Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5762964 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Burak Akay

gunde 2 takarlarsa 1 ay icinde bitirirler ilerleyen günler neler getirecek bakalim burda başkanin aciklamasida çok önem kazandi 19.03 derse firmallar inanilmaz bi baski yemis olacak elleri ayaklari birbirine dolanacak sıkışacaklar baya özellikle etna ve sis :)
Testere kirişde bile ilki zorlamıştı sonra otomatiğe bağlamıştık bence membrandada hızlanıcaz Allah kaza bela vermesinde gerisi hallolur.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı BlackEagle26

Benim tek bildiğim başkanın 19.03 tarihini deli gibi istemesi . Her açıklamasında özel bir tarih diyor başkan çok istekli bir hafta icinde açılış tarihi ilan edilir zaten.

Çevrimdışı Tolga

Bir duyum da benden haftaya Skorbord lar gelebilir birde reklam panoları ingiltere gibi oval dediler
Reklam panolarını merak ediyordum bende.

Dediğin gibi oval olacaksa çok güzel olur. Bilgi için teşekkürler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı mylife1903

Dünyaca ünlü toki mimarisi :)

Yahu ozlemisim forum ortamini. Uzun zamandir gulmemistim, tuvalette dustum gulerken.
Bir forumdasin imzasiydi "toki degil alin Teri"

10 senedir memlekete gelemiyorum, butun istanbulu tokilediler gelsen kaybolursun kendi mahallende, diyorlar.

Çevrimdışı umutdogan62

Benim stada dıştan bakınca tek hoşuma gitmeyen kısmı çatı boşluğu,bu aradan bakılınca görülen karman çorman halatlar ve demirlerin görünmesi. Buna istinaden çatı boşluğuna aralıklar oluşturarak şu şekil bişeyler oluşturulamazmı hava akımına da engel değil sesin içerde patlamasınada engel değil. araları açık olacak bir dolu bir boş gibi.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı acan07

19-20-21 nisan 2016 tarihlerinden birinde vodafone arenada fenerbahçe ile Ziraat TÜRKİYE kupası yarı finali ilk müsabakasını oynarız  :money: :money:diyorum. siz ne dersiniz ?? D:

Çevrimdışı Gürcan

Nisana yetismesi zor gibi ama belli olmaz bunu firmalarin calismalari gösterecek bu saatten sonra bence sampiyonluk kutlamalarina hazirlanilmali. Ben eksiklerle acilacagina duzgun bir sekilde tam acilmasi taraftariyim sponsorlarda boyle dusunuyordur diye tahmin ediyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gürcan

Baskan 19 marti cok istiyor fakat. Pek mumkun gorunmuyor parca parca acmak istiyor olabilirler fakat olacaksa tam olsun yarim yamalak olmasin. Takimimiz iyi varsin 2 ay gec olsun ama 10 numara olsun

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfunyasar

19-20-21 nisan 2016 tarihlerinden birinde vodafone arenada fenerbahçe ile Ziraat TÜRKİYE kupası yarı finali ilk müsabakasını oynarız  :money: :money:diyorum. siz ne dersiniz ?? D:

fenerbahçe üst tura geçecek de, o tarihe kadar stadda maç yapılmış olacak da, çok fazla cek cak var. Ben şahsen ilk maç olacaksa açılmasın derim. Ha ilk maç Antalyaspor ya da Kayserispor maçı olur, çimlerde bir sıkıntı çıkmamıştır. O zaman binlerce simsiyah kartalın bembeyaz yuvasında zıplamasına şahit olur lacililer. Yine de ben ağustosta açılır diyerek totemimi yapıyorum.

ne zaman heveslensek başımıza bir iş geliyor, o yüzden bu seneye yetişmez, ağustosa anca.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Gürcan

Simdi bugun membran 1 tanesi tamamen bittimi gerdirilmesi felan 42 - 1 tamamdir diyebilirmiyiz

Çevrimdışı mrred

Herkese merhaba
bit bit diye diye stadı bitiyor şaka maka :ishock:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Burak Akay

Çatıdaki semerler yani bombeler sayesinde yağan yağmur saha içine (rüzgar etkisiyle) yön alamadan olukların içine akmış olucak gayetde yeterli bir eğim var bursa'nın şelalesi gibi olma şansı yok belki tek tük damla şeklinde kaçarmı kaçar ama onuda farketme şansımız olmaz
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Anıl

Bir duyum da benden haftaya Skorbord lar gelebilir birde reklam panoları ingiltere gibi oval dediler
Şu loca katına takılması planlanan led panolardan haber var mı @Melekcik

Çevrimdışı ihsnozturk

harika soru bende bunu çok merak ediyorum.. sarı zorunlu deniliyor ama asılsız bir iddaa bence gri falan yapılsın

Sarı yaparlarsa ilk maçta herkes eline 1 kutu gri boya ve fırça alıyor.. :tabe:

Çevrimdışı Melekcik

Şu loca katına takılması planlanan led panolardan haber var mı @Melekcik
@Anıl malesef ama onların montajı zor değilmiş yani tahminimce saha kenarındaki yapılırken takılır   
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı mehmetcan1903

Benim stada dıştan bakınca tek hoşuma gitmeyen kısmı çatı boşluğu,bu aradan bakılınca görülen karman çorman halatlar ve demirlerin görünmesi. Buna istinaden çatı boşluğuna aralıklar oluşturarak şu şekil bişeyler oluşturulamazmı hava akımına da engel değil sesin içerde patlamasınada engel değil. araları açık olacak bir dolu bir boş gibi.

bu harika olur abi.. böyle bişey bütün aralıklarda olduğunu düşünürsek hem yararlı hemde dışardan güzel durur ancak böyle bir çözüm gerekir oraya ızgara şeklinde aralıklı yatay siyah kaplama muazzam  :ok:

Çevrimdışı tayfunyasar

harika fikir. :D :D :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı mehmetcan1903

yanılmıyorsam bursa ve eskişehir resmi hesaplarından stadyumun merdiven rengi ne olması konusunda taraftarına anket sunmuştu.. bunu da artık Beşiktaş kulübü taraftara sorsun bi zahmet  :D

Çevrimdışı TayfurU

Beşiktaşlıların dikkatine:
Ersan Adem Gülüm 10 Şubat günü saat 11.30'da Atatürk Havaalanı'ndan veda edecek. Uğurlayacak olanlara duyurulur.

Çevrimdışı Anıl

@Anıl malesef ama onların montajı zor değilmiş yani tahminimce saha kenarındaki yapılırken takılır   
Yaza falan bırakılmaz inşallah, görsellik olarak önemli onlar :)

Çevrimdışı Ensar

başkanın bu sefer açıklayacağı tarihin tutmama gibi bir şansı yok bu sefer çok kötü olur o yüzden hayali bi tarih vermemeli.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 20:29:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Membranı çok beğendim fazlasıyla tatmin etti beni geçirgenlik ve rengin saflığı.

@Necmi abi ses seviyesine göre kızarma olayı durumunda bir gelişme var mı çatıda? Bir de ışıklandırma vs teknik şeyler ne zaman takılır sence çatıya?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Orhan

Ben 19. Mart saat 19.03 Antalya maçı diyorum  :money: :bandit:
işin doğrusu benimde içimden geçen 19.03