Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820006 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı McAdnan

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yazı karakterini dümdüz yapmak yerine neden böyle birsey yapmadılar bilgisi olan varmı ? Yada bi sekilde iletisime gecip su fotograf gösterilip bu sekilde degistirttirilemezmi. " A daha güzel yapılabilir tabi "

Çevrimdışı 1903_mehmet

Yazı karakterini dümdüz yapmak yerine neden böyle birsey yapmadılar bilgisi olan varmı ? Yada bi sekilde iletisime gecip su fotograf gösterilip bu sekilde degistirttirilemezmi. " A daha güzel yapılabilir tabi "

Bak bu çok güzel olmuş işte daha bi hoş olmuş bencede böyle yazsa daha muhteşem olurdu :claps:
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı Apocalyptica

Güncel  4.membran

faruk kardeşim daha öncedende soylendi ama şu fligranın yeri değişmiyormu. herşeyin önüne geçiyor... :ok:

Çevrimdışı erzurum1903

arkadaşlar muhtelen sorulmuş ve cevap verilmiştir ama  ben kaçırdığım için meraktan sorayım terkarar bilen cevaplarsa merakım geçmiş olacak:) yeni açık altta toto yazısının yanında gözüken 3 sıralı koltuk neden öyle yapıldı bütünlüğü bozan o merdivenlere gerek varmıydı gerçekten. umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı cisse557

Bu mebranlarla ses akustiği diye bir şeyin olacağına inancım sıfır...
Konserlerin yapılacağı yerde ses akustigi olmayacak demek tuhaf.

Çevrimdışı Erdem Çözer

resmi yazı karakterin neyse o kullanılır kafana göre yazı tipi seçemezsin..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 13:05:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@ddc1979 yaşını girer misin profiline.

Yeni üye olan arkadaşlarımız keza, arkadaşlar forum kurallarını mutlaka okuyun çok fazla neden moderasyondayım diye soru geliyor.

Yaşınızı yönetici uyarısına rağmen profilinize girmezseniz mesajlarınız yönetici onayından geçmeden foruma düşmüyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

arkadaşlar muhtelen sorulmuş ve cevap verilmiştir ama  ben kaçırdığım için meraktan sorayım terkarar bilen cevaplarsa merakım geçmiş olacak:) yeni açık altta toto yazısının yanında gözüken 3 sıralı koltuk neden öyle yapıldı bütünlüğü bozan o merdivenlere gerek varmıydı gerçekten. umarım anlatabilmişimdir.
Muhtemel Bir eksiklik veya değişiklik nedeniyle boş olduğunu düşünüyoruz o kısımlara da koltuk gelecek

Çevrimdışı can1903

Membran nerde membran nerde 4. membran nerde  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

yeni desibel rekorları kırmak için bunları düşünecek en son taraftar grubuyuz olimpiyat bile dayanmıyorsa bize şeref beyde sen düşün 💪🏻

Çevrimdışı denilanz

Ne varmış A harfimde ya! Yeterli yükseklik olmadığı için daha düzgün olmuyor. Düzeltmeye çalışınca bu sefer de kolları çok açılıyor. En iyisi bu.

Çevrimdışı erzurum1903

Muhtemel Bir eksiklik veya değişiklik nedeniyle boş olduğunu düşünüyoruz o kısımlara da koltuk gelecek

sağol dostum nasıl bir endişem vardı anlatamam baktıkça verem oluyordum. :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fotolara devam Guncell

Besiktas tarnsfer dedikodulari sayfasindan alintidir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

resmi yazı karakterin neyse o kullanılır kafana göre yazı tipi seçemezsin..
Ama kafalarına göre seçmişler. Vodafone yazısında da, Beşiktaş yazısında da resmi yazı tipi kullanılmamış. Bu arada Beşiktaş'ın da resmi yazı karakteri hangisi bilmiyorum.

Çevrimdışı Anıl1903

Eski stadımızda numaralı ve kapalının üstü betonla kapalıydı.Yeni açık membranla kapalıydı kaldıki eski açıkta  komple açıktı ve bu şekilde desibel rekoru kırıldı.Yeni stadımızda öngördüğünüz düşüncenin gerçekleşme ihtimali yok boşuna kuruntu yapmayın

Çevrimdışı Hacıhüso

Arkadaşlar uzun süredir forumda ziyaretçi olarak bulunuyordum. Üyelik bu güne nasipmiş. Neden bugün üye olduğuma gelince;
Her hafta sonu yaptığım gibi kalkıp kahvaltıdan sonra haberlere bir göz atmak istedim. Haber sitelerinin birinde "Taraftar çıldırdı" başlığı altında bir haber okudum. Eminim birçoğunuz okumuşsunuzdur. Artık bu forumda yazılanların haber kaynağı olmaya başladığını fark ettim.

Artık Bazı arkadaşların, çatı neden şeffaf olmadı, koltuklar ne biçim dizilmiş, pikselli iğrenç olmuş, küfekiler neden kirli, gibi olumsuz düşüncelerini kendilerine saklamanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu kötü düşünceleri dile getirerek takımımızı Miray gibilerine malzeme etiiniz, şimdide takımımıza zarar verecek derecede haberlere malzeme olmaya başladık. Lütfen olumsuz düşüncelerini herkes kendine saklasın. Birileri takım üstünde, taraftar üstünde ne kadar oyun oynarsa oynasın son sözün söyleneceği yer Vodafone Arena'dır.

Kışlar ve geceler ne kadar uzun sürerse sürsün. Güneş doğmaya, bahar gelmeye mahkumdur. İşte bu bahar bizim baharımız, renklilerin de kara kışı olacaktır.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Akustik konusunda benimde endişelerim var açıkçası.

Çevrimdışı Efe

dunyadaki stadlarda oluyorda bizde neden olmuyor çok takiliyorsunuz herseye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vural

Bazı arkadaşlar mebranın çarşaf gibi duracağını falan zannediyor,akustik tartışmaları falan oluyor, enteresan işler :) yahu üstü mebran kaplı olmayan stat varmı ? Bunun çarşaf gibi bişey olmadığı daha kaçkez anlatılacak bu forumda  :alala:

Çevrimdışı ekesicil

Mir köseleri sabitledimi? Yoksa sabitlemeden mi düzeltti?

Sabitlenmedense yine yalan söylediler?

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar uzun süredir forumda ziyaretçi olarak bulunuyordum. Üyelik bu güne nasipmiş. Neden bugün üye olduğuma gelince;
Her hafta sonu yaptığım gibi kalkıp kahvaltıdan sonra haberlere bir göz atmak istedim. Haber sitelerinin birinde "Taraftar çıldırdı" başlığı altında bir haber okudum. Eminim birçoğunuz okumuşsunuzdur. Artık bu forumda yazılanların haber kaynağı olmaya başladığını fark ettim.

Artık Bazı arkadaşların, çatı neden şeffaf olmadı, koltuklar ne biçim dizilmiş, pikselli iğrenç olmuş, küfekiler neden kirli, gibi olumsuz düşüncelerini kendilerine saklamanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu kötü düşünceleri dile getirerek takımımızı Miray gibilerine malzeme etiiniz, şimdide takımımıza zarar verecek derecede haberlere malzeme olmaya başladık. Lütfen olumsuz düşüncelerini herkes kendine saklasın. Birileri takım üstünde, taraftar üstünde ne kadar oyun oynarsa oynasın son sözün söyleneceği yer Vodafone Arena'dır.

Kışlar ve geceler ne kadar uzun sürerse sürsün. Güneş doğmaya, bahar gelmeye mahkumdur. İşte bu bahar bizim baharımız, renklilerin de kara kışı olacaktır.
:hosgeldin

Profiline yasini da girmen gerekiyor :ok:

Evet bu forumda cikan her haber kulube direkt yansiyor , Ulasiyor ve haber oluyor cunku en doğru haberler burada
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK