Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5739827 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı firewater

size şöyle örnek vereyim...

günde en az 1 kez sık örülmüş zeminde (hibrit) antrenman yapan futbolcunun dizinde oluşan esneme , hibrit olmayan bir zemine çıktığında ( yani yumuşak zeminde) , esnemeye karşı daha hazırlıksız olabilir..

zaten rhodolfonun başına gelen bu...

söyle bir örnek vereyim...

diz bağlarını paket lastiği gibi düşünün.. o paket lastiğini Hergün 2-3 kez çok esnettiğinizi düşünün...

bir diğer paket lastiğini ise  diğerine nazaran günde daha az esnettiğinizi düşünün...

esnetilmeyen pasket lastiği 1 ay sonra çok esnediğinde kopabilir...

olayın mantığı bu...

Hibrit zeminin serme çim zeminden daha sert olduğunun bir ölçüm test vesaire sonucu varmı? Yoksa makhalledeki halısahayı düşünerekmi örnek veriyorsun.

Hibrit zeminin mantığı doğal çimin sağlamlaşmasını sağlamak. Ne sunni çim nede beton üzerine döşenmiş bişey. Zaten tesislerimizdede mevcut çimin üstünde yapıldı hibrit çim çalışması.

Kaldıki rodo ters bastığı için dizi döndü tamamen talihsizlik.

Çevrimdışı mehmetthedum

bu birazda zeminin sertliğiyle alakalı maç öncesi sulayıp yumuşatmazsan zemin sert olur buda
adaleleri yorar dün akşam sahanın sulandığını görmedim devre arasıda sulanmadı. Zemin çok kuruydu
bu güne kadar hep sularlardı.

@Necmi abi, ben tv'den gördüm sulandığını. Maç başlamasına yarım saat kala başladılar , 10 dakika filan kala kapattılar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TayfurU

stat bitmeye yaklaştıkça son 2 yılda ben passolige karşıyım o yüzden maçlara gitmiyorum deyip takımını yalnız bırakanlar şimdi birer birer pasolig almaya başladı. olimpiyata gitmek zor geliyor deseniz eyvallah ama o zaman öyle deyip şimdi yeni stat için passo almak yakışmıyor.

Çevrimdışı Pikselli

Hibrit zeminin serme çim zeminden daha sert olduğunun bir ölçüm test vesaire sonucu varmı? Yoksa makhalledeki halısahayı düşünerekmi örnek veriyorsun.

Hibrit zeminin mantığı doğal çimin sağlamlaşmasını sağlamak. Ne sunni çim nede beton üzerine döşenmiş bişey. Zaten tesislerimizdede mevcut çimin üstünde yapıldı hibrit çim çalışması.

Kaldıki rodo ters bastığı için dizi döndü tamamen talihsizlik.

Forumdan çok mimar mühendis hatta şehir plancısı çıktı şimdiye kadar ama doktor sürpriz oldu doğrusu :)
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı Erhan

Güncel

Daha yüksek çözünürlük.

Eksik kediyolu mu geldi yoksa havada ki takılamayıp yeremi indi :alala:

Sanki kısa bitanesi
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 17:51:15 Erhan ]

Çevrimdışı sallapati

Daha yüksek çözünürlük.

Eksik kediyolu mu geldi yoksa havada ki takılamayıp yere mi indi :alala:

onu @Efe  ye sor @Erhan  .. o kedi yolunu o takip ediyor   :D... son durum verebilecek var mı semer ve kedi yolundan?

Çevrimdışı Efe

bugun catida yine cok bi calisma görulmedi maalesef cati ekibi durdu resmen :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

bugun catida yine cok bi calisma görulmedi maalesef cati ekibi durdu resmen :bandit:

kedi yolları  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Daha yüksek çözünürlük.

Sanki kısa bitanesi
yeni gelmis gibi goruyorum 4 tane kaldi gibi gorunuyor ama duz semerleri takmiyorlar gercekten ilginc 3 gundur biterdi hep bos gectiler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eaglearena

Daha yüksek çözünürlük.

Sanki kısa bitanesi

Eksik parça gelmiş büyük ihtimal. İyiki gelmiş zaten kapalı-eski açık köşesindeki kedi yolu bitmişti. Son olarak eski açık - numaralı köşesi takılacaktı. O parça olmasa başlayamazdı.  :ishock:

Çevrimdışı Erhan

onu @Efe  ye sor @Erhan  .. o kedi yolunu o takip ediyor   :D... son durum verebilecek var mı semer ve kedi yolundan?

4 kedi yolu kaldı hepsi yerde.Kısa olan halkadaki eksik parça gibi gözüküyor.

Semerleri bilemicem kaç gündür takılmıyor galiba

Çevrimdışı Efe

evt ringe takilacak kedi yolu gelmis o kisa digerlerinden en azindan iyi gelisme olarak catiya takilacak son celiklerin hepsi sahada yarin oburgun bitirseler sunlari artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eaglearena

Geçenlerde konuşulmuştu. Eski açık tarafına dışarıya kartal figürü veya yere BEŞİKTAŞ yazısı yazılması ile alakalı
Bence eski kulelerin üstüne kartal konulabilir. Tabi izin alınabilirse..
Kabaca gösterimi ekte güzelde olabilir.

Çevrimdışı cadavra

Bence caticilarin bi kismi file cektigi icin semer takilmadi kedi yollarini takan ekip takacak semerleri sanirim onun için ayni anda gitmio gibime gelio.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı maksimus81

bişey soracağım arkadaşlar ? bu çatı kolonları boyanacakmı? yoksa böyle siyah olarak mı kalacak ?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Bence caticilarin bi kismi file cektigi icin semer takilmadi kedi yollarini takan ekip takacak semerleri sanirim onun için ayni anda gitmio gibime gelio.

alakasi yok semerler eski aciga takilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Resmi drone çekimi yapılmış

official hesaptan yayınlayacaklar heralde 1080p videoyu.. bakalım heyecanla bekliyoruz

Çevrimdışı martin40

bişey soracağım arkadaşlar ? bu çatı kolonları boyanacakmı? yoksa böyle siyah olarak mı kalacak ?

Siyah kalacak  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı eaglearena

Siyah kalacak  :ok:

karakartalpasha abimizin boyanacak hatta bi firmayla anlaştılar dediğini hatırlıyorum.

Çevrimdışı merttokeer

peki oraya amblem yapmak mümkün mü sizce?
masalar boyanarak bi çalışma yapılabilir. seyrantepe basın tribününde yapılmış bi çalışma var

Çevrimdışı Efe

Güncel
evt fotoda net görülüyor 3 adet T kedi yolu bitti kaldi 1 toplam 4 adet kedi yolundan olusan son T yarin bitirmelerini temenni ediyorum semerlerde ayni şekilde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

alakasi yok semerler eski aciga takilacak
Ben onu demiyorum ki bu semerlerin eski aciga takilacak olmasi calisanlarinin bi kisminin yeni acikta file cekmeye gitmesini engellemez ki onlar bi yandan file cekip.mebran takarken dier kalan ekip kedi yolu ve semer takabilir.