Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813132 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

İ harfi S ve K den kucuk olmuş :ranting2: :ranting2:

İ harfi S ve K ile ayni boyda olup uzerine nokta koyulmaliydi :busted_cop: :busted_cop:

evet piksele fazla yaklaşmamak için öyle bir tercih yapılmış gibi ama hatalı bir yazım olmuş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı klaus

abielrim merdivenler böyle mi kalacak yoksa üstünü boyayacak mıyız? bir de hangi renk olması muhtemel?
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı dropoon

Daha büyük boyut
İ de. Yukarı çıkıntı yok arada beyaz sıra var

bu BEŞİKTAŞ JK karakteri iyi durmayacak bir an önce tepki koyalım E bi garip duruyor Faruk sende nası yazılı duruyodu orda BEŞİKTAŞ JK bi atsana varsa

Çevrimdışı quentine83

bu arada ikinci yarıda mersinin korudugu kaledeki köşeyi gören oldu mu .resmen rezillik.nasıl ses çıkarmamışlar hayret.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı ozan062

abielrim merdivenler böyle mi kalacak yoksa üstünü boyayacak mıyız? bir de hangi renk olması muhtemel?

acık sarı olma ihtimali var bence cnk son odnemde hep bu rengi kullanmıslar bakalım ne olacak keske bu halde kalsa

bildiğim kadarıyla bayernin stadında griler agırlıkta olmasına ragmen merdivenler aynı renkte kalmıs, orda oluyorsa burdada olur ama işte bizim değişik egzantirik kriterlerimiz oldugundan bakalım:)

Denizbank ta yok ama sportoto da var
Siyah branda gibi birşey var alttaki koltuklar beyaz

tmmdır :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

İyi akşamlar. Sizce yeni açık tarafında alt-üst tribün arasında geçiş serbest mi olur?

Çevrimdışı klaus

acık sarı olma ihtimali var bence cnk son odnemde hep bu rengi kullanmıslar bakalım ne olacak keske bu halde kalsa

bildiğim kadarıyla bayernin stadında griler agırlıkta olmasına ragmen merdivenler aynı renkte kalmıs, orda oluyorsa burdada olur ama işte bizim değişik egzantirik kriterlerimiz oldugundan bakalım:)

tmmdır :ok:

sağol abi biz füme rengine boyasak şık durmaz mı?
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı FARUK

İyi akşamlar. Sizce yeni açık tarafında alt-üst tribün arasında geçiş serbest mi olur?
Sanmıyorum 2 sinin dolaşım alanı farklı
Turnikeleri farklı olacaktır

Çevrimdışı FARUK

bu BEŞİKTAŞ JK karakteri iyi durmayacak bir an önce tepki koyalım E bi garip duruyor Faruk sende nası yazılı duruyodu orda BEŞİKTAŞ JK bi atsana varsa
Bende çizimde ortaya çıkan görseldeki gibi uyguladım fark olmaz
Ama B de alt yuvarlak sağ iç kenarında bir siyah koltuk fazla ortaya çıkan görsele göre

Çevrimdışı TTurk

Nasıl yakalıyoruz bu fırsatı?

Vodafone Karakartalli olunmasi gerekiyo sanirim

Çevrimdışı ozan062

sezon içinde serme .çim olcak bu biraz kalitesiz gozukecek amaa yeni sezonda hibrite geçicez bu muazzam bir görsel şölen yaratacak

kesinlikle bu lig tvden istediğim birşey var

oda bu saha kenarlarındaki topun sesini çeken mikrofonlar...onların kaliteli olmasını istiyorum yani kısa pas uzun pas ve sutlarda onların sesini ham oalrak ben maçı ekrandan izlerken duymak istiyorum...

bilirsiniz ingilteredeki maçlarda bu cok on plana cıkar ve bir çim iki bu ses hakikaten maçın keyfini cogaltır...

birde oval reklam panoları ki bu zaten olacakmıs gözden kacırmamıslar bu detayı begendim cok.. birde bu dedigimide yapsalar on numara olacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mülkübey

Daha büyük boyut
İ de. Yukarı çıkıntı yok arada beyaz sıra var
Ekskavatorun hizasindan düz yukarı çıkıldığında en yukarıdan aşağı doğru inerken en üstte 7 sıra siyah var sonra 4 sıra beyazla alev deseni oluşturulmuş gibi ama 5 . siradan itibaren vodafone arena yazısının altındaki bütünlük sağlanamamış . Yanı siyahlar fazla kaçmış . Pek anlatamadım  sanırım   :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ilhan mansız

-Koltuklar bitince pixel daha güzel görünecek gözümüze sanki.. Yanlız şu çatal merdivenler hiç hoş olmadı ya o çıkış kapılarının yanlarına 10 kişi otururdu en azından zaten çok çıkış kapısı var.
bence de, koltukar takıldıkça mükemmelleşiyor, hele ki BEŞİKTAŞ yazısı yeter artar zaten, takayım pixeline, hiç sorun değil

Çevrimdışı ilhan mansız

olması gereken.

mükemmel fotoğraf, rakipler için kabus gibi olacak inşallah, ufak tefek sorunları çözerlerse tam olacak

Çevrimdışı cisse557

olması gereken.

Bu kadar takılmayin bence. Piksele karışmasın diye öyle yapılmış. Portatif tribün için kamuoyu oluşturalım :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

BE-ŞİK bitti bakalım kalan ( TAŞ )ta ki ( A ) yı nasıl yapacaklar üstü üçgen şeklinde mi yoksa oval biçimde olanı mı? eğer ( A ) böyle yaparlarsa gene örgütlenip değiştiririz  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

olması gereken.

seninle ayni fikirdeyim, isin ilginci daha once koltuk dizaynlarini gosteren fotograftaki su anda efenin profilinde var İ harfi i olarak yazilmis.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu kadar takılmayin bence. Piksele karışmasın diye öyle yapılmış. Portatif tribün için kamuoyu oluşturalım :)

sadece o değil.

Ş çengel S ile birleşikti onu ayırdım.

Ayrıca B ve E harflerinde alt sırada 3 boşluk varken üst sırada 2 boşluk yapmışlar üst sırayada 3 boşluk yaptım 1'er sıra yukarı aldım dikkatli bakınca görürsünüz :)

Çevrimdışı b.damatoglu

@Necmi abi k.bakma ama sen saçmalıyorsun
ne demek küçük gösteriyor diye ithamlar sıralıyorsun
böyle şeylere girmeye gerek yok
bakın burada anlam karmaşıklığı olmaması için şunu belirteyim
ben piksele karşı değilim olmadım da
fakat bir işe girişiyorsanız güzel olmalıdır tam manasıyla fantastik düzeye ulaşmalıdır
şu anki pikselli koltuk düzeni beni benden almıyor açık ve net olarak bunu belirtiyorum
yani alt tribünlerdeki beyaz ağırlıklı koltuk düzeni gözüme hitap etmiyor ki bunu ben beklemiyordum şaşırdım bu işe
Juve stadının benzerini yapıyorlar desek yeridir
yani illa benzerini yapmak mı gerekiyor neden biz fark yaratamıyoruz abi
bakın arkadaşlar şunu unutmayın siyah ağrlıklı yerde beyazlar her zaman fantastiktir beyaz ağırlıklı yerlerde siyahlar da güzeldir fakat fantastik boyutta değildirler
bunu ben değil renk bilimi uzmanları söylüyor bir tane uzman getirin aynen benim gibi görüşlerini söyleyecektir
umarım ileriki zamanlarda bu işe de el atıllır Beşiktaş'ımıza fark yaratacak şekilde bir düzenleme işine girilir.
Bence piksel fantastik ve beni benden alıyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Furkan5

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ismim furkan yaş 22 uzun zamandır forumu takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş  :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çevrimdışı Anıl1903

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ismim furkan yaş 22 uzun zamandır forumu takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı samet-53

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
Bu gece düşlerim dehşetli güzel