Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785150 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Sabah ve oglene dogru baya ruzgarli ve siddetli  yagisliydi ama ogleden sonra ve suan hava Gayet iyi ve gunesli ama yinede riske girmek istemediler demekki
calisma var ama 2. mebran uzerinde gerdirme tam bitmeden digerini sermiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

calisma var ama 2. mebran uzerinde gerdirme tam bitmeden digerini sermiyorlar
Evet gordum o fotoyu @Efe abi

Birde gerdirdikten sonra iki membrani birleştirip fazlaligini da kesiyorlar sanki fotoda oyle gordum ben :tabe:

Membranlarim birlestigi yerlerde kisa kisa membran parçaları var
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 16:56:22 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

evet ben de düzenli olarak açılanmış uzun raylarla veya abaküs sistemle bu işin olacağını belirtiyorum zaten ama alttaki resimdeki gibi perakast şekillerine göre ufak parça raylarla bu işin olmayacağını söylüyorum.. yine bu çıkış kapısı olmayan köşede bunu yaptılar daha vahimi çıkış kapılarının çevresindeki görüntülerde olacaktır..
Mir yanlış iş yapıyor biz de yaptığı iş üzerinden düzgün yapılamaz diyoruz tam dayaklık bu Mir.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı hakan1976

Efe bey bu işi en iyi takip eden sensin bana göre içindeki Beşiktaş aşkını bir kenara koy şöyle arkana yaslan iyice bi düşün sence bu sezon bu stadda maç oynanırmı

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet92

Vay be efsane paletliyi de yazdık mı tarihe şimdi.Güle güle prekastların,semerlerin,kolonların,kirişlerin taşıyıcısı.

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Efe

vay be çati 10.02.2016 da bitti hayirli olsun kaba-çati tam olarak bitti saha ve ince işler kaldi onlarinda 1 aya çok iyi seviyeye gelecegini dusunuyorum  :ishock:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 16:10:12 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Güncel
bütün dünya stada girdi bir ben giremedim .  Artık bitmeden de girmem .

Çevrimdışı Efe

Vay be efsane paletliyi de yazdık mı tarihe şimdi.Güle güle prekastların,semerlerin,kolonların,kirişlerin taşıyıcısı.
çatiyi komple o yapti nerdeyse halatindan tut semerine kadar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

8 Şubat'ta Mete Gülaçtı şöyle bir tweet atmış çok güzel bir düşünce. Bu konunun üzerine düşülmeli.

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 16:11:02 Altuğ ]

Çevrimdışı Tolga

vay be çati 10.02.2016 da bitti hayirli olsun kaba-çati tam olarak bitti saha ve ince işler kaldi onlarinda 1 aya çok iyi seviyeye gelecegini dusunuyorum  :ishock:
Semer ve kedi yolu işleri bitti mi şimdi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yavvuzz

8 Şubat'ta Mete Gülaçtı şöyle bir tweet atmış çok güzel bir düşünce. Bu konunun üzerine düşülmeli.
olur güzel de olur . 3 senedir bir kombine parasıyla maçlara gidiyoruz  . Bize yönelik bu şekilde yeni fırsatlar çıkarmaları gerekiyor  .

Çevrimdışı YunusEmre

çatiyi komple o yapti nerdeyse halatindan tut semerine kadar  :)

prakestların diziminde gelmişti süper kahraman.. çatının her bir köşesinde onun kokusu var.. kolonları her türlü engellemeye rağmen o taktı halatları kedi yollarını semerleri ne varsa yaptı ufak büyük demedi her işe koştu.. güle güle paletli güle güle büyük efsane  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok iyi fikir  :tabe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı aoguzd

mebran 45 gunu gececek bence

eğer hava koşullarında sıkıntı olmazsa bence 30 gün civarında sürecek. yeni açıktaki çatı iskeletinin altına 2 tane kırmızı file çekmişler, bence iki ekip çalışacak sağlı sollu kapalı ve numaralıya doğru ilerleyip eski açıkta buluşacaklarını düşünüyorum :)

Çevrimdışı cursedofdragon

eğer hava koşullarında sıkıntı olmazsa bence 30 gün civarında sürecek. yeni açıktaki çatı iskeletinin altına 2 tane kırmızı file çekmişler, bence iki ekip çalışacak sağlı sollu kapalı ve numaralıya doğru ilerleyip eski açıkta buluşacaklarını düşünüyorum :)

günde 2 tane takılırsa biter 30 günde ancak daha öndeki şeffaf mebrablar var :)

Çevrimdışı cadavra

vinçlerin alayı eski acıktaki catıya yuklenıyo sanırım bi sıkıstırma gibi şeyler oluo 2 gune kalmaz onlarda cıkar.

Çevrimdışı tangaz

kapalı alt başlamış oleeey. bence şu ana dek yapılan piksel olayını en iyi ifade edecek görüntü p.tesi salı ortaya çıkar  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı doctore

süper fikir  :claps: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 16:40:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
vodafone arena içinde beşiktaş belediyesi nikah dairesi olacakmış öyle yazmışlar bir yerde.
 :money: para gelecekse olur tabi :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı akademik kartal

moda merkezini de düğün salonu olarak kiraladık mı işlem tamamdır:=) :super: :super: :super: :super: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı İhsan

Paletlinin oyuncak versiyonu kartal yuvalarında satılsa en az 20.000 satar bence.

ben paletli diye bir forma yaptıracağım  :)
Come to Beşiktaş