Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745912 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı onurturan

:ebebe:
Bu arada geçmiş sayfalarda @sallapati nin değindiği hibrit çimde sakatlık riski konusuna, Sporda Fizyoterapi master ı yapmış bir fizyoterapist olarak naçizane değinmek isterim :

Ön çapraz bağ sakatlıklarında birçok faktör rol alıyor sizlerin de bahsettiği gibi. Zemin de bu faktörlerden yalnızca biri. Ancak hibrit çim dediğimiz olayın normal çimden farklı bir etkisi olmaz diz üzerine binen yüklerle ilgili. Bence hibrit çimden değil, açılışını yaptığımız Antalyaspor stadının zemini gibi oturmayan zeminlerden korkun  :D asıl o zeminlerde diz ani rotasyona, zıplamadan yere inerken yada ani durmada dizin öne translasyonuna daha meyillidir. Hibrit çim bu çim kalkmalarını minimuma ve zeminin stabilizasyonunu maksimuma çıkartacağı için bu tip bağ yaralanmaları için muhtemelen en güvenilir zemin olacaktır.

Rhodolfo'nun yaşadığı sakatlık pozisyonu şanssız bir andı her futbolcunun başına gelebilir. Bu sakatlık hibrit çimde de olabilir ama dediğim gibi, hibritin bu durumlara olumsuz etkisi olacağını zannetmiyorum
Saygılar hocam.. Bir sotum olacakti :clever: translasyon ne demek  :utan

Çevrimdışı arda_2732

:ebebe:Saygılar hocam.. Bir sotum olacakti :clever: translasyon ne demek  :utan

Kusura bakmayın bazen bu tip terimleri günlük kullanım diline çeviremiyoruz böyle abuk anlaşılması zor cümleler çıkıyor ortaya  :lol:
Önçapraz bağ, kalçadan dize uzanan femur kemiği ile dizden ayağa uzanan tibia kemiği arasındaki bir yapı. Tibia nın femura göre öne translasyonu, yani öne aşırı kaymasına engel olan bir yapı. Aşırı kayarsa bu tibia, femura göre öne doğru, bağda yırtılma gerçekleşebiliyor. Umarım biraz daha anlaşılabilir konuşmuşumdur kusura bakmayın tekrardan :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Kusura bakmayın bazen bu tip terimleri günlük kullanım diline çeviremiyoruz böyle abuk anlaşılması zor cümleler çıkıyor ortaya  :lol:
Önçapraz bağ, kalçadan dize uzanan femur kemiği ile dizden ayağa uzanan tibia kemiği arasındaki bir yapı. Tibia nın femura göre öne translasyonu, yani öne aşırı kaymasına engel olan bir yapı. Aşırı kayarsa bu tibia, femura göre öne doğru, bağda yırtılma gerçekleşebiliyor. Umarım biraz daha anlaşılabilir konuşmuşumdur kusura bakmayın tekrardan :)
:nerd:

Çevrimdışı Necmi

goller gs: uğur tütüneker, BJK: Zeki Önatlı, Feyyaz (3)
ertesi gün gazetede Feyyaz elini yukarı kaldırıp 3 işareti yaptığı foto, 41 gol 41 puan 41 kere maşallah die manşet...
:tabe: sanırım aralık ayıydı yılbaşına yakın bir zamandı diye aklımda kalmış.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı onurturan

ne kusuru kusur olur mu hic.. zaten cumlenin akisindan anlasiliyo da yine de ben tanim cumlesi olarak olabiliyo mu diye şeyettiydim .. bi sey  daha ogrenmis olduk tesekkurler..

Çevrimdışı Necmi

genç arkadaşlar nasıl bir takım tuttuklarının ve Beşiktaşın büyüklüğünün
farkında değiller. Şu zor günlerde stadsız maç oynayıp diğer tarafta stadı
yapmaya çalışan ve genede şampiyonluk mücadelesi verebilecek başka takım yok
adamlar uefa tehdidinin ardından iki maçta dibe vurdular biz 3 yıldır onların şartlarından çok daha
zor şartlarda mücadele ediyoruz ama şampiyonluk kovalıyoruz bir sene olimpiyatta oynadılar
az daha küme düşeceklerdi kendilerini asy e zor attılar.
tek şansızlıkları YD dönemine tanık oldular ve Beşiktaşı bundan ibaret sanıyorlar. Sakın unutmayın
stadlarına geleceğiz diye 3,5 atarlardı bırakın galibiyeti beraberliği az gollü malubiyete razı olurlardı
mesela bu maçı oynamayalım 1-0 Beşiktaş galibiyetiyle bitsin desek kabul etmeyecek tek fenerli yoktu :D
hala yaşı ilerlemiş renkliler bizden korkar YD bize çok büyük zarar verdi. Bazen bize yönetim sevdalısı falan diyorlarda
aslında konu bu değil bizim sadece Beşiktaşa sevdamız var ama bu yönetim bize YD öncesi yılları hatırlatıyor.
İçimizi tekrar kıpır kıpır ediyor. Birazda desteklememiz bu nedenle insanlar ufak tefek şeyleri hata olarak görüyor vurmaya çalışıyor
ama unutulmaması gereken bir şey var Seba bile çok hata yaptı. Önemli olan hata yapmamak değil yaptığın hatanın Beşiktaşta
kalıcı hasar bırakmaması telöre edilebilir hata var edilemez hata var unutmayın kimse mükemmel değildir. Önemli
olan insanların hatalarıyla birlikte sevilebilir olması. Pazar günü başkanı gördüm tokalaştık ama acayip zayıflamış
taraftarlar vardı şöyle bir etrafıma baktım bütün taraftar sevgi dolu gerçek Beşiktaş taraftarı Başkanının arkasında.

Çevrimdışı Necmi

haydi @Necmi abi kepenkleri birlikte kapatalım yarın açarız gene :) şaka maka işe güce,derse ayırdığım zamandan daha çok zaman ayırmaya başladım foruma :)
arkadaşlar forum dediğin boş zamanını geçirme yeri normal düzeninizden buraya zaman aktarmayın iş eğitim çok önemli
ihmal etmeyin sakın burası sadece eğlence ve bizim gibi gönül verenlerle sohbet yeri ötesi hayatınızda bir şeylerin kaybolmasına
neden olur.

Çevrimdışı Necmi

iyi geceler arkadaşlar yatın artık yarın iş var

Çevrimdışı Sedat.Y

arkadaşlar forum dediğin boş zamanını geçirme yeri normal düzeninizden buraya zaman aktarmayın iş eğitim çok önemli
ihmal etmeyin sakın burası sadece eğlence ve bizim gibi gönül verenlerle sohbet yeri ötesi hayatınızda bir şeylerin kaybolmasına
neden olur.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Sedat.Y

Bilginize,zaman zaman sertte olsa tavrınıza,hayat görüşünüze hayran olmamak elde değil.İzmirde yaşıyorum baharda İstanbula geleceğim.Mabedimizi yakından görmek içine girmek maç seyretmek için can atıyorum.Umarım geldiğimde şahsiyetinizle tanışırım @Necmi abi....

Çevrimdışı Necmi

Bilginize,zaman zaman sertte olsa tavrınıza,hayat görüşünüze hayran olmamak elde değil.İzmirde yaşıyorum baharda İstanbula geleceğim.Mabedimizi yakından görmek içine girmek maç seyretmek için can atıyorum.Umarım geldiğimde şahsiyetinizle tanışırım @Necmi abi....
Her Beşiktaşlı böyle be kardeşim özel bir şey yapmıyoruz. Geldiğinde
bir grup toplantısı yaparız. Birbirinden değerli bir çok arkadaşla tanışırsın burda
yazışarak kimseyi gerçek anlamda tanıyamıyorsun. Sertte değilim :D konu Beşiktaş olunca
taviz veremiyorum sadece. @Sedat.Y

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

neden olur.

Guzel soyledin Necmi abi.

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın Arena İnşAllah bol Mebran lı Gün Geçiririz...
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı İhsan

Beyler çok merak ettiğim birşey var ve fotoğraflardan tam anlayamadım,
kapalının en üstünde maç izleyen birisi tam karşıya baktığında çatının aşağıya uzanan demirlerini görecek mi ?
Ya da şöyle sorayım kapalının en üstünde oturan kişi, numaralının en üstünde oturan kişiyi net bir şekilde görebilecek mi ?

2 x evet

Çatı boruların arasından karşı tribün net görünecek  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bir insan bir stada aşık olabilir mi? Ben oldum yav  :)

Neyyyy ? benim stadıma mı aşık oldun ?!?!  :olmaz :boxin: :hiho:  :boom: :kar:  :steamed:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı mustafa.kuru

:tabe: sanırım aralık ayıydı yılbaşına yakın bir zamandı diye aklımda kalmış.

Zeki Önatlı 30 Metreden Simoviç'i secdeye yatırmıştı...Beyaz forma, çamurlu bir saha....GS'nin teknik direktörü M.Denizli...Bizimki Gordon Milne...17/12/1988....FB'nin 103 gollü şampiyon senesi...Bizim de 3 sene üst  üste şampiyonluk serisinin başlangıcından bir sene önce....Güzel günlerdi, güzel kadroydu...Bir de Les Ferdinand vardı bizde o sene....Bizde bir sene kiralım oynadı sonra İngiltrerenin en popüler forveti oldu bir dönem....güzel günlerdi...
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Kartal1903

Dış cepheye cam kaplama başlamış denılıyor
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

genç arkadaşlar nasıl bir takım tuttuklarının ve Beşiktaşın büyüklüğünün
farkında değiller. Şu zor günlerde stadsız maç oynayıp diğer tarafta stadı
yapmaya çalışan ve genede şampiyonluk mücadelesi verebilecek başka takım yok
adamlar uefa tehdidinin ardından iki maçta dibe vurdular biz 3 yıldır onların şartlarından çok daha
zor şartlarda mücadele ediyoruz ama şampiyonluk kovalıyoruz bir sene olimpiyatta oynadılar
az daha küme düşeceklerdi kendilerini asy e zor attılar.
tek şansızlıkları YD dönemine tanık oldular ve Beşiktaşı bundan ibaret sanıyorlar. Sakın unutmayın
stadlarına geleceğiz diye 3,5 atarlardı bırakın galibiyeti beraberliği az gollü malubiyete razı olurlardı
mesela bu maçı oynamayalım 1-0 Beşiktaş galibiyetiyle bitsin desek kabul etmeyecek tek fenerli yoktu :D
hala yaşı ilerlemiş renkliler bizden korkar YD bize çok büyük zarar verdi. Bazen bize yönetim sevdalısı falan diyorlarda
aslında konu bu değil bizim sadece Beşiktaşa sevdamız var ama bu yönetim bize YD öncesi yılları hatırlatıyor.
İçimizi tekrar kıpır kıpır ediyor. Birazda desteklememiz bu nedenle insanlar ufak tefek şeyleri hata olarak görüyor vurmaya çalışıyor
ama unutulmaması gereken bir şey var Seba bile çok hata yaptı. Önemli olan hata yapmamak değil yaptığın hatanın Beşiktaşta
kalıcı hasar bırakmaması telöre edilebilir hata var edilemez hata var unutmayın kimse mükemmel değildir. Önemli
olan insanların hatalarıyla birlikte sevilebilir olması. Pazar günü başkanı gördüm tokalaştık ama acayip zayıflamış
taraftarlar vardı şöyle bir etrafıma baktım bütün taraftar sevgi dolu gerçek Beşiktaş taraftarı Başkanının arkasında.
:claps: :claps: :claps:

Kimse 4x4 luk degil herkesin hatası olur bende elestirdim yeri geldigi zaman
Baskan zaten stadyum , Sponsorluk anlaşmalari , Kulubu kayyumdan kurtarip Sampiyonluga oynatan bir takim yaratti , Kendisi Besiktas tarihine altin harflerle yazılacaktır bu seneki Sampiyonlukla da bunu Taclandiracak Allah in izniyle
Baskan oldugu zaman zarfinda kendisi miteahhit olmasına ragmen hic Is almadi sirf Besiktas uzerinden menfaat sağlıyor demesinler diye , Evinden cok stadda zaman gecriyor , Annesinin Babasinin Yasini bile tutamadi mahkeme mahkeme dolasip Besiktasin hakkini savunacagim diye Bunlar U-NU-TUL-MAZ !

Bir insanin kiymeti Gidince anlaşılır , Bir daha boyle bir Baskan gelirmi ? Bence Zor.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 08:52:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık