Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761621 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

son kedi yollarının bu kadar meşakkat çıkaracağını hiç düşünmemiştim. Ancak onlar da 15 şubat'a kadar bitecek gibi duruyor. Ancak yarı sahada zemin alt yapı sıkıştırma çalışmalarının eş zamanlı başlaması da olumlu oldu gibi. Zamandan kazanılması için yapılabilecek bütün çalışma revizyonları yapılıyor gibi. Burada önümüzde engel olacak tek şey membran montajı başladıktan sonra ne kadar zaman alacağı konusu olacak, umarım kedi yolları ve semerler gibi ekstra zaman harcatan bir montaj süreci olmaz, seri vaziyette gerilerek bitirilir 1 ay kadar bir sürede yada ne bileyim 45 gün. Bu süreçte zemin ve diğer kozmetik düzenlemeler ( yedek kulübeleri, kaleler, korner bayrak direkleri , reklam panoları vb) işler de eş zamanlı bitirilir düşüncesindeyim yada umut ediyorum diyelim  :) Bu da demek oluyor ki şu tarihten itibaren 60 ila 75 gün açılış için uygun zaman . 5 nisan ila 20 nisan arasında bir tarihe denk gelecek karşılaşma ile stadyumumuza geçmeyi umut ediyorum.

Daha sıkı takip eden arkadaşlar iyi bilseler de sadece burayı takip eden bizim gibi taraftarlar için görünen fotoğraf bu
BAskan  dha ya  aciklamasinda  tarihi  bir  gunde  acacagzi demis  .. 19.03 de  olabilir biz Besiktaslilar  icin tarihi bir gun ancak tahminim   19.03  olmayacaksa  23 Nisan olur  acilsi tarihi ..  Muhtemelen bu boyle  olacak gibi..
Yorgo

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 15:28:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kesinlikle abi bu sene yapmazlarsa da 1-2 seneye yaparlar inşallah
o sene bu sene :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

yedek klubelerindeki koltukları hatta klozetleri de ekleyecez yakında sıyırdık iyice :biggrinking:
ben başdan beri sıyırdım ,hatırlamıyor musun futbolcu çıkış tünelini alttan verip 60 civarı vip koltuk , eski açık kapalı köşeye hidrolik tribün yapıp orayada 190 küsür koltuk koyalım diyordum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

BAskan  dha ya  aciklamasinda  tarihi  bir  gunde  acacagzi demis  .. 19.03 de  olabilir biz Besiktaslilar  icin tarihi bir gun ancak tahminim   19.03  olmayacaksa  23 Nisan olur  acilsi tarihi ..  Muhtemelen bu boyle  olacak gibi..
19 mayısta 19 mayıs kapısında kurdeleye keserdik ama bize uymaz 19.05   :bandit:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 15:34:56 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

19 mayısta 19 mayıs kapısında kurdeleye keserdik ama bize uymaz 19.05   :bandit:
Olmaz  olmaz, tovbe hasaa   :D
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 15:50:03 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı OrhanAker

şöyle bir karalama yaptım fena olmazmış böyle olsa herkese hitap ediyor  :D

bu zamana kadar nerdeydin abi :D
on numara olmuş harbiden..

Çevrimdışı sozkul

kapalı,eski açık ve numaralıdaki alt çıkış kapılarının merdivenlerinin en üst sırasındaki merdivenleri söküp yerine koltuk ankrajı takıyorlar 24.sıradaki koltuk kapasitesi arttı  :D

Bir üst sıraya koltuk koyulmayacağı anlamına mı geliyor bu?
öyle bir ümidimiz vardı

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 15:39:29
ben başdan beri sıyırdım ,hatırlamıyor musun futbolcu çıkış tünelini alttan verip 60 civarı vip koltuk , eski açık kapalı köşeye hidrolik tribün yapıp orayada 190 küsür koltuk koyalım diyordum.
birisi başkana juve stadını anlatsın kesin yapar hidrolik tribünü...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Bir üst sıraya koltuk koyulmayacağı anlamına mı geliyor bu?
öyle bir ümidimiz vardı
hayır abi konacak üst 3 sıra loca ya oraya geçiş olmadığı için altkat 24.sıradaki en üst merdivenler gereksiz onların yerine koltuk takılacak mantıklı hareket :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 çıkışa yapılmalı 1 i yeni açıktaki kapıya diğer kapalı eski açık taki kapıya stadın içten görüntüsü kamera açısında harika görünür :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu zamana kadar nerdeydin abi :D
on numara olmuş harbiden..
Grafik , PS  işlerinden anlamayız ama fikir ve estetik üretiriz   :D

Çevrimdışı idil

hayır abi konacak üst 3 sıra loca ya oraya geçiş olmadığı için altkat 24.sıradaki en üst merdivenler gereksiz onların yerine koltuk takılacak mantıklı hareket :)

bu  kounumu anlatabilecek resim var mı?anlayamadım nereye koltuk takılacak tam olarak
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

bu  kounumu anlatabilecek resim var mı?anlayamadım nereye koltuk takılacak tam olarak
alt kat çıkışların hemen üstündeki sıraya

Çevrimdışı ahmetx

2 çıkışa yapılmalı 1 i yeni açıktaki kapıya diğer kapalı eski açık taki kapıya stadın içten görüntüsü kamera açısında harika görünür :)
2 çıkış aynı anda açık olmalı ambulans ve seyirci tahliyesi için onun için sadece çim ekipmanlarını koyduğumuz çıkış olabilir.

Çevrimdışı idil

alt kat çıkışların hemen üstündeki sıraya

trbün çıkışları mı yoksa araç mı?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Altuğ

Evet tanışalım. @Popular Demand . Dronesuz canın sıkılabilir. bu yüzden organizasyonu üstlenibilirsin bence  :biggrinking:
Pazar günü Beşiktaşta buluşup stada gidebiliriz mesela  :money:

Bugün bu forumun ihtiyaç anında zor zamanda gerçekten büyük bir aile olduğunu anladım.

Çevrimdışı Efe

kapının yanındaki en üst sıradan merdiven alınmış yerine ankraj takılacak bu fotoda görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

başkan juve stadındaki hidrolik tribünü bizzat test etmiş bile olabilir :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 15:51:19
trbün çıkışları mı yoksa araç mı?
anlarmış gibi yapıyorum ama ben de anlamadım birisi resimde daire içine alsa Allah rızası için :pes
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bugün bu forumun ihtiyaç anında zor zamanda gerçekten büyük bir aile olduğunu anladım.

zaman zaman fikir uyuşmazlıkları olsa da güzel insanlar var bu forumda
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalpençesi

@Popular Demand  .......... senmişsin.Bide diyorsunki nereyi çekeceğim tam anlamıyorum felan.En güzel çeken sensin.Öncedende izlemiştim  :photo: Güzel olmuş
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 15:58:32 ZEKI ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı sallapati

23 nisanda kurdele kesilir... 30 nisanda kayseri maçıyla stad açılır... 86 gün var.. rahat rahat yetişir...

son 2 maçı içerde oynarız

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yok be  @ahmetx.Başkan  aynen  şöyle  demiş  ;"Evet stadın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Tarihini de çok kısa zamanda açıklayacağım. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat aceleye gelmez.   YAni  tarihi  günde  açacağım  dememiş.

Çevrimdışı ZEKI

23 nisanda kurdele kesilir... 30 nisanda kayseri maçıyla stad açılır... 86 gün var.. rahat rahat yetişir...

son 2 maçı içerde oynarız
kesinlike olabilirligi cok yuksek..