Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779239 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Kartal39

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 2 dk.2 dakika önce

Vodafone Arena 11 Şubat 2016

Çevrimdışı Mahmut

Stadin onunden gectim, paletli normal durumunda ama calismiyordu isi bitti herhalde, son kedi yolunda calisma vardi disaridan bir vincle, bir de eski acikta ustte kalan sj kafes artiklariyla ugrasiliyordu. Bu arada tas isi bitmis kapalida eski aciga gecilmis.

Çevrimdışı aoguzd

yeni açıkta kirişlerin üstündeki gazbetonlar küfekilerle gayet uyumlu olmuş.

Çevrimdışı ahmett.67

Dünkü maç Vodafone Arena'da oynansaydı, aynı skorun gerçekleşme olasılığı % 0.0001 olurdu herhalde. :bandit:

Çevrimdışı tugozcan

günaydın arkadaşlar
istanbulda hava nasıl çalışma olur mu bugün membranlarda?
vinçler çıkar mı :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dünkü maç Vodafone Arena'da oynansaydı, aynı skorun gerçekleşme olasılığı % 0.0001 olurdu herhalde. :bandit:

aynen.. o stat yerine manisa stadını bile tercih edebilirim  :akuma:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

Antalya maçı da olimpiyatta olacakmış sanırım. yeni stad yetişmezse.

yetismesze Basakda oynariz o mac...

@Efe nerdesin yahu...
Skor bekliyoruz ...
Büyük Membran iki olmuz...Ins 4 buluruz bugün...
Büyük Memrban bitidikden sonrami kisalar takilcacak ?

Çevrimdışı ahmetx

yeni açıkta kirişlerin üstündeki gazbetonlar küfekilerle gayet uyumlu olmuş.
üstteki kiriş ve kolonlarda uyumlu olsaydı , küfekiler takılıp temizlenip kendini gösterince bütüne bakıldığında kiriş ve kolonlar sırıtmaya başladı.Muhtemelen çatı gece havada aslı izlenimi versin diye düşünüldü ama bu işin gündüzünü unuttular galiba.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Erdem Çözer

üstteki kiriş ve kolonlarda uyumlu olsaydı , küfekiler takılıp temizlenip kendini gösterince bütüne bakıldığında kiriş ve kolonlar sırıtmaya başladı.Muhtemelen çatı gece havada aslı izlenimi versin diye düşünüldü ama bu işin gündüzünü unuttular galiba.

ben beğeniyorum ve bence tek olay çatı havada izlenimi vermesi değil aynı zamanda dışarıdan da siyah beyaz bir görüntü yakalamak..

Çevrimdışı Efe

yetismesze Basakda oynariz o mac...

@Efe nerdesin yahu...
Skor bekliyoruz ...
Büyük Membran iki olmuz...Ins 4 buluruz bugün...
Büyük Memrban bitidikden sonrami kisalar takilcacak ?
paletli duruyor mebran 2 celikler bitmiş bu havada calisma olmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Vinç'in biri yok ki ben mi yanlış görüyorum acaba yoksa zaten yokmuydu :)

Çevrimdışı Efe

büyük sari vincide goremedim aksam gitmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ben beğeniyorum ve bence tek olay çatı havada izlenimi vermesi değil aynı zamanda dışarıdan da siyah beyaz bir görüntü yakalamak..
küfekiler krem rengi nasıl siyah beyaz görüntü yakalıyorsun  :bandit: stada bütün olarak bakmak lazım sen sadece çatıya bakıyorsun  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

küfekiler krem rengi nasıl siyah beyaz görüntü yakalıyorsun  :bandit: stada bütün olarak bakmak lazım sen sadece çatıya bakıyorsun  :D

tonlara çok takılmamak lazım.. özünde siyah beyaz işte :D

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Emre.Guler

büyük sari vincide goremedim aksam gitmis

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Adamın gözler sonunda gitti :) kör oldu nazar değdirdiniz. Koskoca vinci göremez oldu

Çevrimdışı onder23

Paletli reyizi onurlandırmak lazım tek başına altından kalktı valla   :icool:

Çevrimdışı Emre_ZA

Bana öyle geliyor ki amaçları stat açılışına kadar büyük membranları bitirip küçükleri de yetiştiği kadar takmak..Büyüklerin hepsini yetiştiremeyip yarım bir görüntü oluşmasındansa tamamını bitirip sadece küçükleri bırakmak bütünlüğe çok zarar vermez..Bence mantıklı olur..

Büyükler bitene kadar küçüklerin takılacağını düşünmüyorum ben..
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 10:15:48 Emre_ZA ]
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı cursedofdragon

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Adamın gözler sonunda gitti :) kör oldu nazar değdirdiniz. Koskoca vinci göremez oldu

bu değil bunu gördük 1 tane daha yokmuydu ?

Çevrimdışı Emre.Guler

bu değil bunu gördük 1 tane daha yokmuydu ?

Sende komadan yeni uyandın sanırım geçmiş olsun kardeşim :) öteki gideli 1 ay oldu neredeyse son görüldüğü tarih 5 ocak

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/684376535550308354

Çevrimdışı Mehmet92

Sende komadan yeni uyandın sanırım geçmiş olsun kardeşim :) öteki gideli 2 ay oldu neredeyse

Gs atkılı vinç vardı ya cengaver,onu diyoruz abi biz.

Çevrimdışı Efe

paletli demiyorum sari vinc paletli sarimi buyuk sari vinc semer takan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Gs atkılı vinç vardı ya cengaver,onu diyoruz abi biz.

Hadi ya  :bawling:

Gaza geldim kusura bakmayın

Çevrimdışı Erdem Çözer

paletli dememiş :)