Stad bittiğinde klüp satışlardan dolayı kombineyi kapatabilir. Ayrıca stadımızın açılma ihtimali bu sene bence yok . Bunu şampiyonluk havasında takımın morali bozulmasın diye söylemiyorlar . Göz var nizam var bu stad bu sene futbol takviminde bitmez . Yanlış anlamayın keşke bitse ama maalesef yetişemeyecek galiba.
Öncelikle sizin mesajınızı alıntıladığım için kusura bakmayın. Son dönemlerde bu tarz mesajlara sıkça rastlıyorum, sizinki de son mesaj oldu.
Necmi beyle özelden yazışmıştık ona da bahsettim, 2016 itibari ile 20 yıllık mimarım. Bir çok yüksek bütçeli projede çalıştım. Burada genelde sessiz kalıp, iş nasıl gidiyor, neler yapmışlar diye izliyorum.
Şantiyelerde uzun süre hiç bir iş ilerlemiyor gibi görünür. Teslim zamanı yaklaştığında, finish malzemeler tek tek yerine oturmaya başlar. Her hafta, her gün, her
saat şantiye de bir şeyler değişir. Hiç ilerlemiyor gibi görünen iş, bir bakmışsınız ki bitmiş.
Sonuç olarak enseyi karartmayın. Bu iş bitmez, bu iş kalemi kötü olmuş, başımızdan kovayla su dökülmüş gibi olur tarzı söylemleri bırakın artık. Ben size söyleyeyim; Eğer bir aksilik olmazsa bu iş yetişir. İmalatlar tamamen bitmese bile maç oynanır hale gelir burası. Sürecin keyfini çıkarın. Bir daha stadımızda membran (doğru yazılışı budur) montajı görmeyeceksiniz. Bir daha drenaj, sulama ve çim işleri görmeyeceksiniz. Bırakın olumsuz düşünceleri,Tadını çıkarın. Takip edebildiğim kadarıyla çok güzel oluyor maşallah.
Kolaya ve ucuza kaçılmıyor. Sağlam ve kaliteli, bize yakışan şekilde oluyor.
Az daha sabredin. Muhteşem oluyor.