Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785276 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ortada kirik goruntu mu daha iyi yoksa merdiven kenarlarindaki bicimsizlik mi? Rayli sistemde illa bozukluk olacak gibi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisini de kabul etmiyorum. İp gibi ve düzgün olmalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı dj_dellyy

bu diğer statların membranları bembeyaz bizim ki biraz gri gibi var mı bi açıklama yapacak babayiğit  :D

Çevrimdışı pelops

Bilezigin ustu kufeki kaplaninca inanilmaz guzel durmus.. Bravo

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi de o direkleri boyasalar keske.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu diğer statların membranları bembeyaz bizim ki biraz gri gibi var mı bi açıklama yapacak babayiğit  :D
Gri degil MAT beyaz , Bu en basindan beri belliydi söylendi bembeyaz degil MAT beyaz olacak diye :tabe:

Sut beyazi degilde Raki beyazi gibi diyelim..
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 15:46:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

küfeki mi , gaz beton mu?
gaz betonlarin uztu kufeki kaplanmis gecenlerde bir arkadaisn videosunda kufeki dosuyorlardi

Güncel
@FARUK hocam membranlar izuaktan bakinca Yumusak bildigin membran gibi degilde Sert , Silikon karbon bir madde gibi duruyor sanki birde yakindan gormek lazim

Ama belliki bizim icin ozel olarak üretilmiş bu tarz membran pek gormedim ben zaten ilk defa bir stadda kullanilacagini biliyorduk :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Gri degil MAT beyaz , Bu en basindan beri belliydi söylendi bembeyaz degil MAT beyaz olacak diye :tabe:

Sut beyazi degilde Buz Beyazı veya Raki beyazi gibi diyelim..

Raki beyaZi demeyelim yahu stad acilmadan saha kapatma gelebilir 17-34 mac. Ayran beyazi desek, milli icecegimiz olur

Çevrimdışı tangaz

Sut beyazi degilde Buz Beyazı veya Raki beyazi gibi diyelim..

rakı ve buz mu dedin  :drunkard:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

gaz betonlarin uztu kufeki kaplanmis gecenlerde bir arkadaisn videosunda kufeki dosuyorlardi
zaten oyle olamasi gerekiyordu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bizde ne yaparlarsa yapsınlar bu sistemle ip gibi olmaz.. bu sistemle ip gibi olması için 2 seçenek var birincisi ya koltuklar olimpiyattaki gibi açılmayan koltuklardan alacak açılarıyla oynayarak ip gibi dizilebilir.. ikincisi ise yine açı hesaplamaları yapılarak raylı ya da abaküs sistemle prekast köşelerinden bağımsız olarak ip gibi dizebilirler.. onun dışındaki her çalışmada aynı sonuç çıkacaktır...
linkte örnek gösterdiğim israil stadında da ray kullanılmış yalnız   :D

http://i.share.pho.to/ef609eb7_l.jpeg
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam membranlar izuaktan bakinca Yumusak bildigin membran gibi degilde Sert , Silikon karbon bir madde gibi duruyor sanki birde yakindan gormek lazim

Ama belliki bizim icin ozel olarak üretilmiş bu tarz membran pek gormedim ben zaten ilk defa bir stadda kullanilacagini biliyorduk :tabe:
Yumuşak aslında ama gerilince kırışma direnci yüksek olduğundan özel kesilmiş sert malzeme gibi duruyor

Raki beyaZi demeyelim yahu stad acilmadan saha kapatma gelebilir 17-34 mac. Ayran beyazi desek, milli icecegimiz olur
Rengi tutmuyor abi :D

Sut beyazi ile Ayrn beyazi ayni sonuçta :bandit:

Çevrimdışı aoguzd

bugün üçüncü membran neden yapılmadı acaba, istanbul'da hava çok mu kötü?

Çevrimdışı ahmetx

evet bizim için özel  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

saga ana baba günü herkes biseyler yapmaya ćalisiyor yokuş assa gidis basladi 1 aya neler olacak bakalim çok heycanlı :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

başkanda da ilerleme var eskiden bir tarih verdimi üzerine 60 gün kafadan koyuyorduk. vinçler ocak 10 gibi çıkacak dedi 30 gün gibi bir sapma oldu başkan formsuz  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mikailtatli

Paletli de sökülüyor arkadaşlar gözümüz aydın

:ishock: :ishock:

artik uzatmalari oynuyoruz  :claps:

Çevrimdışı dj_dellyy

Sut beyazi degilde Raki beyazi gibi diyelim..

hmmmm tamam o zaman ben onu kaçırmışım  teşekkür ettim :claps:

NOT: bembeyaz olsa daha süper olurdu şahsi fikrim

Çevrimdışı denilanz

Dönmenin başladığı yerden bittiği yere kadar bir düşünüp prekast birleşim yerlerine de koltuk koyabilmeleri lazım. Başka türlü düzgün olmaz o kısımlar. Birleşim yerlerinin açısı da öyle çok keskin değil, bence yapılabilir. Yapmak zorundalar. Yapacakler uleeeeyn!

Yumuşak aslında ama gerilince kırışma direnci yüksek olduğundan özel kesilmiş sert malzeme gibi duruyor
Diğer stadlardaki mebranlar boyle sert Kalip gibi durmuyor , Membran olduğu belli oluyor oyuzden dedim @FARUK

Çevrimdışı YunusEmre

evet ben de düzenli olarak açılanmış uzun raylarla veya abaküs sistemle bu işin olacağını belirtiyorum zaten ama alttaki resimdeki gibi perakast şekillerine göre ufak parça raylarla bu işin olmayacağını söylüyorum.. yine bu çıkış kapısı olmayan köşede bunu yaptılar daha vahimi çıkış kapılarının çevresindeki görüntülerde olacaktır..

Çevrimdışı kartalpençesi

Bugün Membran yapılsaydı keşke. Çatı bir an önce bitsin artık
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

bugün üçüncü membran neden yapılmadı acaba, istanbul'da hava çok mu kötü?
Sabah ve oglene dogru baya ruzgarli ve siddetli  yagisliydi ama ogleden sonra ve suan hava Gayet iyi ve gunesli ama yinede riske girmek istemediler demekki

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Bugün Membran yapılsaydı keşke. Çatı bir an önce bitsin artık
mebran 45 gunu gececek bence
Şampiyon Beşiktaş JK