Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5784694 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Arthur

Tamam bu koltuk firması pixel tasarımı konusunda sınıfta kaldı. Juvenin pixeli gibi olsaydı tadından yenmezdi mesela. Fakat bu köşeleri de böyle bırakmazlar,  bırakamazlar. En başta başkan izin vermez. Rahat olun.  :ok:

Çevrimdışı YunusEmre

gözüm yanılmış işte bak gördünmü

:evillol: :evillol: ama koyu renge de boyanma var gözün yanılmamış oluyor yine de  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

bence tek çözüm yolu Beşiktaş hesaplarına yüklenmek Mire yüklenerek çözüme ulaşılmaz.
iş veren Beşiktaş taraftarın sesinede çok duyarlı olan gene Beşiktaş mir şurda bir ay dişini sıkıp gidecek
ama yönetimin kaçacak yeri yok :evillol: Başkanın yöneticilerin Rıdvan akarın Beşiktaş resmi hesaplarının
vodafone bu noktada çok etkilidir yüklenin sürekli olarakbir mesaj atıp görevimizi yaptık demeyin o koltuklar
düzelene kadar görev bitmez.
aynen beşiktaş hesaplarına yüklenelim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

bu uygulama M.City'de vardı galiba
hatta ilk burada paylaşıldı @atalay
güzel uygulama ben beğendim umarım yönetim bu konuda adımını atıp sitesinde yayınlamaya başlar.

Birçok kulüp özel maçlarda bu uygulamayı kullanıyor.

@atalay gelmiş hoşgelmiş.  :)

Hoş bulduk.  :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tamam bu koltuk firması pixel tasarımı konusunda sınıfta kaldı. Juvenin pixeli gibi olsaydı tadından yenmezdi mesela. Fakat bu köşeleri de böyle bırakmazlar,  bırakamazlar. En başta başkan izin vermez. Rahat olun.  :ok:

zevkler ve renkler :) bizim pikseli de beğenmiyorum ama juve'nin ki bana göre tam anlamıyla felaket..  onun yanında bizimki şaheser kalır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

:evillol: :evillol: ama koyu renge de boyanma var gözün yanılmamış oluyor yine de  :evillol: :evillol:
bak bu güzel haber işte. :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ozan062

önemli olan onların vereceği cevap değil senin göstereceğin tepki
bu tepkiler yoğunlaştığında bu medya dikkatide çekecektir. bunu isterlermi istemezler.
o nedenlede bir an önce düzeltme yolunu seçerler. Gerçi ben inanmıyorum başkanın orda böyle bir çirkinliği
kabul edeceğini stadın her tarafına bu kadar titizlendikten sonra görsel anlamda en iyi olması gereken
noktada çuvallama olmaz. Genede işi sıkı tutmak lazım. :bandit:

cogumuz nasıl begenmiyorduk bu pikselleri sonra dedik alısırız ve zevkler ve tadlar farklıdır  tartısılmaz denildi sonunda...

buda oyle olmaz ama olursa yandık o koseler belkide göze hos geldiği için öyle tutuluyordur  :kop: :kop: veyahut sinirlerimizi test amaclı :money:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 14:38:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

bursa ortalığı yıkdı bu koltuk meselesinde bizde bizim forumda 5-10 kişi dışında tık yok.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 14:41:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bursa ortalığı yıkdı bu koltuk meselesinde bizde bizim forumda 5-10 kişi dışında tık yok.
köşeden kombine alan yoktur belki.
herkesin koltuğu kendine diye düşünüyorlardır :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ZEKI

cogumuz nasıl begenmiyorduk bu pikselleri sonra dedik alısırız ve zevkler ve tadlar farklıdır  tartısılmaz denildi sonunda...

buda oyle olmaz ama olursa yandık o koseler belkide göze hos geldiği için öyle tutuluyordur  :kop: :kop: veyahut sinirlerimizi test amaclı :money:
pixel renkler ve zevkler meselesine girer
ama bu koseler densizlige girer, boyle kose yapacagina birak hic bir sey yapma. Birde aptal yerine koy vidalar sabitlenmedi sabitlenince duzelecek de !!!

Çevrimiçi COB

Hoşgeldin kardeşim ne işin var oralarda :alala:
insanın b*ku donar :D

Finlandiya da yaşiyorum. B#km donmadi ama sakal ve biyiklar but tuttu. Belarus Finlandiya'dan daha sicak olsa gerek. Gerçi orayi isitan başka sebepler var ama neyse :D

Çevrimdışı FARUK

Paletli de sökülüyor arkadaşlar gözümüz aydın

Çevrimdışı ZEKI

olmadigi gibi birde boyle oluyormus ne yapalim diyenlerde var

Çevrimdışı ondrakku

zamanı geldiğinde istediğimiz gibi olmazsa tüm sözlük mecralarında (19 mart bitiş kabul ediyorum) 19 mart 2016 mir ofis koltuk rezaleti diye başlık açar, reklam ederiz. merak etmeyin.  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Koca vinci yere yatirmislar, catı da isler bitti demektir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

oh be nihayet.. çok emeği geçti yolu açık olsun :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

herkese benden çay mir e yok :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 14:46:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kartalpençesi

Konu dışı.Lütfen okuyun, 20dk sonra yöneticiler silersiniz.(Bu başlıkta daha çok kişi var)
+29unda fener maçı var iki gün sonra konya maçı.O yüzden dünkü maç çok önemliydi.2 maçtada as 11le çıkarsak dünkü Sosa gibi oyuncular hatalı oynamayabaşlar yorgunluktan.Yani ya derbi ya Ztk feda olacak.Yada çok zorlanarak iki maçıda alırız.
+İki kulvarda şampiyonluğa oynuyoruz.Bu kadroyu koruyup üzerine yeni transfer yapılabilirdi.Yani fazlalık Milosevic gitseydi ama kadro genişlii için önemli olan Pedro ve Ersan kalsaydı.7Milyon şampiyonluktan değerli değil.Şimdi ne oldu? Zaten 2 stoper vardı biri kırmızı gördü 1 tane stoper kaldı.Yani yeni transferin önemi kaldımı ki? Başakşehirde stoperde necip oynasa,2gün sonraki Mersin maçında yine necip oynayacak.Yani defans çok önemli geçen dönem zayıftık biraz.Şimdi oyuncu eksikliği ve erteleme maç,ztk maçı ile iyice defans çöktü.
+Birinci devre şampiyonluğumuz %90 dı. Şimdi 2 stoper 17 maç nasıl çıkaracak?Cenkle nasıl ztkda ilerleyeceğiz? Daha birbiriyle uyumu yakalamayan boyko-delgado-marcelo ne zman kendini toplar? Hakem kararları maçı değiştiriyor. Tff yüzünden avantajımız kayboldu erteleme maçlarla.Şampiyonluk zora girdi %70 .
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Koca vinci yere yatirmislar, catı da isler bitti demektir.
vay be koca paletli yerde ben gidiyorum dönüsü olmayan yerlere diyor bizi hem üzüyor hem sevindiriyor :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

paletli reyiz gitme be yeni acik arkada dur az daha  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

pixel renkler ve zevkler meselesine girer
ama bu koseler densizlige girer, boyle kose yapacagina birak hic bir sey yapma. Birde aptal yerine koy vidalar sabitlenmedi sabitlenince duzelecek de !!!

ben bastan beri bursa orneginden yola cıkarım hatta onlarda bu oldugunda burda yazmıstım işte soylenmişti burada cokca

onlarda olur bizde olmaz diye gördük işte bizdede olabiliyormus ama biz sonuca bakalım sonuçta kazanan bizimki olacak cnk bunun mantıklı bir acıklaması yok

ha belki bir ihtimal esas ekip gelene kadar boyle sonra duzelecek denebilir ama yok yani yinede sinirleri test amaclı oldugunu dusunuyoırum:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi