Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tugozcan

@Efe

kedi yollari bitti...
vincler cikarmi yoksa skorboard ,internt tesis ve isiklar icin kalirmi??

Membran disardan takilir artik

kedi yolları bitti mi  :alala:
son fotoğraflarda zeminde 6 tane gördüm sanki :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün 1 tane ışık takılacaktı noldu ?

Çevrimdışı ensdndr

son kedi yollarının bu kadar meşakkat çıkaracağını hiç düşünmemiştim. Ancak onlar da 15 şubat'a kadar bitecek gibi duruyor. Ancak yarı sahada zemin alt yapı sıkıştırma çalışmalarının eş zamanlı başlaması da olumlu oldu gibi. Zamandan kazanılması için yapılabilecek bütün çalışma revizyonları yapılıyor gibi. Burada önümüzde engel olacak tek şey membran montajı başladıktan sonra ne kadar zaman alacağı konusu olacak, umarım kedi yolları ve semerler gibi ekstra zaman harcatan bir montaj süreci olmaz, seri vaziyette gerilerek bitirilir 1 ay kadar bir sürede yada ne bileyim 45 gün. Bu süreçte zemin ve diğer kozmetik düzenlemeler ( yedek kulübeleri, kaleler, korner bayrak direkleri , reklam panoları vb) işler de eş zamanlı bitirilir düşüncesindeyim yada umut ediyorum diyelim  :) Bu da demek oluyor ki şu tarihten itibaren 60 ila 75 gün açılış için uygun zaman . 5 nisan ila 20 nisan arasında bir tarihe denk gelecek karşılaşma ile stadyumumuza geçmeyi umut ediyorum.

Daha sıkı takip eden arkadaşlar iyi bilseler de sadece burayı takip eden bizim gibi taraftarlar için görünen fotoğraf bu
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

@Efe

kedi yollari bitti...
vincler cikarmi yoksa skorboard ,internt tesis ve isiklar icin kalirmi??

Membran disardan takilir artik
büyük vinçler çıkacaktır bi işleri kalmıyor ufak vinçler bazı işler için kalabilir onların sahayla bi işleri olmaz belki hepsini çıkarırlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kedi yolları bitti mi  :alala:
son fotoğraflarda zeminde 6 tane gördüm sanki :D
bitmedi yerde 6 var 7 takılması gerekiyor 1 ring hattına 6 tanede eski açığa 3-3
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eaglearena

Drenaj sistemi nasıl olacak şimdi bilen biri anlatabilir mi?

Herhalde işaretlediğin yer dolması lazım drenaj sistemi şuan yere serilen mıcırların üstüne yapılıp üstü mü kapatılacak yoksa serilen zemin kazılıp içine mi yerleştirilecek..

Çevrimdışı YavuzK

Arkadaşlar bu scoreboardlar nereye takilacak bileniniz varmi ?

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir karalama yaptım fena olmazmış böyle olsa herkese hitap ediyor  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar bu scoreboardlar nereye takilacak bileniniz varmi ?
arka köşelere
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı eaglearena

toplasan 100 ü geçmez olsun yinede güzel  :D

Alt katlarda 15 çıkış kapısı var.
Her çıkış kapısının en üst merdiveni iptal olursa tek merdivenin olduğu yere 3 tane koltuk sığıyor gibi gördüm. Çıkış kapısı merdivenleri sağlı sollu 2 tane..
Yani 15*2*3= 90 koltuk kârımız var  :lol: :lol: :halay:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 15:25:28 eaglearena ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu anki bitene kadar kesin bir şey söylemek istemem ama sanki çok daha güzel olmuş  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Alt katlarda 16 çıkış kapısı var.
Her çıkış kapısının en üst merdiveni iptal olursa tek merdivenin olduğu yere 3 tane koltuk sığıyor gibi gördüm. Çıkış kapısı merdivenleri sağlı sollu 2 tane..
Yani 16*2*3= 96 koltuk karımız var  :lol: :lol: :halay:
kapasite artsın istiyorsanız en üste 1 sıra eklenebilir orada merdiven boşluğuna gerek olmadıpından 1200-1300 civarı koltuk sığar.

Çevrimdışı ahmetx

şu anki bitene kadar kesin bir şey söylemek istemem ama sanki çok daha güzel olmuş  :ok:
hem beyaz ağırlıklı , hem amblemimizden çizgiler taşıyor hem de pikselcileri unutmadık  :D

Çevrimdışı sallapati

bu formadan mı esinlendin    :D :D :D

Çevrimdışı Sezer94

arka köşelere

Ahmet abi scoreboard nereye tutturulacak catiya asma mi olacak yoksa kufekilere mi montajlanacak ben orayi cozemedim :icool:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Akil Emre

Sorulduysa kusuruma bakmayın, Kapalı tribün merdiven genişlikleriyle maraton merdiven genişlikleri farklı mı? Sanki koltuklar takılınca Vodafone tribünü merdivenleri daha dar gibi duruyor.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erdem Çözer

hem beyaz ağırlıklı , hem amblemimizden çizgiler taşıyor hem de pikselcileri unutmadık  :D

herkese mavi boncuk diyorsun :D
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi scoreboard nereye tutturulacak catiya asma mi olacak yoksa kufekilere mi montajlanacak ben orayi cozemedim :icool:
çatıya

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 15:26:04
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
böyle giderse yedek klubelerindeki koltukları hatta klozetleri de ekleyecez kapasiteye :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 15:27:56 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı eaglearena

kapasite artsın istiyorsanız en üste 1 sıra eklenebilir orada merdiven boşluğuna gerek olmadıpından 1200-1300 civarı koltuk sığar.

kesinlikle abi bu sene yapmazlarsa da 1-2 seneye yaparlar inşallah

Çevrimdışı ahmetx