genç arkadaşlar nasıl bir takım tuttuklarının ve Beşiktaşın büyüklüğünün
farkında değiller. Şu zor günlerde stadsız maç oynayıp diğer tarafta stadı
yapmaya çalışan ve genede şampiyonluk mücadelesi verebilecek başka takım yok
adamlar uefa tehdidinin ardından iki maçta dibe vurdular biz 3 yıldır onların şartlarından çok daha
zor şartlarda mücadele ediyoruz ama şampiyonluk kovalıyoruz bir sene olimpiyatta oynadılar
az daha küme düşeceklerdi kendilerini asy e zor attılar.
tek şansızlıkları YD dönemine tanık oldular ve Beşiktaşı bundan ibaret sanıyorlar. Sakın unutmayın
stadlarına geleceğiz diye 3,5 atarlardı bırakın galibiyeti beraberliği az gollü malubiyete razı olurlardı
mesela bu maçı oynamayalım 1-0 Beşiktaş galibiyetiyle bitsin desek kabul etmeyecek tek fenerli yoktu

hala yaşı ilerlemiş renkliler bizden korkar YD bize çok büyük zarar verdi. Bazen bize yönetim sevdalısı falan diyorlarda
aslında konu bu değil bizim sadece Beşiktaşa sevdamız var ama bu yönetim bize YD öncesi yılları hatırlatıyor.
İçimizi tekrar kıpır kıpır ediyor. Birazda desteklememiz bu nedenle insanlar ufak tefek şeyleri hata olarak görüyor vurmaya çalışıyor
ama unutulmaması gereken bir şey var Seba bile çok hata yaptı. Önemli olan hata yapmamak değil yaptığın hatanın Beşiktaşta
kalıcı hasar bırakmaması telöre edilebilir hata var edilemez hata var unutmayın kimse mükemmel değildir. Önemli
olan insanların hatalarıyla birlikte sevilebilir olması. Pazar günü başkanı gördüm tokalaştık ama acayip zayıflamış
taraftarlar vardı şöyle bir etrafıma baktım bütün taraftar sevgi dolu gerçek Beşiktaş taraftarı Başkanının arkasında.