Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755520 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ozan062

razı olduk ne demek bu daha pahalı bir malzeme ödün verilmiş değil
ihtiyaçlarımızı bu karşıladığı için daha pahalı olduğu halde bu seçildi Etfe bizim doğa
koşullarına uygun değilmiş @ahmetx bulmuştu aradaki farkı şu anda kullanılan malzeme
en pahalısı ve en özellikli olanı @bad75

gökyüzü maviyken aslında dikkatli bakmak lazım seffaflık ne dereceymiş... fakat suan gorundugu kadarıyla seffaflıklıgın yanından gecmiyor:))

bu arada sitede resim ve link acmaya calıstıgımda bi kasma oluyor ilginc birsekilde aklınızda olsun  :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

Şimdide cam meselesi çıktı.Mebranın üstüne başka şey gelmeyecek heralde?
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 14:36:57 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 14:26:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
alakası yok abi genelde kontrol ediyorum  netin azizliğine uğradım aşırı yavaştı benim ki yükleme yapana kadar diğer arkadaşlar atmış kusura bakma silebilirsin @ahmetx
şu sevinçli günde üzmeyin kardeşimi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Şimdide cam meselesi çıktı.Mebranın üstüne başka şey geleyecek heralde?
sen benim imzaya bak yeter.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GörkemGörkem

@Necmi abi buda membranmı ? Bizim stadınkide bittiginde bunun gibi gözükecek yani ?

Çevrimdışı Ensar

ben pes diyorum artık ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Daha önce tahmin ettiğimiz gibi oluyor membran montajı.
Koltuk montajının olduğu yerlere membran yapıyorlar muhtemelen bu çizgi böyle devam edecek.Altta koltuk takılırken aynı zamanda üstte membran takımı olmayacaktır (ISG)
Her işin ilki her zaman yavaş olur.Bakalım 1 sıra membran kaç günde halledilecek  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

adamlar hiç nazlanmadan direk başladı. biz alışık değiliz böyle şeylere. önce çatı mekaniğinin
bitmesi lazımdı. Sonra bir hafta beklememiz gerekiyordu nerde bu membranlar diye söylenmemiz
lazımdı. Adamlar dumur etti bizi :alala:

catının kolonları gibi olmasın ilk bi deneme amaclı taktılar sonra soktuler sonra tekrar taktılar  baya bi zaman gitmişti oyle acaba buda deneme amaclımı:) yani tekrar sokulebilir gibime geldi simdi abi ben tırsmaya basladım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

inanımız cidden şaka gibi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Allahımmm bu günleride gördük çok şükür  :ishock: :ishock: Abilerim arkadaslarım cümleten gözümüz aydın inşallah kazasız sıkıntısız seri bir işcilik olur.  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

membranın ışık geçirgenliği tek kelimeyle harika , maracanadan daha iyi sanki  :claps: :halay:
bencede harika tam beyaz inci
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Membran üstüne kristal döşeme yapılacak.
Geyik bi yana herhangi bir şey gelmeyecek üstüne, cam diye bahsedilen kısım çatının kenar kısımlarında korkuluk olarak cam kullanılacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Keske bizimde sadece 2 tane kose yirtigimiz olsaydı. Kamera acısındaki bütünlük bozulmazdı.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Keske bizimde sadece 2 tane kose yirtigimiz olsaydı. Kamera acısındaki bütünlük bozulmazdı.

keşke veya en azından açılır kapanır tribün şeklinde yapılsaydı.. inşallah ileride açılır kapanır şekle getirilir

Çevrimdışı ahmetx

ilerde birine hidrolik kapı takacağız eğer sosyal medyada gündem ederseniz  :D

Çevrimdışı Anıl1903

Bende yazacaktım yapılan yorumları ne yazık ki  taraftarımızın çoğu bi haber stad sürecinden ne kullanılacak nasıl yapılacak  bilmiyorlar ve habire birşeyler uydurup ona inanıyorlar.Hicbir zaman çatıda cam malzeme kullanılacak denilmedi :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Artı birde bayernin stadında bile kose koltuklarda sıkıntı var. Bizimkindede olacak gibime geliyor.

Çevrimdışı Burak

Ne biçim insanlar var, herkesin elinde internet var açar bakarsın nedir ne değildir diye. Resmi Twitter hesabının altında bunun gibi bir sürü tweet var, hangisine laf anlatılacak...

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı Erdem Çözer

ilerde birine hidrolik kapı takacağız eğer sosyal medyada gündem ederseniz  :D

stat bi bitsinde change.org da imza kampanyası bile başlatırız  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet92

Ne biçim insanlar var, herkesin elinde internet var açar bakarsın nedir ne değildir diye. Resmi Twitter hesabının altında bunun gibi bir sürü tweet var, hangisine laf anlatılacak...

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Bu arkadaşlar başka bir şeyi protesto ediyorlar.Dün rıdvan akar artık maçlarda sex on the beach şarkısı çalınmayacak dedi,1-2 kişi twitterdan  şarkı çalınmasın çocuğumuzla stada geliyoruz falan yazmış,onlara gönderme yapıyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah'ını seven gelsin. Ben tek başıma yetişemiyorum şu insanları bilgilendirelim.

https://www.facebook.com/Besiktas/posts/1334685256557414
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Burak

Bu arkadaşlar başka bir şeyi protesto ediyorlar.Dün rıdvan akar artık maçlarda sex on the beach şarkısı çalınmayacak dedi,1-2 kişi twitterdan  şarkı çalınmasın çocuğumuzla stada geliyoruz falan yazmış,onlara gönderme yapıyorlar.
O konu hakkında zaten açıklama yapıldı dün gece ama burada ki olay çoğu kişi kırmızı güvenlik filelerini membran sanıyor, ona laf alıyorlar.

Çevrimdışı ahmetx

Allah'ını seven gelsin. Ben tek başıma yetişemiyorum şu insanları bilgilendirelim.

https://www.facebook.com/Besiktas/posts/1334685256557414

sen onları buraya çağır  :D