Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802820 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Benim en etkilendigim reklam filmi bu oldu yani o hikayelerin cogu dogru hikayeler ozellikle en sondaki hikayeyi tanimadigimiz insanlara hangimiz sarilmadik ki Beşiktaş gol atinca.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Kapalı en üstte boş sıralar var oraya koltuk takılıcak demi ?

Çevrimdışı Efe

Benim en etkilendigim reklam filmi bu oldu yani o hikayelerin cogu dogru hikayeler ozellikle en sondaki hikayeyi tanimadigimiz insanlara hangimiz sarilmadik ki Beşiktaş gol atinca.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben pek etkilenmem gözümden yaş geldi valla hisler kabardı resmen son zamanlarda seyrettiğim en duygulu 1.45 dk :bawling: :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

membranın üstüne yazı yazılacak dimi
zaten yazılı üretiliyor diye biliyorum

Çevrimdışı Melekcik

vallahi ağlamak üzeriyim
Verdiği parayı bir kenara bırakırsak gerçekten on numara sponsorumuz var. En az 15 yıl Beşiktaş vodafone ye vodafone de Beşiktaşımıza çok şey katacak  :claps: :claps: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Librarius

Oy vermeyen kalmasın :D

Kesinlikle bizim taraftarimiz haketmiyor bunu. Saha icine etki etmede koskoca bir hic olan bir taraftar nasil oluyor da en iyisi oluyor. Hakem oyuncumuza kirmizi cikarmis, tepki koymak yerine: Allah belamizi versin diye tezahurat yapiyorlar... Geciniz...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serdkar

@emrecakmak kardes gerisini yolamis..
epeydir bu kadar resim gelmemisdi...
keyfini cikartalim

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Gazete haberinden sonra yarin ogleye kadar koşenin duzeleceginden eminim ,  ustune bahse bile varim. Çunku Türkiye'de isler boyle yuruyor

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

Kesinlikle bizim taraftarimiz haketmiyor bunu. Saha icine etki etmede koskoca bir hic olan bir taraftar nasil oluyor da en iyisi oluyor. Hakem oyuncumuza kirmizi cikarmis, tepki koymak yerine: Allah belamizi versin diye tezahurat yapiyorlar... Geciniz...
:claps: :claps: diyorum abi böyle anketleri taraftar sayısı fazla olan kazanır...liste şaka gibi şuan

Çevrimdışı Django

Yeni reklam yayınlanmış

Bu ne yaaaa göz damlalar akıyor yine yanaklarımdan az kaldı hasret bitiyor

Çevrimdışı ahmetx

kardeşim kapalı alt 4.cü sıra görüşü nasıl
kapalı altta kötü yer yok için rahat olsun futbolcular dibine kadar gelecek. @özismet
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Reklam 10 numara olmuş 14 şubatta ne çıkartacaklar acaba  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Her yer buram buram stat kokacak!
14 Şubat'ı bekleyin... ‪#‎HasretBitiyor‬

Başkan 14 şubatta açıklayacak herhalde açılış tarihini :)
ben bunu damacana zannettim  B-)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kyiv

Vodafone' u bu reklamından ötürü kınıyorum.Bizi ağlatmaya hakları yok...

İzlediğim en etkileyici reklam. İyi ki Beşiktaşlıyım, iyi ki Beşiktaşlıyız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Binlerce Kartal Vodafone Arena 'ya akacak... Her şey çok güzel olacak... #HasretBitiyor... Hazır mısınız? #Beşiktaş

Çevrimdışı mmeteris

Ağlamak üzere değilim... saldım kendimi ağlıyorum

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Ağlamak üzere değilim... saldım kendimi ağlıyorum

Kartal Gol Gol Gol

kendini tutabilen pek olmaz bencede çok etkili bu stadın bi beton yığını olmadığını tüm insanlara gösteren bir reklam olmuş yapanı buna emek gösterenleri kutluyorum ancak bu kadar anlatılır zaten bütün gün stadtaydım üzerine bu güzel bir gün geçirdim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

fotomac farukun calismasini sitesinde koymus  :claps:

Çevrimdışı Özgür Çalış

Denizbankın "z" si kötü durmuş. Bakalım Denizbank bir şey dicek mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi