Trabzonluların bizim stada yaptıģı yorumlar. Biraz uzun oldu ama..
-** inanılmaz hızlandılar.bugün stadın yanından geçtim herhalde 300 kişi filan çalışıordu.ki içeride de bir o kadar kişi vardır.
- **adamlar deli gibi saldırıyor bitirmek için her yerden, bizde stadın çatı iskeleti çıktı ama diğer parçalar ve ara parçalar daha takımına başlanmadı bile
-** görsel olarakta işlev olarakta yapım olarak ta mükemmel bir çatı.
bizimkiler atomu parçalaıdı milyon tane parça birleştiriliyor yaa çatı yapıyorsun marsta bir üs değil yani deyse ok dicemde ne görsellik ne efektiflik ne işlev olarak bi haltada yaramıcak .sadece inşaatı geciktirmekten başka bir işi yaramıyor.
ne olucak dünyanın en mükemmle çatılı stadımı olucak oda olmayacak yüzbin tane parça var birleştirilen .
çatı böyle olur toki zaten bize en berbat stadı yaptınız ve çalışmıyorsunuzda yapmıyorsunuzda .,,,
kesin ve net eminim şampiyonluğumuzun çalındığı hakkımızın verilmediğinde bunu zaten gördüm trabzona kasıtlı yapılıyor bu işler.
10 yıl bekledik stad diye yapa yapa bir ucube yaptılar hatta onuda yapmıyorlar herkesin stad yürüdü gitti bitmek üzere en sonda olan bizizyapım aşaması için .
bazı avarellerde diyorki devlet bize stad yaptı yaa avareller bi bizemi yaptı aklı kıtlar kaç şehre yapıldı bazıları bitti çoğu bitmek üzere en sonda ilerleyen bizim stad.
-** Ayrica stad konusunda da katılıyorum besiktasin stadi bizimkinden bence daha guzel. Bizim stad kotu demiyorum ama bence bizim taraftar icin gereksiz buyuk o stadi bizim doldurmamız zor.
Daha butik daha modern daha kucuk ama estetik bi stad yapılabilirdi.
Bizim catiyi Ben beğeniyorum degisik bir yapı ve yuksek degil.