Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763697 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Blackmd1

Membranı çok beğendim fazlasıyla tatmin etti beni geçirgenlik ve rengin saflığı.

@Necmi abi ses seviyesine göre kızarma olayı durumunda bir gelişme var mı çatıda? Bir de ışıklandırma vs teknik şeyler ne zaman takılır sence çatıya?
Bende tam bu soruyu soracaktım abi ses seviyesine göre kızarma olayı var mı :D

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Şu membranin güzelliğine bak bee , al koynuna sarıl uyu ,  gordukce huzur buluyorum , az kaldi sabret! Demeye devam

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

19.03 de stadtaki kartal yuvasi acilir, 30 nisan da da stadimiz mac ile acariz.

Çevrimdışı TayfurU

işin doğrusu benimde içimden geçen 19.03

ntvsporda övünç özdem nisan sonu dedi ama muhtemelen onlar buradakiler kadar takip etmiyordur stadı. 3 ay önce falan hiç kimse 19.03 demezken şimdi herkes bu tarihe umutlu bakıyor 19.03 de açılmaması için hiç bir sebep yok bence büyük bir aksilik olmazsa.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bence 19.03 e stadyum hazir olur, ancak acilmaz ,  sirf acilis hazirliklari 1 hafta surerki daha vincler cikmadi sahadan

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Kartal yuvası açılışı formalite olur herhalde. Iceriye taraftar alınmıyor ki nasıl satış yapılsın

Çevrimdışı vural

Kartal yuvası açılışı formalite olur herhalde. Iceriye taraftar alınmıyor ki nasıl satış yapılsın

Mart başında aç kartal yuvasını , forma alanı stadyuma geziye sok , bak nasıl forma satıyosun, millet çıldırıyor içeri girebilmek için.

Çevrimdışı dropoon

burdaki cam cepheleri korumak için gizli kepenk falan yapılsaydı gece otomatik kapanırdı hem kaplamaların altında kalırdı gözükmezdi

Çevrimdışı ahmetx

Dünyaca ünlü toki mimarisi :)
çok güldüm yahu, mimarı dünyaca ünlü mete arat bu arada
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Açılış günü için sadece başkanın açıklamasını bekliyorum gözlerim kapalı ondan başka kim tarih söylüyorsa beni hiç ilgilendirmiyor sadece başkanın basın toplansına odaklandım bide Beşiktaşın şampiyonluğuna odaklandım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Mart başında aç kartal yuvasını , forma alanı stadyuma geziye sok , bak nasıl forma satıyosun, millet çıldırıyor içeri girebilmek için.
Abi öyle bişey olsa soyunma odasına girmeye çalışacak bir sürü adam tanıyorum

Çevrimdışı Cengo

Proje detaylarına bakmadım ama küfekilerin üzerine taşınan Ytong malzeme miktarına bakınca;
Ytonglar ile hem yatayda döşenecekler hem de, sanırım, aşağıdan gelen dikey beton kolonların uzantısı olarak, çelik kolonlar ytong ile sütun şeklinde dörtkenarlı olarak kaplanacaklar ve küfekiler de bu ytong kaplama üzerinde devam edecek... Böylece çelik kolon bağlantı aksamlarıda hava şartlarından minimum etkilenecek şekilde korunmuş olacak... Bunun uzantısında şimdi çok koyu gri olan çelik kirişler de, sanırım, kirli beyaz ya da küfekilerin rengine yakın boyanır...

Çevrimdışı FARUK

Archilifography Instagram hesabından alıntı

Çevrimdışı umutdogan62

bu harika olur abi.. böyle bişey bütün aralıklarda olduğunu düşünürsek hem yararlı hemde dışardan güzel durur ancak böyle bir çözüm gerekir oraya ızgara şeklinde aralıklı yatay siyah kaplama muazzam  :ok:
Benimde gözüme hoş göründü keşke yapsalar :)

Galaxy S6 Tapatalk

1
9
0
3JK

Çevrimdışı heart

burdaki cam cepheleri korumak için gizli kepenk falan yapılsaydı gece otomatik kapanırdı hem kaplamaların altında kalırdı gözükmezdi

kırılmaz camdır sanırım onlar..
bişey olmaz heralde.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi bu merdivenlerde zorunlu tutulan sarı bant olayı yada merdivenin sarıya boyanması bizdede olacakmı ?
federasyon sarı rengi seviyor :) muhtemelen toki arenadaki gibi sarı bant olur yarın fotosunu koyarım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

numaralının eski açığa dönen bölümünde de küfeki için iskele kurulumu başlamış mart başına kadar numaralı ve eski açıkta taş işi bitebilir belki biraz daha zaman isteyebilir ama en geç 1 aya dış küfeki kaplama bitecektir tarihi duvar ve merdivenleri kalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gürcan

federasyon sarı rengi seviyor :) muhtemelen toki arenadaki gibi sarı bant olur yarın fotosunu koyarım.
Insallah sari olmaz guzelim stadin en kotu tarafi olur acik fume candir :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Başta bu siyah çatı kolonları beni çok rahatsız etmiyordu ama stad bitmeye yakın uyumsuzluk hissediyorum

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Kartal yuvası o camlı yerdemi olacak ?

Çevrimdışı heart

numaralının eski açığa dönen bölümünde de küfeki için iskele kurulumu başlamış mart başına kadar numaralı ve eski açıkta taş işi bitebilir belki biraz daha zaman isteyebilir ama en geç 1 aya dış küfeki kaplama bitecektir tarihi duvar ve merdivenleri kalacak

içeride ki kolonlara taş kaplama yapılacak mı ?
böyle bir bilgi var mı ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Gürcan

Başta bu siyah çatı kolonları beni çok rahatsız etmiyordu ama stad bitmeye yakın uyumsuzluk hissediyorum
Geceleri sıkıntı olmaz ama gündüz bariz belli benide rahatsiz etti. Bence muhakkaki bir operasyon yapacaklardir. Ya boyama ya giydirme.

Çevrimdışı CanEmre

Benim stada dıştan bakınca tek hoşuma gitmeyen kısmı çatı boşluğu,bu aradan bakılınca görülen karman çorman halatlar ve demirlerin görünmesi. Buna istinaden çatı boşluğuna aralıklar oluşturarak şu şekil bişeyler oluşturulamazmı hava akımına da engel değil sesin içerde patlamasınada engel değil. araları açık olacak bir dolu bir boş gibi.
dikine yapsınlar madem, enine olursa kısa ve şişman gösterir  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı b.damatoglu

Dağ gibi stad oluyor. Heybeti ayak titretir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Insallah sari olmaz guzelim stadin en kotu tarafi olur acik fume candir :)

önden belli olmaz merak etme foto atarım yarın.