Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755910 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

altta file olmasına rağmen ışık gözü alıyor  :super:

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/12547745_1732907666944320_297675278_n.jpg
bekledigimden çok daha şeffaf ön taraf iyice isigi iceri alacak çimler çok iyi yetisir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sen onları buraya çağır  :D

Abi google'a yazıp araştırmaya üşenen adamlar buraya gelir mi :evillol: Biz bilgiyi verelim altına da yazarız besiktasarena.com diye :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

Ne biçim insanlar var, herkesin elinde internet var açar bakarsın nedir ne değildir diye. Resmi Twitter hesabının altında bunun gibi bir sürü tweet var, hangisine laf anlatılacak...

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.
şaka gibi bu insanlar :D allahım bu tür insanlara akıl fikir nasip eylesin. @Burak
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

bizim stadin özeti bi is baslar biz sayariz tek tek :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Vodafone Arena’da çatıda sona gelindi
Zaten bunlar resmi sitemizin koyduğu fotoğraflar

Çevrimdışı Efe

düz semerler bitsin onlara taktim kafayi mebran falan görmüyor gözüm :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi sozkul

deniyorum kirlenmiyor leke tutmuyor yakmaya çalışıyorum is bile tutmuyor :alala: @ahmetx

Nefes alıyorsa güzel takım elbise olur ondan  :)

Çevrimdışı TayfurU

şaka gibi bu insanlar :D allahım bu tür insanlara akıl fikir nasip eylesin. @Burak

Dün twitter da birisi sex on the beach çalınmasın çocuğumla nasıl geleceğim falan yazıyordu ona gönderme yapıyor çatı ile alakası yok yani.

Bu arada ben telefondan girince foruma mobil site gelmiyor oraya nasıl geçiyor yapabilirim

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Biri gitmiş kırmızı niye olmuş diye soruyor git de anlat, hadi bunu geçtim bilmeyen için normal ama gidip böyle trollük yapıcam diye saçmasapan şeyler yazanlar harbi ayıptır ya...  Bir de bizimkiler de arka çıkıyor iki takipçi gelir diye.

Çevrimdışı İhsan

Şimdide cam meselesi çıktı.Mebranın üstüne başka şey gelmeyecek heralde?

Bir ara polikarbona (sert şeffaf malzeme) dönülmüştü. vazgeçildi ve 3 sıra ilave semerler (126 adet) gelmek zorunda kaldı
Şimdi bunu karıştırıyorlar kesinlikle
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı eronimo18

ne olması gerekiyordu şu anki teknolojide en iyi malzeme bu düşün ilk kez bir
stada uygulanıyor bu malzeme bundan sonra çokça göreceğiz elimde örneği var çok değişik bir şey
kumaş gibi düşünüyordur herkes ama kumaş değil üstünde kalın şeffaf bir kaplama var slikon gibi kaygan değil
yanmıyor kırılmıyor buruşmuyor. Işığı geçiriyor. Ambians özelliği var. ptfe membranları biliyorum bu onlara benzemiyor @bad75

Necmi bey skorbord Almanya daki statlar gibi çatıya çelik halatlarla bağlananlar gibi mi olacak ?

Böyle olmayacaksa nasıl olacak,nereye konulacak ?

Almanya daki gibi olsa muhteşem olur
HADİD - 20

Çevrimdışı tangaz

Güncel
Zemin de çalışmalar hızlandı

bu traktörleri de SIS Hollanda'dan mı getirdi acaba. Römorklar hiç bizdeki modellere benzemiyor  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cadavra

Kapalidaki vinçler isiklandirmayla alakali bi is mi yapio acaba saatlerdir ordalar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık tarafı zeminde çukur açmışlar itfaiye hortumu gibi bir şey var orda
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı khanlu

Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum ama tv kamera çekimi için ayrılan yer neresi, inşallah koltukların en üst kısmı değildir.
Bursa Kartalı.

Çevrimiçi sozkul

bekledigimden çok daha şeffaf ön taraf iyice isigi iceri alacak çimler çok iyi yetisir

içerden şeffaf, dışardan o duyguyu vermez, bol bol gündüz maçı yapalım bence..

Çevrimdışı high speed dirt

Geçen gün Ersan'dan peşin 7m euro geldi, inşaat hızlanacak.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı altan0348

Bu membranlar daha fazla gerdirilimeyecek mi ? Burusuk tirisik gibi görünüyor da.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

yeni açık tarafı zeminde çukur açmışlar itfaiye hortumu gibi bir şey var orda

hatta orada dev bir büz var traktör römorkünün yanında numaralı tribün önündede sanırım 8-10" ölçüsünde borular falan var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ondrakku

cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar ama bi sorum var;

çatı ile tribün arasındaki boşluklar camlarla mı kapatılacak?

Çevrimdışı Serdkar

Beyler...
Bizim Milletin huyudur...Cakmadigi davada yorum yapmak...Herkesi ciddiye almayan..

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çok iğrençmiş çadırmış. Başka statlarda membrandan başka ne var acaba benim bilmediğim hey allahım ya

Çevrimdışı Efe

Kapalidaki vinçler isiklandirmayla alakali bi is mi yapio acaba saatlerdir ordalar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bencede isiklandirmayla ilgili calisma o
Şampiyon Beşiktaş JK