN1903

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı denilanz

BEŞİKTAŞ JK yazısına gelince kartal yuvalarında kullanılan fontta yazılmış ve bence @denilanz kardeşimin konu ettiği fonttan daha güzel.Ben son dönemde kullanageldiğimiz modern fontta yazılsın isterdim
Modern fonttada hazırladım. Hem italik, hem düz olarak. İtalik de çok kötü durmadı ama üst tribündeki vodafone arena yazısı düz olduğundan italik bence biraz sırıtıyor. Hepsini tekrar bir arada paylaşayım. :ok:

Not: Yapılan modelin değiştirileceğini ben de düşünmüyorum. Lütfen "zaten değiştirilmez bu saatten sonra" veya "yapılan model zaten güzel, her şeye karışmayın" tarzı yorumlar yapmayın. Böyle olsa nasıl dururdu diye görmek açısından paylaşıyorum sadece.

Çevrimdışı ALI RIZA

Modern fonttada hazırladım. Hem italik, hem düz olarak. İtalik de çok kötü durmadı ama üst tribündeki vodafone arena yazısı düz olduğundan italik bence biraz sırıtıyor. Hepsini tekrar bir arada paylaşayım. :ok:

Not: Yapılan modelin değiştirileceğini ben de düşünmüyorum. Lütfen "zaten değiştirilmez bu saatten sonra" veya "yapılan model zaten güzel, her şeye karışmayın" tarzı yorumlar yapmayın. Böyle olsa nasıl dururdu diye görmek açısından paylaşıyorum sadece.
3. Resmi yazi tarzi 1. Resmin yazisina uygula o daha güzel olu @denilanz

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı cagdas44

Merdivenler siyah olmalı.uzaktan bakınca  herkes koltuklarındayken siyah gözüküyor. Ama merdiven beyaz olunca tribün boş gözükür. Siyah olsa daha dolu gözükür

Yalnız şöyle bir şey var ki merdivenlerin gerekli durumlarda görülebilecek renkte olması gerekiyor

Çevrimdışı ozan062

Herkesin yerine oturma zorunluluğu kesinlikle gelmek zorunda ve gelmeli ki zaten gelecektir de.

hangi stadda suan türkiyede uygulanıyor bu dediğin?

passo geldiğinden bu yana istanbulda 3 maç izledim izmirde sürekli izliyorum  maçlara giden arkadaslarım var  orda burda

bu dediğini yapmıs uygulamıs klup yok... varsa bile zorunluluk değil

ve bizim kültürümüzde bunu uygulamak imkansıza yakın bosuna beklenti yaratmayalım:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Gürcan

Her bloga gorevli koyup bu gorevliye yardimci olmasi icin guvenlik gorevlisi gorevlendirirsen herkez yerine oturur. Gelmeyenin yerine otururlar ona bisey demem ama adam para veriyorsa o koltuga baskasi oturamaz oturmamalidir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mustapha

Bizde yerimizi alalım artık, misafirlik uzun oldu.
Herkese selamlar.
Kırmızı merdiven yakışır diyorum bende.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Sadece kotulemek icin soylemiyorum. Pekte kimsenin umrunda olmasina gerek yok zaten ama gordugum en kotu tribun yazilari bizim stadda.

Sunu yapmak cok mu zordu.

Çevrimdışı McAdnan

Sadece kotulemek icin soylemiyorum. Pekte kimsenin umrunda olmasina gerek yok zaten ama gordugum en kotu tribun yazilari bizim stadda.

Sunu yapmak cok mu zordu.

Gördüğüm en iyi yazı tarzı...Bayıldım eline sağlık, keşke böyle yazılsaydı...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı recepss

arkadaşlar görüyorum bazı arkadaşlar yok neden piksel yok böyle yazı olur mu çok takılıyor. bunlar inanın cok önemsiz şeyler tribünler dolduğunda görünmeyecek zaten önceliğimiz stadın biran önce bitmesi koltuk dediğin şey sökülüp takılabilir yazılar bi iki gün içerisinde değişebilir zaten. bian önce stadımıza dönelim koltuk önemli değil takılsın biran önce yeter bence  :tabe: öncelik zemin olmalı resimlerde görüyorum zemin sürekli ıslak bilerek mi yapılıyor yoksa deniz suyumu çıkıyor. deniz suyu ise orda çim nasıl yetişir? bilen varsa yazabilir mi.

Çevrimdışı Turgay.BJK

Ne gibi biraz açarmısınız ?

En basitinden şu koltuk renkleri döşeme şekli fln sorulabilirdi fikir alınabilirdi. Bizim taraftarın istediği ne varsa bursa yaptı :)

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı Turgay.BJK

2000 tl veren kişi 2500 lira veren kişinin koltuğuna oturur ve daha fazla para ödeyen kişi bunu sorun etmez diyorsunuz yani :)

Bu sadece üst katlardaki fark bu arada, kapalı alt orta 5000, kenar 2800. Neredeyse 2 katı para verip koltuğuna oturamazsa 2. sene toplam 10-15 bin kombine falan satarız :)

Benim kafamdaki taraftar profili zaten sizin dediğiniz şekilde olmayacaktır. Merdiven boşlukları olur aralar olur. 1 koltukta 2 kişi olur. Kapalıya gelen adam bunun lafını etmez bence. O yüzden böyle bi sorun olacağını düşünmüyorum. He eğer herkes tiyatro gibi izlemenin derdinde olursa olay başka. Ama ben hiç sanmıyorum.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı denilanz

En basitinden şu koltuk renkleri döşeme şekli fln sorulabilirdi fikir alınabilirdi. Bizim taraftarın istediği ne varsa bursa yaptı :)
Bir A'yı değiştirdiler, bir de berbat olan köşe koltukları dizilimini kötü derecesine yükselttiler. Başka ne yapmış Bursalılar?

Koltuk renkleri siyah-beyaz işte, ne soracaklardı da ne cevap alacaklardı.