Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771553 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

alt kısımda merdiveni genişletsinler.
İşin kötü tarafı her köşede bu görüntü olacak sadece o bölgede değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

hadi artık.. kış kış vinçler kış kış, yallah vinçler yallah  :D
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 14:31:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yavvuzz

göz var nizam var bu stat bu sezon bitmeyecek ama bu sezon açılacak.. açılması için tamamen bitmesi gerekmiyor..
inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz . Maç oynanacak hale gelmesini bende dört gözle bekliyorum .

Çevrimdışı quentine83

bencede tek çare merdivenleri alttan yukarı doğru genişletmek.o saçma görüntüden se bir kaç yüz koltuk kaybedelim.yılda ne kadar zarar demek bu hesaplamadım ama bazen görünüm ve göz zevki de önemli...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı canergiray77

🤘🏻😄
gerçekten stadyum değil sanat eseri harika bir yapı ya bakıp bakıp seviniyorum yeminle :D :lol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ask1903

Stad bittiğinde klüp satışlardan dolayı kombineyi kapatabilir. Ayrıca stadımızın açılma ihtimali bu sene bence yok . Bunu şampiyonluk havasında takımın  morali bozulmasın diye söylemiyorlar . Göz var nizam var bu stad bu sene futbol takviminde bitmez . Yanlış anlamayın keşke bitse ama maalesef yetişemeyecek galiba.

Öncelikle sizin mesajınızı alıntıladığım için kusura bakmayın. Son dönemlerde bu tarz mesajlara sıkça rastlıyorum, sizinki de son mesaj oldu.
Necmi beyle özelden yazışmıştık ona da bahsettim, 2016 itibari ile 20 yıllık mimarım. Bir çok yüksek bütçeli projede çalıştım.  Burada genelde sessiz kalıp, iş nasıl gidiyor, neler yapmışlar diye izliyorum.
Şantiyelerde uzun süre hiç bir iş ilerlemiyor gibi görünür. Teslim zamanı yaklaştığında, finish malzemeler tek tek yerine oturmaya başlar. Her hafta, her gün, her
saat şantiye de bir şeyler değişir. Hiç ilerlemiyor gibi görünen iş, bir bakmışsınız ki bitmiş.
Sonuç olarak enseyi karartmayın. Bu iş bitmez, bu iş kalemi kötü olmuş, başımızdan kovayla su dökülmüş gibi olur tarzı söylemleri bırakın artık. Ben size söyleyeyim; Eğer bir aksilik olmazsa bu iş yetişir. İmalatlar tamamen bitmese bile maç oynanır hale gelir burası. Sürecin keyfini çıkarın. Bir daha stadımızda membran (doğru yazılışı budur) montajı görmeyeceksiniz. Bir daha drenaj, sulama ve çim işleri görmeyeceksiniz. Bırakın olumsuz düşünceleri,Tadını çıkarın. Takip edebildiğim kadarıyla çok güzel oluyor maşallah.

Kolaya ve ucuza kaçılmıyor. Sağlam ve kaliteli, bize yakışan şekilde oluyor.

Az daha sabredin. Muhteşem oluyor.

Çevrimdışı quentine83

membranlar en uçtaki semere kadar gelecek dimi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

napalim ahmetx farugun modelde bile olmusyor oburturlude takarsan koltuk aralari bosluk kaliyor oda kötü goruntu ya raylari sokecekler yada boyle olacaj hangisi raylarimi soksunler yoksa boylemi olsun :)

Sırf köşelerde raysız sistem uygulaması yapabilir miyiz ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı samet-53

Yeniinönüden foto istedim bakalım atıcak mı :)

hazır ikinci membranda serilmeye başlanmışken görürüz son durum nedir ne değildir.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı FARUK

Takılan membranın altından fileyi kaldırmışlar bence alttan çok güzel görünüyor
Çok membran da karanlık oluyor iç kısmı ama ışık geçişi çok iyi bence

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı osman1903

Kusura bakmayın konu dışı için bu akşamki konya maçına bilet devredebilecek olan var mı?

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Erdem Çözer

Öncelikle sizin mesajınızı alıntıladığım için kusura bakmayın. Son dönemlerde bu tarz mesajlara sıkça rastlıyorum, sizinki de son mesaj oldu.
Necmi beyle özelden yazışmıştık ona da bahsettim, 2016 itibari ile 20 yıllık mimarım. Bir çok yüksek bütçeli projede çalıştım.  Burada genelde sessiz kalıp, iş nasıl gidiyor, neler yapmışlar diye izliyorum.
Şantiyelerde uzun süre hiç bir iş ilerlemiyor gibi görünür. Teslim zamanı yaklaştığında, finish malzemeler tek tek yerine oturmaya başlar. Her hafta, her gün, her
saat şantiye de bir şeyler değişir. Hiç ilerlemiyor gibi görünen iş, bir bakmışsınız ki bitmiş.
Sonuç olarak enseyi karartmayın. Bu iş bitmez, bu iş kalemi kötü olmuş, başımızdan kovayla su dökülmüş gibi olur tarzı söylemleri bırakın artık. Ben size söyleyeyim; Eğer bir aksilik olmazsa bu iş yetişir. İmalatlar tamamen bitmese bile maç oynanır hale gelir burası. Sürecin keyfini çıkarın. Bir daha stadımızda membran (doğru yazılışı budur) montajı görmeyeceksiniz. Bir daha drenaj, sulama ve çim işleri görmeyeceksiniz. Bırakın olumsuz düşünceleri,Tadını çıkarın. Takip edebildiğim kadarıyla çok güzel oluyor maşallah.

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Takılan membranın altından fileyi kaldırmışlar bence alttan çok güzel görünüyor
Çok membran da karanlık oluyor iç kısmı ama ışık geçişi çok iyi bence
aynen file kalkınca çok güzel durmuş  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı yavvuzz

Alıntıdan dolayı alınganlık yapmamı gerektiren bir durum yok , teşekkürler anlayışınız için. Benim tahminim inşallah tutmaz , sizin bilgilerinize güveniyorum ve oğlumla birlikte bu sezon orada maç izlemeyi çok istiyorum .  Forumun yanından alamadık kombineyi ama sonuçta eski açık tarafındayız . Ben onları bulurum her zaman ki gibi :D
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 14:40:35 yavvuzz ]

Çevrimdışı İhsan

bencede tek çare merdivenleri alttan yukarı doğru genişletmek.o saçma görüntüden se bir kaç yüz koltuk kaybedelim.yılda ne kadar zarar demek bu hesaplamadım ama bazen görünüm ve göz zevki de önemli...

Şu anda görünüm kötü. Stad dolu olunca belli olmaz.
Senin dediğin gibi olursa dolu statta bir saçma görüntü oluyor.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı aoguzd

çatı halkasının ön kısmına monte edilecek olan şeffaf malzemeye ne zaman başlayacaklar acaba? tahminimce o parçaların montajı membrana göre daha hızlı olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

2. membran da yerine konmuş, herhalde her gün 1 tane takılacak :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Emre_ZA

Bu stad bu sezona yetişmez diyen arkadaşlar somut olarak şu şu sebeplerden bitmez diye yazabilirler mi lütfen?
Mesela ne bitmez? Küfekilerde %10-15 lik bir bölüm kaldı. Zemin en geç 45 gün sonra teslim edilecek. Membran kaplama 45 günde biter deniyor ki zaten bitmesi lazım. Işıklandırmalar kedi yollarına monte edilecek bu da 15-20 günlük iş..Çevre düzenlenmesi en geç 15 günde biter, Mart sonunda girişseler bile 9 Nisan'a kadar yetişir. Koltuklar maksimum 40 gün sürer..

Eğer dediğiniz ince işçilikse evet tamamen bitmeyebilir ama %80'i tamamlanır 9 Nisan'a kadar 60 gün var. 60 gün az mı Allah aşkına?

Neredeyse tüm işler eşzamanlı olarak yapılabilecek durumdayken lütfen söyleyin, hangi iş bizi Mayıs sonuna yani 100 gün sonraya atacak?
Bu sene...O sene...