Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740808 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı aoguzd

hayır bugün değil daha ilerleyen bi zamanda
 :)
Abi hosgeldin uzun zamandir goremedik seni hersey yolundadir insallah :)

Çevrimdışı Koa_lAA

yoksa sende mir sirketinin calisanimisinda bizim haberimiz yok?, hesab ver bakalim  :money: ^^

neyse konu kapanmış heralde ne oldu bilmiyorum ama geriye dönük fazla okuyamıcam... sadece bu kişisel bi soru olmuş ona cevap vereyim...

yok oranın çalışanı deilim.. ben devlet memuruyum... sadece ben katılmadım sizin görüşe okadar.. insanları hemen etiketlemeyin böyle...

Çevrimdışı ers_an

Haber portalımıza bugün bakmadınız sanırım.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Gözümden kaçmış olabilir ama kimse benden bu durumu kolay hazmetmemi beklemesin. Konu kolay kolay kapanacak birşey değil. "Bana göre"

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı empisayn

devlet ya da para kaynaklı bir duraksama olsa basının bu malzemeyi görmezden geleceğini düşünmüyorum , mutlaka iklimsel sebebler dolayısıyla bir durgunluk söz konusudur .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Sezer94

Ne olacaksa 15 inden sonra olacak bence membran gelisi vinclerin cikisi falan
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Ne olacaksa 15 inden sonra olacak bence membran gelisi vinclerin cikisi falan
hafta ici hersey netlesir mebranda gelir tahminimce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı ZEKI

19 marti istiyorlarsa artik membranlara baslanmasi gerekiyor.

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi @ZEKI @bjk_mabet bu hafta çok özel bir arkadaşım İstanbul'a geçecekte acaba stada girme şansı olabilir mi? Son düzlükteyiz içeriler baya bitmişken imkansıza yakındır ama bir sorayım istedim

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

fotomacda manset olmus
Kaynakda Besiktasarena yazmislar  :claps:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 22:04:54 ZEKI ]

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 22:05:11 ZEKI ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı erdinç35

Uzunca bir süredir hepinizi takip ediyorum, mesajlarınızı okuyorum. Kardeşliğin, arkadaşlığın, dayanışmanın en üst düzeyde gösterildiği, ben olmaktan ziyade biz duygusunun tüm benliklerde hissedildiği ve Beşiktaşlılık duruşunun genç kardeşlerimize eksiksiz aktarıldığı Türkiye'nin en büyük camiasının bir ferdi olmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Forum olarak şunu söyleyemeden geçemem günümüzde bir çok duygunun anlamını yitirdiği sanal ortamda hayasızca bir çok lafın edildiği bir dönemden geçiyoruz. Bu forum sayesinde Beşiktaş camiasına gönül vermiş üstatlar eski damarlar o sevgi ve saygıyı muhafaza ediyor ve bir diğer kuşağa aktarıyor. Umarım aramızdaki bu saygı ve sevgi azalmaz.  Aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Uzunca bir süredir hepinizi takip ediyorum, mesajlarınızı okuyorum. Kardeşliğin, arkadaşlığın, dayanışmanın en üst düzeyde gösterildiği, ben olmaktan ziyade biz duygusunun tüm benliklerde hissedildiği ve Beşiktaşlılık duruşunun genç kardeşlerimize eksiksiz aktarıldığı Türkiye'nin en büyük camiasının bir ferdi olmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Forum olarak şunu söyleyemeden geçemem günümüzde bir çok duygunun anlamını yitirdiği sanal ortamda hayasızca bir çok lafın edildiği bir dönemden geçiyoruz. Bu forum sayesinde Beşiktaş camiasına gönül vermiş üstatlar eski damarlar o sevgi ve saygıyı muhafaza ediyor ve bir diğer kuşağa aktarıyor. Umarım aramızdaki bu saygı ve sevgi azalmaz.  Aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum.
Hosgeldin Erdinc, kasim ayindan beri uyemizsin ama ilk iletini gondemrissin daha fazla katilimini bekliyoruz. Forum sizler sayesinde buyuyor ve gelisiyor.

Çevrimdışı cagdas44

:hosgeldin iz

Çevrimdışı erdinç35

Hosgeldin Erdinc, kasim ayindan beri uyemizsin ama ilk iletini gondemrissin daha fazla katilimini bekliyoruz. Forum sizler sayesinde buyuyor ve gelisiyor.
hoşbulduk abi teşekkür ederim aslında zamanım olmuyor. İşlerim çok yoğun tabiki bundan sonra daha çok zaman ayırmaya çalışırım

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin demeyeceğim uzun zamandır aramızdaymışsın :)

Çevrimdışı erdinç35

Hoşgeldin demeyeceğim uzun zamandır aramızdaymışsın :)

:tabe: hoşbuldum

Çevrimdışı bayevet

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Faik-Beşiktaş ‏@Karakartalpasha 33 sn.33 saniye önce
Resimde görülen 3 kişiden en sağdaki Beşiktaş'lı... Gerçekten çaba harcıyorlar. Bu arada bu ekip sadece koltukları takmakla görevli..

Faik-Beşiktaş @Karakartalpasha 5 sn.5 saniye önce
Vidalama için ayrı ekip gelecek. Ayrıca alt metal parçaları da ayrı bir ekip montalıyor.

Faik-Beşiktaş ‏@Karakartalpasha şimdi3 saniye önce
Bugün Eski açık alt ve yeni açık üstte koltuklar için metal profillere ciddi eğilmişlerdi. Çok yoğun çalışıyorlardı..

Faik-Beşiktaş ‏@Karakartalpasha  5 sn.6 saniye önce
Neyse Koltuk montajı ile ilgili aldığım bilgiye göre 30 günlük süreçte tamamlanacak gibi görünüyor..
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 23:37:44 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı Ekrem

@serdarigneci instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı cadavra

Yarinki bekleyisim cati olacak bakalim calisma olucak mi yahu calisma yaparsin yaparken bi aksilik cikar ugrasirlar zaman kaybettirir duzelir ama hiç calismamalari kotu yahu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı qarizma22

Merhaba arkadaslar ben bayadır forumu takıp edıyorum bugüne ilk yorumum nasıp oldu

Almanya'dan Sergen