Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5777200 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

bak sonra 3 sira olacak yeni semer gelecek demek yok ama
valla bu sefer bişey gelmeyecek ben duymadım eğer sen duyduysan burda kendini  vuracak adam tanıyorum abi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

Konu dısı olacak biraz özür dilerim simdiden. Konya-Beşiktas macına forumumuzdan konyaya gelecekler olursa tanısmak isterim hepiniz birbirinizden iyi insanlarsınız drone konusunda gördük ama herşeyden òncede Beşiktaşlısınız :) @Necmi abi özelliklede senle tanısmayı isterim

Kesinlikle katılıyorum. Buyrun gelin misafir edelim sizleri bekleriz her zaman. @Necmi
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Kapalı köşesindeki koltuk rezaletinin aynısı numaralı köşesinde de olacak. Bu daha şimdiden belli. Demek ki önlemini önceden almak gerekiyormuş  :s20:

Çevrimdışı cisse557

Besiktas taraftarının sosyal mecralarda daha aktif olmasi için yeni bir başlık açılmalı bence. Toplu bir şekilde tepki veya istenen mesajların daha etkili verilmesi adına o başlık altında örgütlenip öyle hareket etmeliyiz. Bi öneri.

Çevrimdışı karakartalım

Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Kapalı köşesindeki koltuk rezaletinin aynısı numaralı köşesinde de olacak. Bu daha şimdiden belli. Demek ki önlemini önceden almak gerekiyormuş  :s20:

o köşede merdiveni neden yırtığın üzerine koymadılar ? Keşke oraya koysalardı.

Çevrimdışı Efe

acaba koltukları kaydıracaklarmı yana ortalarını açarak öyle olmasını umut ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Besiktas taraftarının sosyal mecralarda daha aktif olmasi için yeni bir başlık açılmalı bence. Toplu bir şekilde tepki veya istenen mesajların daha etkili verilmesi adına o başlık altında örgütlenip öyle hareket etmeliyiz. Bi öneri.
@sallapati oyle bir baslik acmisti.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mülkübey

@mülkübey
Teşekkürler Necmi abi. Şu an cepten forumdayim , birazdan bilgisayar ı açıp inceleyeceğim.

Edit : inceledim. Gördüğüm kadarıyla girişten itibaren takım odaları sağlı sollu ayrılıyor ve her iki takım için de aynı ebatlarda ve tüm ihtiyaçlar düşünülmüş .  Ayrıca hakem odaları koridorla ayrılmış bağımsız bölümlerde . En çok dikkat ettiğim ise hem basın için hem teknik kadrolar için hem de sağlık ve denetim için tüm bölümlerin yeterli şekilde oluşturulmuş olması. +UEFA yetkililleri bile düşünülmüş .  :) Tüm bunların dışında depo olarak belirtilmiş çeşitli amaçlarla değerlendirilebilecek pekçok alan da var. Stadyum standartları üst seviyeden yakalanmıştır diye tahmin ediyorum. Paylaşım için tekrar teşekkürler Necmi abi.  Sayenizde stadımıza aşkımız daha da büyüyor.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 22:15:00 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı SLYKRT

Şu tosici stadda bi işe felan alsınlarda bir işe yarasa bari aga yokmu boşta kontenjan @Necmi @Efe @ahmetx @ZEKI
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Efe

Şu tosici stadda bi işe felan alsınlarda bir işe yarasa bari aga yokmu boşta kontenjan @Necmi @Efe @ahmetx @ZEKI
onu sise alalım çim eksin ama  bizim kaleye eker yine çimleri :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı Apocalyptica

Koseler passo da nasil koltuk sayilari aynimi ayni ise zor düzelir....

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mutixls

ağırlıkları söküp yolu tutmuş sarı vinç. bence gece saatlerinde trafik müsaitken gidecek @Efe yarın sabah göremeyiz gibi

Çevrimdışı Karabay

acaba koltukları kaydıracaklarmı yana ortalarını açarak öyle olmasını umut ediyorum
aksini düşünemem bile efe

Bu arada bütün sinirimi alıyorum mir'den
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 23:24:48 Karabay ]

Çevrimiçi Necmi

aksini düşünemem bile efe

Bu arada bütün sinirimi alıyorum mir'den
emekçiye laf etmeyedin keşke

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı vural

ağırlıkları söküp yolu tutmuş sarı vinç. bence gece saatlerinde trafik müsaitken gidecek @Efe yarın sabah göremeyiz gibi

sevineyimmi üzeleyimmi bilemedim, alışmıştık ,vedalar acı geliyor  :by2:

Çevrimdışı heart

Keratanın içeriye ilk alınışı.  :)
Tarih 17 eylül 2014
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 23:58:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Taraftar hala aynı gram gelişme yok.yirmi dakika gs ye söv arabesk şarkılar söyle ben ekran başında fenalık geçirdim futbolcuda sahada.bu taraftarla yeni statta 3.lük garanti :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

paletliyi söküp gitseydi nereye gidiyor paletliyi sökmesi lazım :bandit: yoksa yeni vinç gelmesi gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Twitter i olan arkadaslar #MarcelonunHaksızKırmızısıİptalOlacak destek olalım belki iyi sonuc verir !
(En çok katılımcı burda oldugu icin buraya yazdm )

Çevrimdışı Efe

Keratanın içeriye ilk alınışı.  :)
Tarih 17 eylül 2014
paletli sökülmüyor yanındaki sarı vinç toparlanmış ama paletliyi sökmelilerdi heralde yeni vinç gelecek onu sökmek için :)
Şampiyon Beşiktaş JK