Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kivanc

Günaydın arkadaşlar
Güncel
bi an paletliyi görmedim nasıl heycanlandım :D

Çevrimdışı Alparslan

semer ve kedi yolu isleri suruyor aksama kadar artik bi ilerleme saglansa ozellikle semerler kedi yollari yarin bitecek gibi ama semerler hala 10 un altina inmedi bugun onlara yogunlasilmali
Semerler çok kolay biterde şu son kedi yolu daha uzun sürer gibi. Artık bitirsinler. Bir süreliğine kedi ve semer benzeri birşey duymak istemiyorum :D :D @Efe

Çevrimdışı Mehmet92

bitirin artik bea :D

Abi herkes ağustosa fit olmuşken nisan çıktı bi anda ortaya.Yetişmezse gene kendi kendimize gaza gelmiş olucaz millet gene sinirlenip ona buna sallıcak :D

Çok ciddi söylüyorum hepimiz kendimizi ağustosa hazırlayalım,nisan olursa mutluluktan uça uça gideriz.Nisana şartlayıp ağustos olursa millet gene üzülücek gereksiz yere.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi herkes ağustosa fit olmuşken nisan çıktı bi anda ortaya.Yetişmezse gene kendi kendimize gaza gelmiş olucaz millet gene sinirlenip ona buna sallıcak :D

Çok ciddi söylüyorum hepimiz kendimizi ağustosa hazırlayalım,nisan olursa mutluluktan uça uça gideriz.Nisana şartlayıp ağustos olursa millet gene üzülücek gereksiz yere.

çok genel konuşmuşsun ama ben dahil çevremdeki hiç kimse ağustosa fit değildi :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

çok genel konuşmuşsun ama ben dahil çevremdeki hiç kimse ağustosa fit değildi :)

Nasıl değildik abi yapmayın gözünüzü seviyim hala daha dünya kadar iş var hedef kayseri maçıysa 80 günde 40 iş falan bitirmemiz lazım.Ben kendi adıma benim bir cümlemle bile hiç bir Beşiktaşlı'nın boşa umuda kapılmasını istemiyorum.
80 gün var stadın açılmasına 30 nisanın açılış tarihi olduğunu varsayarak konuşursak,ne durumdayız peki?

-140 küsür locaya mobilya yerleştirilicek.
-Eski açık arka tarafın duvarları dahi örülmedi.
-Daha tek bir membran serilmedi.
-Koltuk işinin yarısından fazlası duruyor.
-Zeminde daha ilk işlemdeyiz,mıcır seriyoruz.
-Dolaşım alanlarından fotoğraf nadiren geliyor bitti gibi duruyor ama bütün stadın içi ne durumda bilmiyoruz.
-Işık,ses sistemleri başlamadı.

Unuttuğum,eksik olduğum yer varsa düzeltsinler,şimdi stad bu durumdayken burayı okuyan günde 50 bin Beşiktaşlı varken ben nasıl diyeyim 30 nisanda kesin açılacak diye,inşallah açılır ama makul tarih ağustostu diyorum.

Çevrimdışı İhsan

Herkes kendisi için tahminde bulunsun.  :eyes  :boxin:
Ben Ağustosu kabullenmiyorum !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Semerler çok kolay biterde şu son kedi yolu daha uzun sürer gibi. Artık bitirsinler. Bir süreliğine kedi ve semer benzeri birşey duymak istemiyorum :D :D @Efe
tam tersi yarin kedi yollarini bitirecekler bence semerler hala 10 un üzerinde ve tek vinc takiyor yarina 5 tane falan kalmali bitmesi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkes kendisi için tahminde bulunsun.  :eyes  :boxin:
Ben Ağustosu kabullenmiyorum !
başkan aciklama yapacak onu bekleyelim herkes tarihlerini kendine saklasin şimdilik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Nasıl değildik abi yapmayın gözünüzü seviyim hala daha dünya kadar iş var hedef kayseri maçıysa 80 günde 40 iş falan bitirmemiz lazım.Ben kendi adıma benim bir cümlemle bile hiç bir Beşiktaşlı'nın boşa umuda kapılmasını istemiyorum.
80 gün var stadın açılmasına 30 nisanın açılış tarihi olduğunu varsayarak konuşursak,ne durumdayız peki?

ben sana sadece söylediğin genellemenin yaygın bir durum olmadığını, ben dahil bir çok Beşiktaşlının stadın bu sezon bitmeden açılmasını beklediğini söyledim..

tabi açılmasından bahsediyorum her şeyiyle bitmesinden değil.. bu olur veya olmaz demedim..

böyle bir beklenti yoktu kendi kendimizi beklentiye soktuk dedin ya, ben de hayır bir çok kişinin böyle bir beklentisi vardı dedim.. buna da başkan ve yönetimin açıklamaları sebep oldu

ha bana sorarsan en geç nisan ayında açılacak duruma gelip açılacaktır

Çevrimdışı Efe

cuma gunu ben geldigimde paletliyi sökerler mi acaba :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

vodafone arena resmi facebook hesabında gördüm, eski açık-kapalı tarafındaki kediyolu takılıyor. bir simetri hastası olarak ordaki boşluk beni çok rahatsız ediyordu takıntı haline getirmiştim, çok şükür sıkıntım geçti  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

cuma gunu ben geldigimde paletliyi sökerler mi acaba :D

valla bugüne kadar yaşananlara bakarak son paletlinin sökümünün sana denk gelmesini çok yüksek bir ihtimal olarak görüyorum  :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 11:37:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
19.03.2016 tarihinde saat 19:03 te maç oynanacak durumda olmasakta bir açılış yapılacak bence.
çünkü başkan birden fazla açılış yapacaz dedi.
nisanda da maç yaparak açarız gibime geliyor.
yazın da turnuvayla açarız.
aç babam aç :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

vodafone arena resmi facebook hesabında gördüm, eski açık-kapalı tarafındaki kediyolu takılıyor. bir simetri hastası olarak ordaki boşluk beni çok rahatsız ediyordu takıntı haline getirmiştim, çok şükür sıkıntım geçti  :D

bir simetri hastasıysan stadımızda öyle veya böyle takılacak olan kedi yolundan daha büyük dertlerin var bence :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

valla bugüne kadar yaşananlara bakarak son paletlinin sökümünün sana denk gelmesini çok yüksek bir ihtimal olarak görüyorum  :)
bende totem yapiyorum şimdu zaten  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

günaydın ve merhaba herkese;

uzun bir okuma sürecinden sonra üye oldum ve ilk girimi yazıyorum. umarım artık membran görürüz. çok saçma olacak belki ama inönü'de kaledeki filelerimiz bile acaip güzeldi umarım arena'da da öyle olur.  :)
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı brci

bu ne güzelliktir kardeşimmmm :)

inanılmaz güzel olmuş. Klip tadında ve sanki 60 fps :)

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı furkankaya1903

Fileler 3. dilime serilmiş.
Kaynak: Vodafone Arena Facebook

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

ben sana sadece söylediğin genellemenin yaygın bir durum olmadığını, ben dahil bir çok Beşiktaşlının stadın bu sezon bitmeden açılmasını beklediğini söyledim..

tabi açılmasından bahsediyorum her şeyiyle bitmesinden değil.. bu olur veya olmaz demedim..

böyle bir beklenti yoktu kendi kendimizi beklentiye soktuk dedin ya, ben de hayır bir çok kişinin böyle bir beklentisi vardı dedim.. buna da başkan ve yönetimin açıklamaları sebep oldu

ha bana sorarsan en geç nisan ayında açılacak duruma gelip açılacaktır

İnşallah nisanda açılır Erdem abicim,benim de temennim o yönde.Sadece gereksiz beklenti oluşturup insanlar bir kez daha üzülmesin diyorum.

Çevrimdışı Emre.Guler

Facebook hesabının resimlerine göre 3ncü file çekilmiş. ve eski açık numaralı köşede takılmayan kedi yolu şu an takılıyor

Çevrimiçi Necmi

lise arkadasim @Sedat.Y gel ben snei @Necmi abi ile tanistiririm
:alala: @ZEKI  şimdi merak ettim @Sedat.Y mi çok zeki çifter atladı
yoksa senmi tekleyerek gittinde iki yıl farkı kapatıp bir noktada buluşabildiniz :kop: