Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tugozcan

Herkese iyi günler,  gecende de yszdım,  membranda karsılıklı olarsk iki ekibin calısacagı ve eski acıktan baslayacagi konuşuluyor .

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Insallah boyle olur. Olmasi gerekende budur.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Toki kalfalık dönemine geçmiş görünüyor

Bu bildiğin Vodafonearena olmuş :)

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şuan yapılan çatı ilk tanıtımında yapılan çatıdan daha güzel bence ..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adanaya yapılıyor.
Guzel stad olacak . Bide Izmirde Ataturk Stadyumu yikip yenisini yapsalar guzel olacak.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı İhsan

Biliç Beşiktaş ı yeterince harcadı . Bırakın da vodafone arena tertemiz açılsın.

?!?!?
Bu imkansızlıklarda elinden geleni yaptı.
onun gibi onurlu ayrılan kaç TDmiz var idi?????
Biliç bize çok yakışıyordu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ensdndr

Membrane döşemeye yeni açık tarafından başladılar ve bu demek oluyor ki yeni inönü den fotoğraf aldığımız açık en önce kapanacak açı olacak. Bugünlerin tadını çıkaralım zira 1 marttan sonra stad açılışına kadar kolay kolay zemin ve koltuk çalışmalarını görebileceğimiz fotoğraf alamayacağız.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı İhsan

Şuan yapılan çatı ilk tanıtımında yapılan çatıdan daha güzel bence ..

Çatılar aynı
Maket görünsün diye şeffaf yapıldı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı burakkk1903

Şu an stadın ordayım ta ankaradan geldim 🤘🏾 fotoğraf çektim atabilirim😊
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çatılar aynı
Maket görünsün diye şeffaf yapıldı

Görüntü olarak diyorum böyle şeffaf bişey olsa bundan cok iyi durmazdı.

Çevrimdışı Efe

Membrane döşemeye yeni açık tarafından başladılar ve bu demek oluyor ki yeni inönü den fotoğraf aldığımız açık en önce kapanacak açı olacak. Bugünlerin tadını çıkaralım zira 1 marttan sonra stad açılışına kadar kolay kolay zemin ve koltuk çalışmalarını görebileceğimiz fotoğraf alamayacağız.
gunluk iceriden foto ceken cok bi sıkıntı olmaz yine goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smhkcr

Günaydin... Nihayet skorbord hakkında bilgi geldi 👍🏻👍🏻

Çevrimdışı FARUK

Evet ama çatı ağır çelik işleri bittiğinden dolayı insanlar stada daha rahat girip çıkmaya başladı ayrıca saha içerisinde çalışan sayısı da fazla içeriden gelen fotoğraf sayısı arttı

Çevrimdışı LuceGel

Adanaya yapılıyor.
Baya ilerleme olmuş çok ters bir yerde ulaşım ful problem olacak birde kapasite 33 bin çok az 2. lig ptt de bile 20 binlere oynayan 2 sağlam taraftar kültürü olan klubler oynayacak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Toki kalfalık dönemine geçmiş görünüyor

Toki inşaat konusunda kalfa mı çırak mı bilmiyorum ama rant konusunda bildiğin ordinaryüs prof.
yapılan stadyumlar şehrin epey dışında, ulaşım alt yapısı çoğunda fiyasko o yollar yapılana dek yapılan eserler ya eskiyor ya da kazandığı sevimsiz etiketlerle kalıyor kimse gitmiyor stadyumlara. hele anadolu şehirlerinde stadı şehrin dışına yaptığında kimse gitmez maçlara İst. gibi düşünmeyin İst.da 10 km mesafeye 30 dk.da gidersin çabuk gittim dersin Anadoluda 30 km.yi 15 dk.da gidersin ooo çok uzakmış derler. stadyumları değerli kılan mimariden çok seyircidir doluluk oranıdır. bizim gibi  ülkelerde stadyumları bu kadar şehir dışına yapmak futbolu her geçen gün kötüye götürüyor. ben yurtdışında hiç bir stadın bu denli dağ başına yapıldığını görmedim duymadım. burada tokinin tek amacı şehir merkezindeki değerli araziye çökmek, sonra stadmış mimariymiş falan hepsi fasa fiso onlar için...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı selocan83

arkadaşlar selam konu dışı olacak ama passo.com.tr kombine alamıyorum, koltuklar yüklenmiyor neden olabilir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Baya ilerleme olmuş çok ters bir yerde ulaşım ful problem olacak birde kapasite 33 bin çok az 2. lig ptt de bile 20 binlere oynayan 2 sağlam taraftar kültürü olan klubler oynayacak.

33 bin anadoludaki her takıma fazla bi rakamdır. bence anadoluya yapılacak stadyumlar başakşehir stadının birebir aynısı olmalı. Sadece büyük takımlarla oynanan maçlarda tribün doldurmak ve alt ligde oynarken 5 tl ye maça girmekle stadı doldurmakla olmuyor. Süper Lig e çıktıgı zaman bilet fiyatları 10 - 15 tl olunca sayı yarıya iniyor.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı pascal26

Bizim çatının esas olayı akşam ışıkları açıkken olacak sanırım. Işıklar ya da ledler yandığında hafif transpanlaşacağı gibi bişeyler dolaşıyor.
Bi de güneş panelleri söylendiği gibi kartal figürüyle yapılırsa maçlar oynanırken çok güzel görünür.
Çatı kolonlarının siyah olma sebebi de bu olabilir. Akşam maç sırsaında kolonlar belli olmayacak, stadın üstünde hale gibi duracak çatı.

Çevrimdışı burakkk1903

Güncel (direk yükledim ama sıkıntı olmaz herhal🙃)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA