Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740818 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Görseli kaldırıyorum :) Vinçler Yeni açıkta kedi yollarını tamamlanmasında çalışıyorken bir fotoğraftı
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 23:47:06 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı onurturan

Merhaba arkadaslar ben bayadır forumu takıp edıyorum bugüne ilk yorumum nasıp oldu

Almanya'dan Sergen
Hosgeldin Sergen ..

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sayfayı ziyaretçi olarak takip eden çok arkadaş var :)

Bir merhaba deyin, görüşlerinizi bildirin, bu güzel aileye katılın :)

Üye olmanızı bekliyoruz :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

vodafone arena maketine başladım :)

Eline saglik guzel gidiyor.. Hobi olarak mi yapiyorsun.. Ilgili misin bu tip islere?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Merhaba arkadaslar ben bayadır forumu takıp edıyorum bugüne ilk yorumum nasıp oldu

Almanya'dan Sergen
Merhaba hoşgeldiniz

Çevrimdışı aa.aslan

Yeni açık tarafında altta çıkış kapıları olmayacak ters olmuş. Kapalı tarafında Beşiktaş JK yazılacağına göre.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

@serdarigneci instagram hesabından alıntıdır.

fotoda sağ alttaki Saha içindeki şeyler nedir acaba ?

Çevrimdışı MustafaKync

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Membran takma işlemini aşağı yukarı ne kadar sürede yapacaklar acaba günde 1 tane falan olurmu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bayevet

Eline saglik guzel gidiyor.. Hobi olarak mi yapiyorsun.. Ilgili misin bu tip islere?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilgiliyim abi daha öncede yaptım bu tip şeyler

Çevrimdışı Karakartalpasha

Faik-Beşiktaş ‏@Karakartalpasha 33 sn.33 saniye önce
Resimde görülen 3 kişiden en sağdaki Beşiktaş'lı... Gerçekten çaba harcıyorlar. Bu arada bu ekip sadece koltukları takmakla görevli..

Faik-Beşiktaş @Karakartalpasha 5 sn.5 saniye önce
Vidalama için ayrı ekip gelecek. Ayrıca alt metal parçaları da ayrı bir ekip montalıyor.

Faik-Beşiktaş ‏@Karakartalpasha şimdi3 saniye önce
Bugün Eski açık alt ve yeni açık üstte koltuklar için metal profillere ciddi eğilmişlerdi. Çok yoğun çalışıyorlardı..

Faik-Beşiktaş ‏@Karakartalpasha  5 sn.6 saniye önce
Neyse Koltuk montajı ile ilgili aldığım bilgiye göre 30 günlük süreçte tamamlanacak gibi görünüyor..

Buraya en son yazacağım stattaki durumu...
ayrıca bir kaç resim de paylaşacağım..
Ancak video izlemek isteyenler için bir çekim yapıldı..

http://www.Yasaklı Link.com/vodafone-arena-nin-son-hali-boyle-goruntulendi-video,383.html

Çevrimdışı Deniz

Çıkış kapısı yok yeni açıkta ona dikkat edersen güzel olacağa benziyor.
Kolay gelsin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bu arada videoyu paylaştım ayrıca hesabımdan...
Admin sitenin adını yazarak paylaşmanda bir sıkıntı yok. İstediğiniz gibi paylaşabilirsiniz:)

Çevrimdışı bayevet

Çıkış kapısı yok yeni açıkta ona dikkat edersen güzel olacağa benziyor.
Kolay gelsin :)
:) evet şimdi ikisinin yerini değiştirdim

Arkadaşlar twitterda yazdım ama buraya özel de yazılar yazacağımı söyledim.
elimden geldiğince herkesi aydınlatmak isterim.
Bugün statta vinçler saha içinde çalışmadı ama yeni açık dış kısımda 2 vinç ile kedi yolu kenarlara kaynak yapıldı. Saha içinden çok asıl ağırlık oradaydı.
Kapalı tarafında dış kısımda çevre düzenlemesi için kazı vardı. Ayrıca dış kaplamalar tamamlanırken, yeni açık arkasında açık yerlere korkuluk takıldı. Numaralı kısımda boyacılar çalışıyordu.
Ayrıca koltuk eski açıkta takılırken , eski açık alt, numaralı sol ve yeni açık kapalı tarafında profiller tamamlanıyordu. Elektrikçiler panoların bağlantılarını yapıyorken aynı zamanda başka yerlerde de çalışmalar devam ediyordu. Mekanikçiler daha çok bodrum katta çalışıyorlar. Üst katlarda havalandırmalar, yangın spring sistemleri vs bitmiş. Klima santralleri takılmış. Elektriksel montajlar duruyor. Sahada mıcırlar dökülmüş ve bitmiş gibi. Sarı kum 2 kamyon gelmiş bir kamyonu serilmiş. Saha içinde vinçler rüzgardan duruyor...Yarın yeniden başlarlar.. Kartal Yuvası 2000 metrekare olarak bu ay sonu bitirilecek.
Sorusu olan varsa yazarsa sevinirim. Ama okuyup toplu cevaplamak isterim müsadenizle..

http://i.hizliresim.com/jVdoRL.jpg

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün statta vinçler saha içinde çalışmadı ama yeni açık dış kısımda 2 vinç ile kedi yolu kenarlara kaynak yapıldı. Saha içinden çok asıl ağırlık oradaydı.
Kapalı tarafında dış kısımda çevre düzenlemesi için kazı vardı. Ayrıca dış kaplamalar tamamlanırken, yeni açık arkasında açık yerlere korkuluk takıldı. Numaralı kısımda boyacılar çalışıyordu.
Ayrıca koltuk eski açıkta takılırken , eski açık alt, numaralı sol ve yeni açık kapalı tarafında profiller tamamlanıyordu. Elektrikçiler panoların bağlantılarını yapıyorken aynı zamanda başka yerlerde de çalışmalar devam ediyordu. Mekanikçiler daha çok bodrum katta çalışıyorlar. Üst katlarda havalandırmalar, yangın spring sistemleri vs bitmiş. Klima santralleri takılmış. Elektriksel montajlar duruyor. Sahada mıcırlar dökülmüş ve bitmiş gibi. Sarı kum 2 kamyon gelmiş bir kamyonu serilmiş. Saha içinde vinçler rüzgardan duruyor...Yarın yeniden başlarlar.. Kartal Yuvası 2000 metrekare olarak bu ay sonu bitirilecek.
Sorusu olan varsa yazarsa sevinirim. Ama okuyup toplu cevaplamak isterim müsadenizle..

Eline sağlık abi :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

@Karakartalpasha  teşekkür ederiz
iç kısımdan foto alabildiniz mi

Çevrimdışı murat

Günaydın Arenakartalları.

bugün Beşiktaşın maçı var  :sevinc

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Ensar

allah razı olsun abi eline ayağına sağlık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Arenakartalları.

bugün Beşiktaşın maçı var  :sevinc
Kar yagmazsa tabi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tesekkurler abi :claps: :claps: :claps:

Kartal yuvasi toplamda kac metre kareydi ya unuttum ben onu

2000 metre kare tamamimi yoksa 1 bolumu mu ben toplam 5000 metre kare diye hatırlıyorum :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Demir

@Karakartalpasha

Çatı kaynak işlemleri yapıldıktan sonra kaynaklar penetrant testi gibi testlerden geçiyor mu yoksa kaynak sonrası direk boyanıyor mu?

Bununla ilgili bir bilgi var mı ?
Yani demek istediğim bu kaynakların bir kriteri var mı?

Sonuçta büyük bir yüke maruz kalacaklar..

Teşekkürler şimdiden.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...