Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769797 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

son düz semerler takıliyor son kedi yoluda öğleden sonra takilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

güzel haber bugün 1 tane daha mebran takarlarmı ki öğleden sonra ?

Çevrimdışı ensdndr

Canlı yayın yok fotoğraf yok sen nasıl haberdar oluyorsun bu işlerden @Efe
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı FARUK

bu kolonlar boyanacakmı ? artı su nasıl tahliye olacak çatıdan bilginiz var mı ?
Boyanmayacak denmişti daha önce
Zaten boyanacak olsa stada beyaz halde  gelirdi diye düşünüyorum
Membran ların arka ucuna toplayıcı oluklara bunların alt kısmınada toplayıcı borular monte edildi
Ayrıca sütunların bazılarının içine tahliye boruları yerleştirilmişti kaba inşaat sırasında bu borular yukarı uzatılacaktır
Ayrıca yağmur suyunun depolanması  e çim sulama gibi şeyler için kullanılması planlandı bunun için yeni açık - kapalı köşede depolar yapıldı

Çevrimdışı ddc1979

Divan çalışanı olarak şunu net olarak söyleyebilirimki Stadı'mızın açılış tarihi öyle ya da böyle
19.03.2016 dır..

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı İhsan

Denizbank tribununde z ile B arasi neden acik sence  @FARUK korkutuyo beni orasi.. hep mi kale arkalarina denk geliyo eksik raylar Erdem abinin dedigi cikacak heralde :duman:

Don't Panic
kapalıda da aynısı oldu. merdiven korkulukları takıldıktan sonra koltuklar yerleştirildi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Koltuk takılacak tır kalmaz öyle raylarda eksiklik var demekki
Giris kapilarinin hepsinde girintilerine cikintilarina ince iscilik yapilmis gibi ray ve koltuk takilmis ama @harund1k3  @FARUK
nedense eski acigin tam ortasi otoban gibi .. neyse evrene negatif elektirik yollamayalim miray hanim beter olalim diye oyle yaptırtmıyorsa  bunun mantikli bi aciklamasi olmadigi konusunda herkesin hemfikir olmasi rahatlatici. :sombrero:

Çevrimdışı Efe

Canlı yayın yok fotoğraf yok sen nasıl haberdar oluyorsun bu işlerden @Efe
fotolara bakiyorum vinclerin yönlerine bakiyorum ordan anlasiliyor :icool:
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 11:41:52 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erçin

vinçleri köşelere itmiş çimciler resmen..çıkın gidin lan artık der gibi  :lol:

Çevrimdışı onurturan

Don't Panic
kapalıda da aynısı oldu. merdiven korkulukları takıldıktan sonra koltuklar yerleştirildi.
thank you abim..

vinçleri köşelere itmiş çimciler resmen..çıkın gidin lan artık der gibi  :lol:

haksızda değiller :D  :evillol:

Çevrimdışı Efe

haksızda değiller :D  :evillol:
yeni acik tarafi kople boşaltildi artik oraya daha vinc girmez ordan isler devam ederek eski aciga gidecektir buyuk paletliyi diger buyuk vinc bence yarin sökmeye baslar bugun isi bitecek paletlinin baska alengirli bir is cikmazsa söküm yarin balsar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

köşelerde koltuklar sıkıntılı olacak gibi

Çevrimdışı cadavra

Bi iki tane vinc kalir gibime gelio hepsi cikmaz ufak vincler bu 6.15 lik kotta calisabilirler yani lazim olma ihtimaline karsi durur ufak 1 2 tane.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı s4rc4stic

uzun bir süredir takip ettiğim ancak stad heyecanı ile bir türlü üye olmayı akıl edemediğim bu güzel sitenin sevdalılarına selam olsun :sevinc :super: :ok:

Çevrimdışı BlackEagle26

Trabzonluların bizim stada yaptıģı yorumlar. Biraz uzun oldu ama..

-** inanılmaz hızlandılar.bugün stadın yanından geçtim herhalde 300 kişi filan çalışıordu.ki içeride de bir o kadar kişi vardır.

- **adamlar deli gibi saldırıyor bitirmek için her yerden, bizde stadın çatı iskeleti çıktı ama diğer parçalar ve ara parçalar daha takımına başlanmadı bile

-** görsel olarakta işlev olarakta yapım olarak ta mükemmel bir çatı.

bizimkiler atomu parçalaıdı milyon tane parça birleştiriliyor yaa çatı yapıyorsun marsta bir üs değil yani deyse ok dicemde ne görsellik ne efektiflik ne işlev olarak bi haltada yaramıcak .sadece inşaatı geciktirmekten başka bir işi yaramıyor.

ne olucak dünyanın en mükemmle çatılı stadımı olucak oda olmayacak yüzbin tane parça var birleştirilen .

çatı böyle olur toki zaten bize en berbat stadı yaptınız ve çalışmıyorsunuzda yapmıyorsunuzda .,,,

kesin ve net eminim şampiyonluğumuzun çalındığı hakkımızın verilmediğinde bunu zaten gördüm trabzona kasıtlı yapılıyor bu işler.

10 yıl bekledik stad diye yapa yapa bir ucube yaptılar hatta onuda yapmıyorlar herkesin stad yürüdü gitti bitmek üzere en sonda olan bizizyapım aşaması için .

bazı avarellerde diyorki devlet bize stad yaptı yaa avareller bi bizemi yaptı aklı kıtlar kaç şehre yapıldı bazıları bitti çoğu bitmek üzere en sonda ilerleyen bizim stad.

-** Ayrica stad konusunda da katılıyorum besiktasin stadi bizimkinden bence daha guzel. Bizim stad kotu demiyorum ama bence bizim taraftar icin gereksiz buyuk o stadi bizim doldurmamız zor.

Daha butik daha modern daha kucuk ama estetik bi stad yapılabilirdi.

Bizim catiyi Ben beğeniyorum degisik bir yapı ve yuksek degil.

[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 11:51:30 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı sozkul

Öncelikle herkese merhaba, akustige pek takilmiyorum acikcasi. desibel rekorlari kirdik da ne oldu, taraftar laylaylom yaptigi sürece inönüde deplasmandan daha cok puan kaybettigimiz seneler oldu. taraftar desibel rekoru kirarak degil dogru zamanda dogru tepkiyi vermeyi ögrendigi zaman baski olusacak rakip ve hakem üzerinde.

Erman Toroğlu'da aynısını söylüyor, ben hiç katılmıyorum. Futbol sadece futbol değildir, bir kısmıda eğlencedir. Biz eğleniyoruz orada..

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Dediğim gibi precast hattı boyunca düzenlemişler 3d model de bende öyle yaptım
Ama ben merdiven basamaklarını bir precast hattı kenarına sabitlemiştim sadece merdivenin bir kenarında sorun yaşadım
Ama gerçek uygulamada merdiven precast hattının tam ortasından yukarı uzanıyor bu yüzden sağı ve solu daha fazla sıkıntı yaşatıyor

Çevrimdışı quentine83

bu foto ne zaman ki foto .ben bunu kaçırmışım.korktugum başıma gelmiş o zaman.bu işin önüne nasıl geçecekler merakla bekliyorum...
İsmet Yarkın ONUR

bu kötü olur inşallah köşeler düz çıkar.

Çevrimdışı cadavra

Erman Toroğlu'da aynısını söylüyor, ben hiç katılmıyorum. Futbol sadece futbol değildir, bir kısmıda eğlencedir. Biz eğleniyoruz orada..
Valla ben katiliorum once rakibi hakemi baskiya al 2 3 u bul maci kopar sonra eglenmene bak takim sampionluklar basarilarin gelmesini istiosa bole olmali top rakipte durum 0 0 orda gundogdu bestesinin faydasi yok orda islik ve yuhalamanin faydasi var hepimiz gormusturuz ne zaman islik ve yuhalama ciddi sekilde geldiyse rakip futbolcu sacmalio keza hakemin kararlarida yuhalandiginda hakemde baski altina alinio tabi futbolcu bunun gazi ile hakeme yuklenmemeli  (fb gs topculari) genelde hakemler bize karşı kart konusunda gayet comertler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Emre.Guler

son halini görmek lazım

Son hali çokta farklı olmaz emin ol abi. ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor bu köşeler için