Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756224 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

aynen öyle olacak
Oradan da bu depo tarzı bi yere sulama olayına mı gidecek? O sonraya mı kaldı?

Çevrimdışı yldrmaydn

ilk membranın bağlanmasıyla olası güneş panellerinin de yeri belli olmuş oldu bence..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

commerzbank arena beyaz kisim ona benzeyecej on şeffaf bolum neye benzeyecek onu daha goremedim hic bi stadta yok
var Konya stadının dışında saydam üçgenler fiberflon ptfe mesh ile kaplı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı high speed dirt

sen 62 mesaj atmışsın 5 kez moderasyon almışsın sorun eleştiri değil senin üslubunda
yaşını girmeni istedilerse gireceksin herkes giriyor senin ne farkın var yok ben girmem diyorsan
bu forumun kuralları beni bağlamaz diyorsan o zaman burdan gideceksin burda eleştiriyle alakası yok yaş girmeyen herkesden istiyoruz
@high speed dirt bu arada yaşını ve ismini kullanmayanlar modluk bir durumda direk troll muamelesi görüyor.
geneldede tercih üyeliğin iptali oluyor. Ben ikazımı yapayım burası sahte isimlerin arkasına saklanıp istediğimi söylerim
diyebileceğin bir yer değil.
fransız alman türk iş birliğiyle yapılan 17M€ lık bir çatıda eminim senin düşündüğünü düşünemeyecek insanlar çalışmıyordur.

bu arada çatının eğimide 1,5 metre civarı

Yaş ile yapılan yorum arasında hiçbir kesin ilişki yapılamaz. Bir kişi 50 yaşında diye dedikleri mutlak doğru, bir kişi 20 yaşında diye dedikleri mutlak yanlış diye bir yaklaşımı dünya tarihi de kabul etmez. Ben buraya yaş yazılmasının zorunlu olduğunu bilmiyordum, yaşını 50 yazsa ne olacak 20 yazsa ne olacak, doğruluğunu kim tespit edecek?
Ben burada bir yorum yapıyorum diye bana direkt yaşımı soran zihniyet eminim ki foruma yaş yazılması gerektiği için bunu sormuyor, bu uslüba sesini çıkartmayanlar benim forumdaki uslübümü sorguluyor. Neden moderasyona girdiğimi istersen anlatırım ama konu dağılır. Belki de pixel tasarımı eleştirdiğim için bana yine direkt yaşımı soran,  kendilerini Einstein sana üyeler yüzünden moderasyona girmiş de olabilirim, olamaz mı?

Herneyse ben fikirlerimi yazdım, yaşım da 33 olsun, çok merak ediyorsanız forum alemi de duysun. Şimdi oldu herahalde, şimdi artık rahatça eleştirimi yapabilme yetkisi aldım mı! Teşekkürler.  :ok: Bu statın pixel tasarımı kötü, kime göre kötü / bana göre kötü. Statın logosu için nasıl taraftara seçim yaptırtıldıysa, koltuk için de seçim yatırmaları gerekiyordu. Bunları söylemek suç mu? Bunları söylemek için, bu eleştirilerin dikkate alınması için illaki foruma yaş girilmesi mi gerekiyor. ?

Çevrimdışı Deniz

Burada Vodafone Arena statını eleştirenlerin ya yaşı soruluyor, ya cahil ilan ediliyor, ya da zevksiz ilan ediliyor. Neden böyle bir yaklaşım var anlamak mümkün değil. Vodafone Arena'nın maketindeki çatı kaplama ile şu an yapılan kaplama farkını 20.00 derece miyop bir arkadaş gözlüksüz baksa bile anlar. Ayrıca şimdi bana yine yaş sorulacak ama branda serilince çok net ortaya çıktı ki bu çatının eğimi az. Fırtına ile yağmurun beraber eşlik ettiği bir durumda o fırtına ile beraber yağacak yağmurun hızını bu mevcut eğimin kesmesi mümkün değil. Ben buraya yazayım da statta yağmur kafamızdan aşağı boşalınca beni hatırlarsınız. :ok:
Profilinize yaş eklemek zorunlu yaş ekleyiniz. @high speed dirt
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

depolara inecek sulama icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat.Y

Her Beşiktaşlı böyle be kardeşim özel bir şey yapmıyoruz. Geldiğinde
bir grup toplantısı yaparız. Birbirinden değerli bir çok arkadaşla tanışırsın burda
yazışarak kimseyi gerçek anlamda tanıyamıyorsun. Sertte değilim :D konu Beşiktaş olunca
taviz veremiyorum sadece. @Sedat.Y

Memnuniyetle.Gelmeden haber ederim @Necmi abi...

Çevrimdışı Erdem Çözer

hayır boruları döşeniyor.. su depolara taşınıp çim sulama vs kullanılacak
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı altanbjk

Hergün bir adet Membran konacak - 1,5-2 ayda biter.

Çevrimdışı Efe

Böyle birşey olacaksa çok iyi de daha şeffaf olacak deniyordu biraz çadır gibi duruyor sanki şuan
dünyadaki hic bi stadta mebran cadir goruntusu vermiyor buzdede vermeyecek gayette kaliteli ve sıkıntısız bir malzeme mebran herseyden evvel catiya agirlik yapmiyor bitsin en guzeli olaacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

var Konya stadının dışında saydam üçgenler fiberflon ptfe mesh ile kaplı
çatida hic görmedim ben şefaf bolum bursada da dis kabukta doseli suan çatiya beyaz mebrana yapusik görmek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ntvspor az önce canlı yayında 2 hafta olarak verdi çatı kaplama süresini , inşallah doğrudur.
1 ay olsada olur cunku zaten biz bu sezon kesin mac yapacaz bu staffa emin ol.(30 Nisan Kayserispor maci kanimca)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı brkntcnr

İnşallah Commerzbank' taki gibi olursa çok şık olur tabi ama yinede insan en güzeli olsun isteyince endişeleniyor :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Böyle birşey olacaksa çok iyi de daha şeffaf olacak deniyordu biraz çadır gibi duruyor sanki şuan
bizde çelik halatlarla bağlıyacağız ama ortada değil arka köşelere  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Hergün bir adet Membran konacak - 1,5-2 ayda biter.
zaten mormal bitis suresi 45-50 gun mebran dosemelerin mart sonu mebran doseme biter tam olarak 9 nisanda da stadi acari Allah nasip ederse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

çatida hic görmedim ben şefaf bolum bursada da dis kabukta doseli suan çatiya beyaz mebrana yapusik görmek lazim
çatıda yok doğru  :D

Çevrimdışı Efe

semer takma islemleri sürüyor bugun baya taktilar yari yariya azalmistir umarim yarin semer ve kedi yoku isleri bitecek inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı seckinturk

Arkadaşlar selam,

Forumumuzu uzun zamanndır takip ediyorum ancak bir konuyu merak ettim.
Güneş enerjisi projesinden vaz mı geçildi?

Sanırım yakın zamanda kendi enerjisini üretemeyecek durumda olacak stat değil mi?

Teşekkürler

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Emre.Guler

Köşe dönüşlere koltuk takmaya başlamışlarmı sanki benmi yanlış görüyorum

Çevrimdışı Efe

Yılların büfeside yıkılıyor
vay be forumca ilk bulusma yerimiz toplanti alanimiz gitti ne yapcaz simdi @Necmi abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı altanbjk

zaten mormal bitis suresi 45-50 gun mebran dosemelerin mart sonu mebran doseme biter tam olarak 9 nisanda da stadi acari Allah nasip ederse

daha hizli istemisler de Eleman yokmus bu seviyede