Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809668 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

"Yönetim bu sezon Vodafone Arena'da maç oynamak için serpme çim uygulaması yapıp, hibrit çimi sezon bitimine bırakma kararı aldı." iddiası var. ne düşünüyorsunuz?

@38life Iddia degil artik bunun olacagi garanti gibi. Yine sis yapacak serme cimi. Cim kalitesi olarak sise guvenim cok yuksek. Eger cim kalitesi yuksek olursa cok akillica bir karar. Muhtemelen son maclarimizi burada yapip, insallah sampiyonlugu burada kutlayip daha sonra pek cok konser verdikten sonra yeni zemin isleri baslar. kullanilmis cimi de muhtelemen cine satar affetmeyiz !! :)

Çevrimdışı Sezer94

Eger cati alttanda kapatilsaydi inanilmaz buyuk gozukecekti...
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Yönetim bu sezon Vodafone Arena'da maç oynamak için serpme çim uygulaması yapıp, hibrit çimi sezon bitimine bırakma kararı aldı." iddiası var. ne düşünüyorsunuz?

Bilinen birşeydi zaten
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Düzeltilirse ne mutlu bize
üşenmedin nasıl olması gerektiğini gösterdin bi zahmet artık  :bandit:

Çevrimdışı safakseref

@safakseref aman kardes rezalet falan deme buyuk tutkunlari var pixellerin sonra en az 3 sayfa kavgasi oluyor. Su an yapacak hicbisey yok malesef. en erken gelecek sezon sonu koltuk tasarimi degisebilir. O bile supheli burda bir arkadas soylemisti tek koltugun maliyeti bile cok yuksekmis. hani su besiktas logosunu kafasina gore duzenlenilen ve her biri farkli tarafa bakan koltuklarin.

gerçekten beğenenlere lafım yok da çoğunluğun ayranım ekşi demeye çekindiğini düşünüyorum. bu piksel ilk peydah olduğundan beri gelen tepkileri gördük. koltuklar takılmaya başlanınca hep bir ağızdan savunmaya geçildi. ben buna şaşırıyorum ya.

Çevrimdışı 38life

@38life Iddia degil artik bunun olacagi garanti gibi. Yine sis yapacak serme cimi. Cim kalitesi olarak sise guvenim cok yuksek. Eger cim kalitesi yuksek olursa cok akillica bir karar. Muhtemelen son maclarimizi burada yapip, insallah sampiyonlugu burada kutlayip daha sonra pek cok konser verdikten sonra yeni zemin isleri baslar. kullanilmis cimi de muhtelemen cine satar affetmeyiz !! :)

Ben stad başlığına çok fazla girmediğim için geri kalmışım demek :) Peki serpme çim başladığı günden itibaren kaç gün içinde hazır hale geliyor?

Çevrimdışı safakseref

Bence asıl sen kendini kandırıyorsun. Sen beğenmiyorsun diye çoğunluk da beğenmeyecek değil. Anket falan mı yaptın, tez mi yazdın? Kolay kabullenilmesi bir ipucu aslında sana ama anlayabilirsen. Demek ki zannettiğin gibi rezalet değil ve insanlar beğeniyor. Beğenilmeyen bir şeydeki tepkilerin nasıl olduğunu görmüşsündür.

Bir soru: Bir de şu rezalet, facia tarzı sıfatları piksel için söyleyenler köşe dönüşündeki durumu hangi sıfatla açıklıyorlar merak ediyorum.

koltuk tasarımı tribün görselliğinin en az yarısı. koltuklar böyle olduktan sonra diğer şeyler beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası. köşeler falan fındık fıstık.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı martin40

arkadaşlar  bir ricam olacak. ülkemizde devam eden stad inşaatlarının   yüzde kaçının tamamladıgını gösteren bir site vardı.

link atabilecek olan varmı. çok tşk ederim

@keremd

https://www.facebook.com/stadyumlar/?fref=ts

Çevrimdışı Erhan

Güncel
3. Foto alt sağda Fikret Orman :)

Büzler çukura yerleştirilmiş :claps:

Helal olsun başkana her daim mabette :super:

Çevrimdışı denilanz

koltuk tasarımı tribün görselliğinin en az yarısı. koltuklar böyle olduktan sonra diğer şeyler beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası. köşeler falan fındık fıstık.
Üzüldüm senin adına. Çünkü tasarım değişmeyecek gibi görünüyor. Fındık fıstık dediğin yerler ise lokum olacak inşallah. Asıl önemli yerler de orası bence. Çünkü stat tam dolmadığında boş kalan yerler çoğunlukla o köşeler olacak ve ilk yapılan haliyle bırakılsaydı tribün görselliği denen şey kalmazdı herhalde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ozan062

koltugun ikinci ve üçüncü kısmında değişik seyler dönebilir...be-şik-taş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

nediyon ozan allah için.

Çevrimdışı Erhan

Ayarlarlar abicim hiç öyle ayrık duracak diye düşünme

Çevrimdışı denilanz

Ayarlarlar abicim hiç öyle ayrık duracak diye düşünme
Onu demiyor. Ş harfinin sapını en son koyarlarsa diyor... Güzel olmaz diyor...

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Erhan

Ş nin kıvrımı olduğu için ayrık durmucan :ok:

Arkadaş ne içiyonuz siz.  :evillol:

BE-ŞİK-TAŞ JK yazılıyor işte.

Çevrimdışı Erhan

Onu demiyor. Ş harfinin sapını en son koyarlarsa diyor... Güzel olmaz diyor...

Valla deniz çözmeye çalışıyoruz ozanın dediğini  :D

Bana ayrık kalıcak araları demek istedi gibi geldi :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Nasl ayrık kalıyor BE'yi yazdılar şuan ŞİK'i yazıyorlar TAŞ'ı yazıcaklar sonada JK ondan sonra tribün bitiyor zaten :D

Çevrimdışı denilanz

Arkadaş ne içiyonuz siz.  :evillol:

BE-ŞİK-TAŞ JK yazılıyor işte.

Daha fazla yorum yapıp ban yemek istemiyorum. Anlayın işte, espri yapmış. Bütüne değil parçaya odaklanın.

Daha fazla yorum yapıp ban yemek istemiyorum. Anlayın işte, espri yapmış. Bütüne değil parçaya odaklanın.

espiriden çok trollüyor gibi  :tabe: