Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5798088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Necmi

Ben mobil den baglanıyorum ama yanlıslıkla pc görünümüne geçti onu tekrar nasl düzeltebilirim acill :s20:
@Hüseyin Karabulut  alt sağ köşedeki telefon logosunu tıkla mobile dönersin :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Böyle merdiven ile inilecek demek ki kedi yollarından :claps:
Mir azari yedi galiba , Yeni acik ust koseler nerdeyse bitmis :super:

Bide su altlari düzelttirdik mi tamamdir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haberde @FARUK arkadaşımızın yaptığını proje olarak yazmışlar onu yanlış yazmışlar proje  mirin yaptığı olması gereken Faruk kardeşimizin yaptığı...

Yok zaten demişler "taraftarlar yaptıkları çizimlerle.." falan diye. Faruk abinin resmin altında MİR'in yaptığı diye koymuşlar ona ekran yetmedi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

nerde gordun yok 4. membran
Goz yanilmasi olmus galiba Ağ dan dolayi 4.cu de takilmis gibi duruyor yanlis alarm :by2: @ZEKI abi

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar hepinize merhaba çok çok uzun zamandır forumu takip etmekteyim kayıt olmak bugüne nasip oldu.

ilk iletide soru sormak pek adetten değildir ama ciddi anlamda merak etmekteyim yeni açık arka taraf zemin kısmı beton olarak kalacak mı orada yağmurla beraber gölcükler oluşmakta saf beton da pek hoş bir görüntü oluşturmuyor gibi.Burası için planlanan birşey var mıdır?
Hoş geldin kardeşim soruna gelince daha orası ham beton
giderler bağlanacak oraya bir döşeme mutlaka gelecek inşaat halinde göllenmesi
normal orası en son bitecek yer bittiğinde sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı cio

Beyler biliyorsunuz Fifa 16 da TR ligi de var. Fifa 17 ve 18 dede olacak anlaşma bu yönde.

Peki Vodafone Arena Fifa 17 de olur mu ? Malum Ankarada yaşıyorum her zaman gidemem özlediğimde simülasyonu ile idare ederim  :tabe:

Çevrimdışı Yasin A.

Beyler biliyorsunuz Fifa 16 da TR ligi de var. Fifa 17 ve 18 dede olacak anlaşma bu yönde.

Peki Vodafone Arena Fifa 17 de olur mu ? Malum Ankarada yaşıyorum her zaman gidemem özlediğimde simülasyonu ile idare ederim  :tabe:
Mantık yürütüyorum dostum, Fifa 16'da TR ligi var dedin, peki stadyumlar var mı? saraçoglu toki arena vs..?
şayet varsa ve fifa 17'e de TR ligi eklenirse, vodafone arena muakkak olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı bjkferhat

Statla ilgilenen arkadaşları kırmak istemem ama bir taraftar olarak koltuk düzeni tam bir hayal kırıklığı.

Sanki hiç plan yapılmamış rastgele atılmış bir hali var.

DenizBank'taki z bile görünmüyor tam bir rezillik.

Onu geçtim bazı yerlerde resmen random şekilde atılmış koltuklar var,saçma sapan duruyor.Stat güzel gidiyordu bu tam hayal kırıklığı oldu.

Umarım zemin beklentileri karşılar.

Çevrimdışı Emre Keşküş

Membranlar leke tutuyor mu arkadaşlar sanki atılan fotoğraflarda üzerinde lekeler gözüküyordu

Hoşbuldum abi teşekkür ederim.Pek fazla vakit alacak bir düzenleme değil anladığım kadarıyla necmi abi, son aşamada genel çevre düzenlemesi ile bitecek yani

Çevrimdışı osman1903

Bu haber çok iyi oldu bugün yaşananlardan sonra tff de mir de ayağını denk alacaktır eskiden beşiktaş taraftarı bu kadar tepki koyamazdı tepkilerimiz ciddiye alınmıyordu ama artık koltuk yapan firmaya bile gazete haberi yaptırabiliyoruz taraftar adeta kenetlendi ben bu zamana kadar fikret ormanın pfdk ya sevkedildiğini hatırlamıyorum yönetim birazdaha bastırırsa şampiyonluk için herşey futbolcularda biter

Çevrimdışı cio

Mantık yürütüyorum dostum, Fifa 16'da TR ligi var dedin, peki stadyumlar var mı? saraçoglu toki arena vs..?
şayet varsa ve fifa 17'e de TR ligi eklenirse, vodafone arena muakkak olacaktır diye düşünüyorum.

Kardeşim TT arena saracoğlu yok ama bizim stat hem yapısı hem konumu itibariyle tasarımcıların dikkatini çekebilecek seviyede umudum bu sebeplerden, maça giriş ekranında dışarıdan çekim yaşatılıyor oyuncuya, bir düşünsene,

Kenarda deniz, stat etrafında yürüyen taraftarlar, kolezyuma benzeyen ışıklandırılmış bir görüntü, offf

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

@Hüseyin Karabulut  alt sağ köşedeki telefon logosunu tıkla mobile dönersin :ok:
Abi bu tepe taklak mıdır neyse çok daha kullanışlıymıs ya daha iyi oldu bu

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Mir beni faceden engellemis
Boşver kardo o kaybetti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Biz bu köselerden hep birseyler cekiyoruz ya merbandada cekermiyiz  

GT-I8200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Membranlar leke tutuyor mu arkadaşlar sanki atılan fotoğraflarda üzerinde lekeler gözüküyordu
Tutmuyor , Yani kirleniyor ama yagmurla birlikte kendisini temizliyor

Çevrimdışı tnevel92

commerzbank arena da kirişler siyah değil ve ışıklandırmayla daha güzel olmuş

gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boşver kardo o kaybetti.

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

commerzbank arena da kirişler siyah değil ve ışıklandırmayla daha güzel olmuş

Bu isiklandirma olayi güzel olmus

Bizde de dusunulebilir :tabe:

Çevrimdışı Oktay A.

hey maşallah

http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2016/02/12/bu-sirket-sabote-ediyor  :busted_cop:

O gazete denen paçavra en sonunda düzgün bir haber yapabilmiş bunu o kör gözlerine sokmayı başaran tüm @Besiktasarena.com  üylerine saygılarımı ve sevgilerimi sunarım..  :claps: :claps: :claps:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Sezer94

Boşver kardo o kaybetti.

Ne guzel yorumlar yapiyodum ama :icool:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cadavra

Ne guzel yorumlar yapiyodum ama :icool:
Sanki senden iyi yorum yapan mi bulacak takma kafana