Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Oktay

neyi başardık kadın firma sahibi ne kovması gaz alıyorlar
Miri gönderin baskısı yapın
@Necmi abi mir nasıl gönderecen ortada sözleşme var..belki koltukları getirin biz başka firmaya montajlatırız diyebilirsin

Çevrimdışı mülkübey

Şirket sahibi falandir bu iyice incelesinler gerekirse şirketi postalasinlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Necmi

acayip kuruldum kıza.
bu ne sayısızlık ve ne cesaret.
neyseki gereği yapılmış. :super: :super: :super:
bir şey yapılmadı bizi kandırıyorlar onu kovmak demek miri kovmak demek
sadece gaz alıyorlar üstüne gitmek lazım yaptığı yanına kar kalmamalı

Çevrimdışı sallapati

tuzu kuruysa önemli değil de , gerçekten ihtiyacı olan bir çalışan ise bize yakışmaz ekmeğiyle oynamak.. ergenlik etmiş

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi mir nasıl gönderecen ortada sözleşme var..belki koltukları getirin biz başka firmaya montajlatırız diyebilirsin
sorun kovması değil tükürdüklerini yalatmak
sözleşme fesih etmenin bin tane yolu var o mesaj bile yeterli
beter olsunlar diyen bir firmayı kovarsın çünkü yaptığı işe güvenmemek
bir gerekçedir. @Oktay
hiç bir şey yapmasak huzurlarını kaçırırız. Diğer firmalarada ders olur.
stada bile girip çıkarken korkarlar.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Firma ortağını pat diye kovacak kaç babayiğit tanıyorsunuz. Bende Necmi abiye katılıyorum gaz alma işlemi sadece. Bir daha şanityeye gelmez bizde kovuldu biliriz nolacak...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı halvetifarazi

miray efendi facebook hesabını kapamış. daha durun kaçacak delik arayacak.

Çevrimdışı Esref

Bende mir in face hesabına msj yolladım ve klübümuzede mail yolladım. Böyle iş ahlakı olmaz olsun, böyleleri zaten Beşiktaşlı olamaz ve Beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu da anlayamaz. Bugün Beşiktaşlı olmaktan bir kez daha gurur duydum.
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı mehmetthedum

Adam mutemelen firmaya kızının adını vermiş 1983 yılında şirketi kurduğunda.

Firmanın sahibi ve işletmecisi babası ve aile büyükleri sanırım.

Kız mezun olduktan sonra babasının yanında iş hayatına ısınacakmış gibi de, terbiyesi yetmiyor demekki.

Babasından kızını reddetmesini bekleyemeyiz, ama bizim projemizde çalışamaz ve stada giremez.

@Necmi abi,Bjk sözleşme şartlarında bu tür salaklıklarda fesh etme hakkı yoksa, şirketle fesh edemeyiz bedel ödemek durumunda kalırız. Ama firmadan resmi bir özür almak gerekir.  O baba bu kıza çok kızacak ....
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 23:05:02 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

O terbiyesiz şirket sahibinin kızı işten atılma filan yok ,  gazımızı alıyorlar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Furkan Sarper

mir ile işi kesebilirlermi? nasıl olucak sözleşme veya yeni firma bulma. bende istemiyorum bu firmayı bu saatten sonra ama bizim aleyhimize olmasın?

Çevrimdışı sallapati

Adam mutemelen firmaya kızının adını vermiş 1983 yılında şirketi kurduğunda.

Firmanın sahibi ve işletmecisi babası ve aile büyükleri sanırım.

Kız mezun olduktan sonra babasının yanında iş hayatına ısınacakmış gibi de, terbiyesi yetmiyor demekki.

Babasından kızını reddetmesini bekleyemeyiz, ama bizim projemizde çalışamaz ve stada giremez.

Bjk sözleşme şartlarında bu tür salaklıklarda fesh etme hakkı yoksa, şirketle fesh edemeyiz bedel ödemek durumunda kalırız. Ama firmadan resmi bir özür almak gerekir.  O baba bu kıza çok kızacak ....

doğru..

mir = miray .. zekice.. kutlarım

Çevrimdışı Gokhan_1903

sözleşmede mir ofis denen firmaya ceza kesebilmek için eminim lehimize bir sürü madde vardır sonuna kadar hepsi kullanılmalı!

Çevrimdışı can1903

Şirket sahibinin akrabasıymış birşey olmaz. Bidaha stada giremez
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı heart

malum şahısa sosyal medyadan bir kaç şey yazsak nasıl olur ? ( düzgün şeyler tabiki de, iş ahlakı falan )
yapalım mı böyle bir şey ? @Necmi abi
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı b.damatoglu

Şirket sahibi olması daha kötü. Bu kadar amatör, gerzek birinin sahibi olduğu firmanın yaptığı işten de hayır gelmez. İşine saygısı olmayan biri ne kadar nizami iş yapabilir ki?

Sorun başka takımlı olması ya da Beşiktaşı sevmemesi değil, aptal ve amatör olması.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar bı kızın yaptığı densizliği firmaya mal edelimde o firmada çalışanların düzgün insanların suçu ne ..o koltukların imalatından, montajından kaç kişi evine ekmek götürüyo..ayrıca ortada bi iş var ve bu işin biran önce bitmesi lazım ..firmaya yol vrelim derken işi en az 1 ay geri atarız

Çevrimdışı halvetifarazi

ne şirkete yol verilir, ne de kıza birşey olur. herkesin yaptığını yanına kar kalır. yazık.....

Çevrimdışı ozan062

iç işlerinde bulunan dekorasyon firmasıda agır gsli kadrodur ama onlarda niye böyle birsey olmadı cnk adap var adap var

resmen su kucuk dunyayı hafife alıyorsun orda kendi dusuncelerini yazıyorsun sanıyorsun kimse gormicek:))

işte bak babanında işini zora soktun simdi olcak seymi  :lol: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

malum şahısa sosyal medyadan bir kaç şey yazsak nasıl olur ? ( düzgün şeyler tabiki de, iş ahlakı falan )
yapalım mı böyle bir şey ? @Necmi abi
kişiler bizi ilgilendirmezki tepkinizi Beşiktaşa yapın iş büyüsün
firma kovulmasa bile bayağı bir bedel öder emin olun Başkanlada dalga geçme var işin içinde

Çevrimdışı TayfurU

zaten statta çalışan yüzlerce kişi var hepsi beşiktaşı tutmaz anlarım ama terbiyesizliğe yer yok

Çevrimdışı cursedofdragon

iç işlerinde bulunan dekorasyon firmasıda agır gsli kadrodur ama onlarda niye böyle birsey olmadı cnk adap var adap var

resmen su kucuk dunyayı hafife alıyorsun orda kendi dusuncelerini yazıyorsun sanıyorsun kimse gormicek:))

işte bak babanında işini zora soktun simdi olcak seymi  :lol: :lol:

gs'de mi adap var ? Alkollümüsün ?

Vince Galatsaray atkısını insanın gözüne sokar gibi kim astı ?

Çevrimdışı warofpoet

firma sahibinin kızıysa bu projede bizımla değilsın derler stada gelip gidemez olur biter. sonuçta böyle bi densizlik için fesih etmek bence renklilere kazandırır... Beşiktaşlı olmayan her çalışan bi paylaşım yapsa fesih ede ede stat bitmez. Sonuçta firma içi çalışan ekmek yiyen insanlar var kızın densizliği hepsinin başına patlamamalı. Ha ama firmayı iyi bi uyarıp belki buna benzer şeyler için bi tazminat maddesi eklenebilir sözleşmeye. Muma dönerler o zaman.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı heart

kişiler bizi ilgilendirmezki tepkinizi Beşiktaşa yapın iş büyüsün
firma kovulmasa bile bayağı bir bedel öder emin olun Başkanlada dalga geçme var işin içinde

kulüp nasıl tepki gösterecek ve ya tepki olacak mı onu merak ediyorum.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hem mesaj yazdim

Hemde firmayi degerlendirme yerine 1 yildiz verip mesaj yazdim herkes gorsun nasil bir firma olduklarini
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık