Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5777006 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 19:33:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugun yogunluktan 25 sayfa geriden okuyarak geldim. Bu koseler hic ama hic olmamis. Klubun buna izin vermeyeceigni dusunuyorum. Heleki son olaydan sonra isi telism almazsin geciktirilen gun basina ceza kesersin.
Sabitleyince ne degisecek zaten koltuklar takilmis takilan koltugumu kaldiracaklar? Gene taraftari bunlar hor goruyorlar.

Daha ölmediler Zeki abi vur :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cadavra

Kedi yollari ve semerler bitmis şimdi onlar dusunsun diyoruz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

İstanbula gelişime denk getirin bende katılırım size  :)  @Necmi abi ve @İhsan
onada denk getiririz istanbulda ne gün biter nede rakı @Sedat.Y  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazdık bakalım ne cevap gelecek

Offff! dedim valla helal olsun abi.. Gacırttt :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gostung

ondan zaten kaçışın yok mecburen olacak , burda önemli olan diğer stadyumlarda olan köşe yarıklarının oluşmaması.

abi bu yarık ile kastettiğiniz nedir bir fotoğrafla gösterseniz ya. sayfaları tarayarak kaçırmadan okumaya çalışıyorum, bir bunu anlayamadım :)

Çevrimdışı Efe

yerde düz semer kalmamis kedi yollarida bitti yarin ola hayir ola bakalim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Sol tarafta loca bölümünde balkonlara  yapay kolon gibi yuvarlak biseylermi koymuslar benmi yanlıs görüyorum @Efe abi senin gözlerinin efsanesini çok okudum bi baksana :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu köşe koltuklara böyle izin verilmemeli böyle terbiyesizlik olmaz bugüne kadar bunun kadar hiç birşey canımı sıkmamıştı ya adam gibi yapsınlar işlerini yada s ... gitsinler.

Çevrimdışı Efe

Sol tarafta loca bölümünde balkonlara  yapay kolon gibi yuvarlak biseylermi koymuslar benmi yanlıs görüyorum @Efe abi senin gözlerinin efsanesini çok okudum bi baksana :D
isik vurdurmuslar kolonlara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu köşe koltuklara böyle izin verilmemeli böyle terbiyesizlik olmaz bugüne kadar bunun kadar hiç birşey canımı sıkmamıştı ya adam gibi yapsınlar işlerini yada s ... gitsinler.
valla net fotolar gelince çok kizdim bende öyle yapilirmi orasi hicmi bakmadilar diger stadlara anlamiyorum bende ona gore rayi dosemeleri gerekirdi şim sok tak yapacaklar mecburi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimdışı Hasan Tahsin

isik vurdurmuslar kolonlara
@Efe yakınlarda 29 olmuşsun. Nice Beşiktaş'lı , Arena'lı senelere  :cook:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla net fotolar gelince çok kizdim bende öyle yapilirmi orasi hicmi bakmadilar diger stadlara anlamiyorum bende ona gore rayi dosemeleri gerekirdi şim sok tak yapacaklar mecburi

Vallahi Efe kardeşim adamlar resmen küfür eder gibi koltuk takmışlar nasıl bu kadar kötü yapılabilirin örneğini göstermişler.

Çevrimdışı ZEKI

onada denk getiririz istanbulda ne gün biter nede rakı @Sedat.Y  :D
kordonda raki balik varken istanbuldaki raki balik'in tadi farkli olur

Çevrimdışı Efe

saha calismasi tam anlamiyla basladi artik bugunden sonra hersey çorap sokugu çati imalati tamamlandi hayirli olsun bi kac ufak is var galiba kucuk vincler onlar icin kalabilir bu sahayi yapmaya engel degil paletli ve diger buyuk vinc yol alir artik 2 sinede teşkkur ederiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Apocalyptica

Bence köşe koltuklar takılarak değil de  sökülerek düzelmeli. eğer iki sıra merdiven kenarlarından sökülürse ip gibi düz olur. merdivende konik bir şekil alır yukarı doğru genişler... tüm köşelerde ne kadar zararımız olur bilmem ama 300-400 kayıp  koltuğa razıyım şahsen... asıl  mesele yamuk çok mu olsun ? yoksa düz az mı ? :money:

Çevrimdışı Efe

Vallahi Efe kardeşim adamlar resmen küfür eder gibi koltuk takmışlar nasıl bu kadar kötü yapılabilirin örneğini göstermişler.
ray sistemi o bolumlerde basimiza iş açti duzenlemeri gerekecek gerekirse sadece merdivene yakin bolumlerde raylari soksunler prekasta montaj olsun yada tasarim degisikligine gidilsin o şekilde kotu goruntu olmaz yani sabah çok dikkatli bakmamisim zaten fotoda cok iyi gorunmuyordu oglen gelen fotolar cok kotu oldugunu gosteriyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

saha calismasi tam anlamiyla basladi artik bugunden sonra hersey çorap sokugu çati imalati tamamlandi hayirli olsun bi kac ufak is var galiba kucuk vincler onlar icin kalabilir bu sahayi yapmaya engel degil paletli ve diger buyuk vinc yol alir artik 2 sinede teşkkur ederiz
bak sonra 3 sira olacak yeni semer gelecek demek yok ama

Çevrimdışı Sedat.Y

kordonda raki balik varken istanbuldaki raki balik'in tadi farkli olur

İzmire yolun düşerse kordonda rakı-balıklar benden @ZEKI   :tabe:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu Mir firmasını çok mu aramışlar acaba. Pikseller desen karman çorman, sponsor yazıları hiç düzgün değil, köşeler  desen hepsinden daha beter. Herşeyi yurtdışından getiriyoz da şu koltuklarıda dışardan getirip  onlara taktırsak olmaz mıydı..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kesinlikle bu stadın inşaatında çalışan en rezil firma mir.