Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748808 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Beyler çok merak ettiğim birşey var ve fotoğraflardan tam anlayamadım,
kapalının en üstünde maç izleyen birisi tam karşıya baktığında çatının aşağıya uzanan demirlerini görecek mi ?
Ya da şöyle sorayım kapalının en üstünde oturan kişi, numaralının en üstünde oturan kişiyi net bir şekilde görebilecek mi ?
hoşgeldin kardeşim son 3-4 sıra görecek ama bu karşıyı görmesine engel değil

Çevrimdışı Factatum

Beyler çok merak ettiğim birşey var ve fotoğraflardan tam anlayamadım,
kapalının en üstünde maç izleyen birisi tam karşıya baktığında çatının aşağıya uzanan demirlerini görecek mi ?
Ya da şöyle sorayım kapalının en üstünde oturan kişi, numaralının en üstünde oturan kişiyi net bir şekilde görebilecek mi ?

Numaralının en üstünde oturan, kapalının en üstünde oturanı göremeyecek.

Çevrimiçi Necmi

Numaralının en üstünde oturan, kapalının en üstünde oturanı göremeyecek.
neden göremesin on santim kalınlığında halatmı engelleyecek görmesini :alala:
kedi yolları falan yukarda kalıyor görüş açısını kesmiyor

Çevrimdışı kryhrglu

Merak ettiğim birşey var benim kombinem var ama stadımızın açılış maçında ayrı bilet almamızmı gerekir yoksa kombinemle giriş yapabilirmiyim? Topraktan kombine aldık bidaha bilet alacağımızı sanmam ama  :) Biri cevap verirse sevinirim.

Çevrimdışı onurturan

@spartai  :hosgeldin.. parmaklarinin ucunda yukselirsen yada hafif egilirsen goremeyecegin hic bor yer yok..

Çevrimdışı onurturan

Merak ettiğim birşey var benim kombinem var ama stadımızın açılış maçında ayrı bilet almamızmı gerekir yoksa kombinemle giriş yapabilirmiyim? Topraktan kombine aldık bidaha bilet alacağımızı sanmam ama  :) Biri cevap verirse sevinirim.
Ben de ayni seyi gecen dusundum daha belli degil acilis organizasyonuna bagli bence baskanin o anki iştahina bagli :D ama ozel bilet olsa bile bize oncelikli satis olacagini dusunuyorum..

Çevrimdışı Factatum

neden göremesin on santim kalınlığında halatmı engelleyecek görmesini :alala:
kedi yolları falan yukarda kalıyor görüş açısını kesmiyor

Kedi yolları üzerine takılan saha ışıklandırmalarının etkisinden ötürü. Parlak ön plan, görece daha az aydınlık artalanı engeller. Bu etki sebebiyle şehir ışıklarının güçlü kirliliğinden, gözyüzündeki yıldızları göremiyoruz.

Çevrimdışı Popular Demand

Arkadaşlar drone'u aldım 1 saat önce Maltepe'de bir arkadaştan.
(Phantom 3 Advanced / 3.000 ₺)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-dji-phantom-3-advanced-268092932/pasif-ilan

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Unutulmayacak güzel bir anı bıraktınız bende o ilk günkü kötü histen sonra.
@Necmi abi, @Yunus abi Adem abi, ve Altuğ başta olmak üzere tüm forum yönetiminin ve arkadaşların desteği ile çok büyük bir maddi yükten kurtulmuş oldum.

Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Hayat benim karşıma çıkardığı gibi, hepinizin karşısına da sizler gibi iyi insanları çıkarsın. :ok:
          [img width=41

Çevrimdışı Karakartalpasha

Merhaba @Karakartalpasha

Otomasyon işi ile ilgili kişisel twitter sayfanızda bilgi vermişsiniz, ben bu sektörde çalışıyorum bu konuda yeterli bilgiye sahibim.
Otomasyon işinin stadın açılışına yetişmeyeceğini yazmışsınız,mekanik otomasyonun özellikle.
Bu yetişmeyecek dediğiniz mekanik otomasyon neleleri kapsıyor?
VRF,jetfan, fan coil, klima santrali ,asansör,yürüyen merdiven, aydınlatma,hidrofor,jeneratör,kompresör, elektrik hücreleri  vs vs bunlardan hangisi yetişmeyecek.

Örnek verdiğiniz hastane otomasyonsuz bir süre idare edilebilir ama böyle büyük bir proje ve bu kadar büyük elektromekanik işlerin olduğu stadyumu otomasyonsuz idare etmek çok zordur,illa bir yerden aksaklık çıkar.Yukarda yazılanlardan herhangi birinin çalışmaması ,zamanında çalışmaması,yeterli verimde çalışmaması bizim stadımız için büyük sıkıntılara yol açar.En basitinden bir pompanın çalışmaması yerin altındaki bir stadın zemininin su dolmasına neden olabilir.Bu kadar üniteyi manuel olarak kullanmak benim düşünceme göre çok yanlış olur.

Sıkıntının kaynağı nedir ,benim bildiğim bu firma elektro mekanik işini 2 sene önce aldı ,dün ihale edilen birşey yok ortada bu kadar sürede bunu neden yetiştiremiyorlar?Aksiliğin kaynağı nedir?Ben de bazen ABB den parça sipariş ettiğimde aylarca geciktiği oluyor eğer sıkıntı buysa anlayış gösterilir,böyle bir durum mu var yoksa başka birşey mi ?

Aydınlatma otomasyonda bir sıkıntı görülmüyor.
SCADA'da da bir sorun yok.
Ancak klima santralleri sıkıntılı... Benim Cumartesi gezdiğimde statta daha alt yapısına bile başlanmamıştı. Bu nedenle daha kablo çekip test yapacaklar..DDC'ler gelecek vs...Bu bitmez diyorum.
Yürüyen merdivenler tamamlanmış.. Yangın alarm sistemi de bitirilmiş. Hidraforlarda bir sorun görünmüyor. Panoları yerlerinde..
Yangın Pompasında da bir sorun yok.Yangın Alarm sistemine bağlarlar..
Gecikme nedenine gelince işler senin bildiğin gibi değilmiş. Bugün bana söylenen farklı en azından... Daha senaryo bile yokmuş ortada...

Ama bu stadın açılışına engel olmaz. O gün koyarlar her yere bir eleman olur biter...

Çevrimdışı Karakartalpasha

olimpiyatta oynamıyoruz Başakşehirde oynuyoruz :bandit:
zor olan bu şartlar altında şampiyonluğa oynayabilmektir.
şampiyonluğa giden takımı desteklemek bu kadar zor olmasa gerek.
hepsi topu topu 6 tane iç saha maçımız var bunların hepsini olimpiyatta veya başakşehirde
oynasak ne olur. 4 ayda altı gece fedakarlıkta bulunmuyorsan bari susacaksında gitmeye gönlü olanları
etkilemeyeceksin. @Karakartalpasha bana orda maça gitmek zor gitmem ama vodafone arenada maçlara gideceğim
demek biraz hakaret gibi geliyor.

Bana istediğini diyebilirsin...
Elbette gitmek isteyen gitsin. Zaten kombine biletlerimi bu yüzden veriyorum isteyene.
Ama gelde Kartal'dan sen git olipiyata ve sonra dönüş yapıp sabahında da işe git...
Eleştirmeden önce anlamalısın benim gibi durumu olanları... Benim Ankara'ya gitmem bile daha kolaydı!

Çevrimdışı ALI RIZA

öğretmen çok
öğretim üyesi bile var
Kısacası :
Yar. doç dr. , Mimar, mühendis, Doktor, Dişçi, Yazılımcı, Yüksek lisans, photosopcu  :evillol: , Yani kısacası bizde Sakat Çok  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Kedi yolları üzerine takılan saha ışıklandırmalarının etkisinden ötürü. Parlak ön plan, görece daha az aydınlık artalanı engeller. Bu etki sebebiyle şehir ışıklarının güçlü kirliliğinden, gözyüzündeki yıldızları göremiyoruz.
ama bunun görüş engellemesiyle ilgisi yok yukardada olsa aynı etkiyi yapar
yapmaması için çok yukarda olması gerekir. kaldıki bahsedilen engel oluyormu sözü maç gündüz olursa
engel olmaz kaldıki senin dediğinin doğrulanması için bunu önce yaşamak lazım bu tip aydınlatmalarda
hedef aşağısı olduğu için yanlara pek etki yapamıyor yoksa normal koşullarda ışıklara bakamaman lazım
sahayı görmeni bile engeller sürekli göz hizanda olan parlak ışık

Çevrimdışı Sezer94

Kısacası :
Yar. doç dr. , Mimar, mühendis, Doktor, Dişçi, Yazılımcı, Yüksek lisans, photosopcu  :evillol: , Yani kısacası bizde Sakat Çok  :sevinc

Dizi, film oyuncusu yonetmen kameraman falan diyor musum :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Abdullah

Kısacası :
sensin dişçi @ALI RIZA  :steamed:

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar drone'u aldım 1 saat önce Maltepe'de bir arkadaştan.
(Phantom 3 Advanced / 3.000 ₺)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-dji-phantom-3-advanced-268092932/pasif-ilan

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Unutulmayacak güzel bir anı bıraktınız bende o ilk günkü kötü histen sonra.
@Necmi abi, @Yunus abi Adem abi, ve Altuğ başta olmak üzere tüm forum yönetiminin ve arkadaşların desteği ile çok büyük bir maddi yükten kurtulmuş oldum.

Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Hayat benim karşıma çıkardığı gibi, hepinizin karşısına da sizler gibi iyi insanları çıkarsın. :ok:
l
Güzel günlerde kullan kardeşim. Büyük olduğumuz kadar güçlü ve güzel bir aile olduk.

Buradan Başakşehir konusuna gelirsek her maç günü gaziosmanpaşadan beşiktaşa gidiyorum oradan hep beraber kemerburgaza uğruyor oradan stada geçiyoruz. Hatta yerimiz olduğunda tanımadığıöız beşiktaşlı kardeşlerimizi stada getiriyoruz. Yiyip içip eğleniyoruz. Ve bu güne kadar beşiktaştan stada 45 dakikadan fazla sürdüğünü hatırlamıyorum. Eminimki içimizde hergün 2-3  saat istanbul trafiğini çekenler vardır. 2 haftafa 1 gün 365 günde 15 günde beşiktaş için çekilir.şu iki ay geçmek bilmedi. Dün sevgilimize kavuştuk. Şu istanbulda yaşamanın en güzel tarafı beşiktaş.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kısacası :

Aşçı var olur mu? :alala: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

ama bunun görüş engellemesiyle ilgisi yok yukardada olsa aynı etkiyi yapar
yapmaması için çok yukarda olması gerekir. kaldıki bahsedilen engel oluyormu sözü maç gündüz olursa
engel olmaz kaldıki senin dediğinin doğrulanması için bunu önce yaşamak lazım bu tip aydınlatmalarda
hedef aşağısı olduğu için yanlara pek etki yapamıyor yoksa normal koşullarda ışıklara bakamaman lazım
sahayı görmeni bile engeller sürekli göz hizanda olan parlak ışık
Aynen stat acilip tribüne ilk ayak bastigimizda aklimizdaki binlerce sorunun cevabini 2-3 saniyede almis olacagiz..  :mj:

Çevrimiçi murat

Elbette gitmek isteyen gitsin. Zaten kombine biletlerimi bu yüzden veriyorum isteyene.
Ama gelde Kartal'dan sen git olipiyata ve sonra dönüş yapıp sabahında da işe git...
Eleştirmeden önce anlamalısın benim gibi durumu olanları... Benim Ankara'ya gitmem bile daha kolaydı!
Yanlış adama söylemişsin. Senden sadece 10 kilometre daha yakın ve 3 senedir hiç maç kaçırmadı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen stat acilip tribüne ilk ayak bastigimizda aklimizdaki binlerce sorunun cevabini 2-3 saniyede almis olacagiz..  :mj:

Adama sabaha kadar baklavayı anlatacağına ağzına bi dilim baklava koy demişler :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Yanlış adama söylemişsin. Senden sadece 10 kilometre daha yakın ve 3 senedir hiç maç kaçırmadı :D
Şu cevabi Aydında yasayan babam okusa ne diyo bu adam der  :kop:

Çevrimiçi Necmi

öylemi bende maltepeden gidiyorum aramızda on dakika var 3 sezondur daha maç kaçırmadım
ankarada buna dahil kolay olduğunu savunmuyorum hele ilk sene gecenin 3 ünde eve döndüğümüz maçlar
oluyordu. Dediğin doğru ankaradan bile maç dönüşü aynı zamanlar oluyor. Burda zor veya kolay olduğunu tartışmıyorumki.
gidemeyebilirsin bunun bir sürü nedeni olur ama zor geliyor bu nedenlerden biri değil heleki bir Beşiktaş forumunda
bu tip bir yorum hiç şık durmuyor. Zorda geliyor olsa bunu kendine saklaman lazım ve gidecek olanları teşvik etmen gerekiyor.
olimpiyata gitmek kimse için kolay değil kesinlikle gitmem demek farklı bazı maçlara gidemem demek bambaşka
burda senden çok daha zor noktalardan giden bir sürü insan var çocukların belli saatlerden sonra gidecekleri noktaya araç çalışmıyor.
@Karakartalpasha aslında sorun gidememekte değil benim eleştirim bu noktada iş hayatı rahat değilse zaten hafta arası olan maçlara
çalışanın gitmesi imkansız. Cumartesi oynanacak maça engel ne biraz uykusuz kalmak dışında gerçi onbir gibi en geç evde oluyorsun
çalışan insan bile herhalde onbirden önce yatmıyordur.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.