Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820097 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı izorlu85

bu kısmın kısımlar kufekımı kaplanıcak akıbetı nedır acaba

orada yerden yukarı doğru spot ışık yerleri var düzenleme yapılacaktır
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı asyakartalı

soru su bu kadar vinc ki calısıo hepsi ve hala ne yapıolar catıda ? ınsallah ısıklandırma felandır dıyıcem ama sanmıyorum.
ışıklandırmaları kedi yollarından yaya olarak yapıcaklar.vinçlerlerle alakası olacağını sanmıyorum.çatıda son ayarlamaları yapıyorlardır büyük ihtimalle.

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı warofpoet

Güncel

@FARUK  bu köşenin başka resmi var mı ? sıkıntılı olan merdiveni sanki vinç kapatıyor gibi ben mi yanlış görüyorum ??
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 11:59:00 warofpoet ]
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı asyakartalı

vincler çıkınca sahada büyük çalışma başlamış. çevre düzenleme ile ilgili çok bi çalışma görmedim. kedi yollarina çıkış işleri yapılıyor numaralı yeni açık köşede.
4. membran serildi Sabitleme işleri başladı. küfeki üstlerine gaz beton çalışmaları yeni açık üst de devam ediyor.
hocam eline sağlık.fotolar çok net

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

pikselli koltuk dan sonra seneye pikselli forma gelirse sen o zaman işe bak @ahmetx  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Var zaten hatta bende de var cok seviyorum bazen giyiyorum biraz küçük geliyor gerci ama seviyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yasin A.

4. membranı takalım, aksama da basaksehir'e patlayalım herkes yerini bilsin sonra  :ok:

Çevrimdışı dropoon

vincler çıkınca sahada büyük çalışma başlamış. çevre düzenleme ile ilgili çok bi çalışma görmedim. kedi yollarina çıkış işleri yapılıyor numaralı yeni açık köşede.
4. membran serildi Sabitleme işleri başladı. küfeki üstlerine gaz beton çalışmaları yeni açık üst de devam ediyor.

bu açıdan kolktuklar kapalı olunca çok ince gözüküyor stad bitince fotoğraf çekimlerinde koltukların açık kalma ihtimali vardır umarım foto çekimleri için

Güncel
Butun Vincler Nunarali onune İp gibi dizilmis tribunleri selamlıyor :D

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı FARUK

@FARUK  bu köşenin başka resmi var mı ? sıkıntılı olan merdiveni sanki vinç kapatıyor gibi ben mi yanlış görüyorum ??
Orasıda düzenleniyor sol kenarı düzenlendi sağ kenarında da koltukları kaldırdılar onlarıda aynı şekilde yaparlar

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

membranlar yavaş deniyoda her işe ilk başlandığında hep yavaş oluyo sonradan hızlanıyorlar bide kaç gündür rüzgar var rüzgarda membran sermek çok zor olur heralde rüzgar kesilince günde en az 2 tane takacaklardır

Çevrimdışı ozan062

günde 2 membran demişti geçen günkü gazeteci bakalım sanki daha hızlıda olabilirmiş gibi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sezer94

Bugun 5. Membranda tamamlanir birakilir yarindan itibaren gunde 2 şer tane takmaya devam ederlerse iyi ama.bence hizlanip 3 tane takmalilar cunku daha sefaf membranlar var vincler cikar zaten onlara birsey demiyecegim omrumuzu yedin be cati 8 9 ay oldu :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı İhsan

Son 397 sayfa ALLAH inş son 100 sayfayı stadın bitiş ve sevinç haberleriyle doldurmamızı nasip eylesin  :boxin:

Stadın bitişi için 2000 sayfa daha gider. Ama açılış çok yakın  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

efe 2. bir ekipte gelebilir membran için diyordun varmı öyle bişey

Çevrimdışı Efe

efe 2. bir ekipte gelebilir membran için diyordun varmı öyle bişey
ben demiyorum öyle bi soylenti var daha çok @ZEKI abi diyor :icool: bakalim insallah gelir gelmezse mart sonuna anca biter mebran
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

sanki bir yerde okumuştum, bu gelen membranlar denemelik asıl part ptesi gelicek diye. inş doğrudur yarın hızlanma günleri olur

Çevrimdışı Efe

sanki bir yerde okumuştum, bu gelen membranlar denemelik asıl part ptesi gelicek diye. inş doğrudur yarın hızlanma günleri olur
zaten 4-5 gelir serilir belki 3 tane geldi yeni parti simdi geliyor hafta ici belli eder kendini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Zaten stadda her asama bu sekilde oldu. Önce deneme yapıldı. Sonra isler hızlandı. Membranlarda bu sekilde olacak ve hızlı seri sekilde bitecektir
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Guncel

Besiktas tarnsfer dedikodulari
Zemin calismalari son Gaz devam

Çevrimdışı ddc1979

Bu mebranlarla ses akustiği diye bir şeyin olacağına inancım sıfır...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ZEKI

Bu mebranlarla ses akustiği diye bir şeyin olacağına inancım sıfır...
neye istinaden?  :alala: