Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753395 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaşlar vodafone arenayi en iyi bu forumdan takip edebilirsiniz sosyal medyada kim oldugu belli olmayan insanlarin sacma sapan laflarina inanmayin yok membran kisaymis yok bilmem neymis burada en kucuk bi olay oldugunda sayfalarca konusuluyor zaten
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

kedi yolu kaldi 2 düz semerlerde azaliyor bugun iyi calisma var yarin isler bitse artik ćatiyla ilgili
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

telefondayim hani paletli degilde ortadaki diger vinc varya o takiyor bugunku fotolarda var az ilede o vinc kaldirmisti havaya catinin on kismindaki semer varya şeffaf bolum icin takildi onun ucundada borular var ilk takilan onlarin uzerine takiliyor
Her şeyi biliyordum bi o kalmıştı. Sağol
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

öff öff şükür kavuşturana,yok semerler yok düz semerler yok kedi yolları derken sonunda sahneye çıkma zamanı Atex®5000trl(fiberglass silicon)olarak sahneye çıkıyorum işte yaşasın :halay: :halay: :halay:

senden sonra da sahneye fiberflon teflon ptfe mesh çıkacak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

catinin en ucuna düz semer diyoruz onlara

düz semerde kendi kendiyle çelişen bir tanımlama  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Popular Demand

Vodafone Arena 9 Şubat 2016
Kilometre taşı: ilk membran

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/697028662479187972

Vodafone Arena logosu membranların tamamının serilmesinden sonra hangi yöntem ile işlenecek acaba membrana?
          [img width=41

Çevrimdışı kartalpençesi

Aydınlatmalar inşallah hemen takılır. Aydınlatma bittiğinde akşam çok güzel görünür mabedimiz. :ok:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena logosu membranların tamamının serilmesinden sonra hangi yöntem ile işlenecek acaba membrana?

Vodafone Arena logosu değil Vodafone yazacak diye biliyorum.

Ayrıca işlenmiş gelecek
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı ahmetx

membranın ışık geçirgenliği tek kelimeyle harika , maracanadan daha iyi sanki  :claps: :halay:

Çevrimdışı Efe

düz semerde kendi kendiyle çelişen bir tanımlama  :evillol:
zaten normalde yok diger catilarda bide super su gecirmezlik olacak bu aparatlarla mebranlar tam gerilecek ve harika olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Bizim membranlar dalgali olmuycakmi şuan düz ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

işlenmiş şekilde gelmesi daha mantıklı olmaz mı?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 dikkat ettim üstteki mesajlara hiç bakmadan aynı haberleri koyuyorsun biraz daha dikkat lütfen  :icool:
alakası yok abi genelde kontrol ediyorum  netin azizliğine uğradım aşırı yavaştı benim ki yükleme yapana kadar diğer arkadaşlar atmış kusura bakma silebilirsin @ahmetx 
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

alakası yok abi genelde kontrol ediyorum  netin azizliğine uğradım aşırı yavaştı benim ki yükleme yapana kadar diğer arkadaşlar atmış kusura bakma silebilirsin @ahmetx 
tamam o zaman  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tecrübe kazandıkça daha hızlı takacaklar. Günde 3 tane bile takabilirler, gün ışığı arttıkça çalışma zamanıda artacak.
Korku akıl katilidir.