Bana istediğini diyebilirsin...
Elbette gitmek isteyen gitsin. Zaten kombine biletlerimi bu yüzden veriyorum isteyene.
Ama gelde Kartal'dan sen git olipiyata ve sonra dönüş yapıp sabahında da işe git...
Eleştirmeden önce anlamalısın benim gibi durumu olanları... Benim Ankara'ya gitmem bile daha kolaydı!
öylemi bende maltepeden gidiyorum aramızda on dakika var 3 sezondur daha maç kaçırmadım
ankarada buna dahil kolay olduğunu savunmuyorum hele ilk sene gecenin 3 ünde eve döndüğümüz maçlar
oluyordu. Dediğin doğru ankaradan bile maç dönüşü aynı zamanlar oluyor. Burda zor veya kolay olduğunu tartışmıyorumki.
gidemeyebilirsin bunun bir sürü nedeni olur ama zor geliyor bu nedenlerden biri değil heleki bir Beşiktaş forumunda
bu tip bir yorum hiç şık durmuyor. Zorda geliyor olsa bunu kendine saklaman lazım ve gidecek olanları teşvik etmen gerekiyor.
olimpiyata gitmek kimse için kolay değil kesinlikle gitmem demek farklı bazı maçlara gidemem demek bambaşka
burda senden çok daha zor noktalardan giden bir sürü insan var çocukların belli saatlerden sonra gidecekleri noktaya araç çalışmıyor.
@Karakartalpasha aslında sorun gidememekte değil benim eleştirim bu noktada iş hayatı rahat değilse zaten hafta arası olan maçlara
çalışanın gitmesi imkansız. Cumartesi oynanacak maça engel ne biraz uykusuz kalmak dışında gerçi onbir gibi en geç evde oluyorsun
çalışan insan bile herhalde onbirden önce yatmıyordur.