Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Arkadaslar kizin  sirketin ortagi  ve/veya sahibi oldugunu metin albayrakla  ridvan akara da  tweet yoluyla uyararak iletelim ... Besiktas  da  ona  gore belki yarin bir aciklama yapar, yapmali  zaten  :akuma: 
Yorgo

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Arkadaşlar, siz yazdınız benim de içime bir kurt düştü acaba mı diye. Baya bir aradım, burada, başka forumda ve en son facebook Türkiye Stadyumları var oraya baktım buldum.

Fotoğraf burada;

Sinan Dursunoğlu; IMG Doğuş'un Satış Menajeri / Stadyum ve Arena projelerinde (Sales Manager, Stadium and Arena Projects at IMG Dogus)
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 03:50:00 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Emin olmadığım şey; Bu kızın 2014 tarihli Samsundan 11.Sınıf Karnesi var. Acaba bizim kız mı o? Yoksa araya mı karıştı bu profil?

https://twitter.com/aleynahalici/status/457569702605504513

Aynı Kız olma ihtimali nedir ?

Miray'ın İnstagramında foto koymuş sanırım, Link açılmıyordu .

Burnun kenarlarında oluşan boşluktan dolayı aynı kız diye düşünüyorum..
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 04:53:54 Yigit_Gelir ]

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Miray Çınar @mrycnr
Şantiyedekilerden biri bana 'kartaliçe' dedi .. Bana dedi bana bana 😂

Miray Çınar @mrycnr
İşler güçler (at @VodafoneArena in İstanbul) https://t.co/K85VQlt0Sr

Miray Çınar @mrycnr
Ankara 'da kar yağdı diyollaaaa .. Tam zamanında kaçmışım

Miray Çınar @mrycnr
1 saatte Ankara 'dan çıkamamak nedir ya !? İstanbul musun olm sen bi kendine gel 😡

Miray Çınar @mrycnr
İstediğiniz hakemi mi vermediler canısı ? @besiktas 😃

Miray Çınar @mrycnr
Şenol Güneş için şiir vakti .. Yapıştırrrr

Bunlar Tweettunnel'in Önbelleği.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IcfL54lL7gwJ:tweettunnel.com/mrycnr+&cd=8&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Çevrimdışı Yigit_Gelir

https://tr.foursquare.com/mrycnr

Bu swarm / foursquare hesabı.

Bir kaç foto var hatta; Vodafone Arena Koltuk vs ile ilgili.

Topuk yaylasından o foto. Beyazlı olan o.

Hatta Google'a Miray Çınar yazında Ona ait fotoğraf çıkıyor. MRYCNR diye. Burada o da.

Bu da başka bir Vukuatı, bana göre.

[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 05:11:54 Yigit_Gelir ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

tipik zengin kızı havası babasının sayesinde bir yerlere gelmiş şımarık büyütülmüş her derdiği olmuş belli iddaa ediyorum bitirdi mi bilmiyorum ama üniyi kendi emekleriyle geçmemiştir bu net söylüyorum  :akuma:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 04:34:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ve bir soru, ben araştırmaya devam tabi.

https://twitter.com/aleynahalici/status/457569702605504513

Aynı Kız olma ihtimali nedir ?

Miray'ın İnstagramında foto koymuş sanırım, Link açılmıyordu .

Burnun kenarlarında oluşan boşluktan dolayı aynı kız diye düşünüyorum..

Şunları gördükçe neden sosyal medya hesaplarımı kapattığımı hatırladım 1.5 yıl önce ve bir daha sevindim sağolasın :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena'nın koltuk işleri ile uğraşan yetkili firmanın Fenerbahçeli çalışanı Vodafone Arena'da selfie yaptı ve fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Paylaşılan Fotoğrafın altına gelen yorumlarda stadın bitmediği, bitemediği konuşulurken bu durum Fenerbahçeli çalışan tarafından Tiye alındı.

Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

@cursedofdragon  iyi iş yaptın bunu yakalayarak

Çevrimiçi COB

Sinirlerim tepemde.

Bu olayin en derinine kadar inmeli, patron kizi mi stajer mi ne ise bulunmali.  Kizin kariyer hayatini şimdiden bitirmeli ki bu ülkede BEŞIKTAŞ'a hakaret etmenin sonucu "beter olmak"  olsun.

MIR Ofisi de sanal alem dişinda gerekirse yerlerine giderek protesto etmeli.

Beter etmek lazim BEŞIKTAŞ ile uğraşanlari!!!

Çevrimdışı Necmi

Bu da bir başka vukuatı;

bu stajer falan değil direk sorumlu Pazara kadar neticelenmezse bu iş
maça taşınır.

Çevrimdışı betoo38

Saf olmayin arkadaslar. "Belge yayinlasinlar" ne demek yahu  :D
Sirket babasinin. istedigi belgeyi yazar cikartirlar. stajyer diye belge yayinlasalar, kiz akrabamiz degil deseler inanacakmisiniz?
1 saat de sahte pasaport cikartilan ülke de "stajyer oldugunu belgelesinler" diyorsunuz :D

Çevrimdışı Yigit_Gelir

bu stajer falan değil direk sorumlu Pazara kadar neticelenmezse bu iş
maça taşınır.

Abi devam ediyorum;

Önbelleklerde görebildiğimiz kadarıyla Miray twitter'da " PRLBST " ( Beste Özel'miş ) adlı kişiyle twitleşiyordu samimi bir şekilde.

Togay Çınar'ın İnstagram hesabına girdiğimde bu kişiyle karşılaştım yine. Aynı şekilde Togay'ın instagram fotoğrafını beğenenlerde Miray da var.

Aynı şekilde Miray'ın Foursquare hesabına girdiğinizde çok sayıda "ÇAĞATAY" soy isimli kişiyle karşılaşacaksınız. Aynı Şekilde Togay'ın İnstagram Fotoğraflarını beğenenler arasında da bunlar mevcut.

Togay Çınar'ı biliyorsunuz zaten;
Project Manager & Partner , Mir Ofis

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Günaydın Arena...
Bu zat hakkında çok güzel ve bence şirket açıklamasının samimi ve ciddi olmadığını gösteren sağlam şeyler bulunmuş durumda. Site yöneticilerimiz bu bilgileri güzelce derleyip, edite ederek portalda yayınlanmasını ve bu haberin de bizlerce her ortamda yayılması gerekir diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı black kartal

yazık valla şu adamlara para kazandırıyoruz. benim emekçi kardeşim stadın videosunu çekip bize gösterebilmek için hiç bir zorunluluğu yokken, şirketinin drone'nu kaçak göçek alır bozulunca oyun konsolunu satar, kredi çekmek ister, bunun gibi densizlerde milyarlar kazandığı projeye holiganca laf eder. insanlarda emek bilinci olmalı.

:ok: :ok: :ok: Beşiktaş'a saygısı olmayanların işide olmaz...
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı İhsan

valla arkadaşım ben aynı fikirde deilim...

isterse beni sevmesin arkamdan konuşsun... o stad bitmez beter olsunlar desin...

gelip stadda işini adam gibi zamanında yapıyosa ve aldığı paranın hakkını veriyosa helal olsun aldığı para...

ne şimdi boya işinide gs liye verdidik.. o da derseki bitmez o stad diye onadamı hallencez...

o firmada bitek o kız çalışmamakta haberiniz olsun... en az 40-50 çalışan vardır koltuk takımında... onlarda yövmiye alıyo ordan para kazanıyo...

ne şimdi yarın sabah adam işe gitcek kapıdan çevircekler.. noldu.. sizin firma sahibinin kızı beter olsunlar demiş. işte dalga falan geçmiş... taraftar galeyana geldi...sözleşme fesih...

yazık olur yazık... firmaya falan sallamak yakışmaz.. sakin bence biraz..

Ortamı yatistirma gayretini tebrik etmek istiyorum
Burada en önemli konu Beşiktaş'ın menfaatidir.
Şirket sahibinin kızı bile olsa bu kontratı fesh etme hakkini bize vermez herhalde (hukukçular daha bilir)
Başkanın dediği gibi havlayanlar olacaktır. Ama bundan dolayı stadın gidişatını aksatmaya yönetim dahil kimsenin hakkı yoktur.
Varsa imkanı, ve uygun görülürse Beşiktaşın hakkı bir tazminat davası ile aranır.
Karar vermek için biraz nefes alıp, ortamı sakinlestirip durumu değerlendirmek lazım. Öfkeyle olmayacağına ben de katılıyorum.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı black kartal

kişiler bizi ilgilendirmezki tepkinizi Beşiktaşa yapın iş büyüsün
firma kovulmasa bile bayağı bir bedel öder emin olun Başkanlada dalga geçme var işin içinde
aynen adam kızını kovmaz belki ama gösterilen tepki herkese bır uyarı olması lazım. ayrıca stadın gecikmesinde bir unsur olarakta böyle kişiliksizlerinde olabileceğini düşünmeden olamıyor insan...
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erdem Çözer

bir kızın yaptığı geyik muhabbeti ne büyük olay olmuş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ers_an

bir kızın yaptığı geyik muhabbeti ne büyük olay olmuş..

İşin ucunda Beşiktaş gibi büyük bir camia varsa olay olur be kardeş. Olsun da dimi ama. Torba değil büzemiyorsan sıvayacaksın tezekle.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Erdem Çözer

İşin ucunda Beşiktaş gibi büyük bir camia varsa olay olur be kardeş. Olsun da dimi ama. Torba değil büzemiyorsan sıvayacaksın tezekle.

tepki göstermek normal tabi de biraz ipin ucu kaçmış sanki.. bence o lafı ederek camiasına yakışan ezikliğini göstermiş :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı black kartal

karıştırmayalım yalnız... olayı firma yapmıyor.. aksine firma resmi hesabında özür diliyor... olayı yapan bireysel hesap..

firma sahibinin kızı yada oğlu,nenesi,dedesi farketmez.. insanlar bireysel sosyal hesaplarından istediğini yapar... he suç teşkil ediyorsada gerekli yerlere şikayet edilerek gereği yapılır ... ki etmişsiniz adamlarda özür dilemiş...

senin dediğin olayı mesela vodafone resmi hesabından yapsa... "stad abi" falan misal hemen fesih edilmesi taraftarıyım bende...

ama bu olayın alakası yok öyle bir durumla..

neyse hayırlısı yapcak bişey yok.. sabah ola hayrola...

hadi ordan ne saçma bi laf firmanın resmi hesabından yapsa !!! hangi firma çalıştığı yere resmi hesabından hakaret eder... firma sahibi=firmadır zaten bu iş şuna benziyor sağ eliyle vurmuş sol eliyle sevip okşamaya çalışıyor sonuçta sağ elde sol elde aynı kişiye bağlı ve bu özür hiç bir şey ifade etmiyor. herkese anladığı şekilde davranılmalı Beşiktaş sadece bir semt ismi değildir bunu öyle yada böyle öğrenecekler... o kadarrrrr
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 09:14:54 black kartal ]
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı İhsan

Kaç koltuk takıldı...  :D
Foto paylaşan yok mu?
Bu arada Beşiktaş şampiyonlukta çok avantajlı:
Hem arkadan geliyor hem de 4 puan önde  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı siyah-1903

adminden rica edicim bi tane ergen kız peşinden yapılan geyikleri, araştırma adı altında yapılan özel hayatın gizliliğini ihlal eden gereksiz paylaşımları silsin, lise forumuna çevirmeye gerek yok ortamı, böyle yaptıkça sadece belli bir yaşın altındakiler takip etmeye devam ediyor sonra
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"