Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı burhan

acaba fenerbahçe ile türkiye kupası yarı final rövanş maçını burda oynarmıyız ? daha önce konuşuldumu bu

bildiği kadarıyla turu geçersek ilk maç bizim sahada olacak o da 20 nisan tarihine denk geliyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Sebebi de bazı ufak bilgiler vermek istiyorum.

Bugün Fanatik Gazetesi'nde çıkan haberde geçen davetiyeler konusuna değinmek istiyorum.
Stadın açılışında davetiye basılacağı doğrudur.
Başta Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar,Vali, Belediye Başkanı ve diğer siyasi parti temsilcileri ile davet edilmesi gereken TFF Başkanı vs'ler için...
Stadın açılış tarihi olarak şu an iş yapan firmalara 19/03 tarihi verildi. 18/03'te işinizi bitirin dendi ancak bu stadın komple açılması anlamına gelmemektedir. Stadın tamamı daha önce de Başkan'ın  dediği gibi 7-8 etapta açılacak. Şu an odaklanılan kısım;
1-Kartal Yuvası
2-Müze,
3-Stadın kendisi...

Stadın açılmasını 19/03'te istemek birazda psikolojik konudur. Bu tarihe yetişir mi yetişmez mi tartışması ayrı bir şey. Ancak İnşaat işi ile uğraşanlar bilir ki bir takvim belirlenir ve o tarihe odaklanılır. Bizim stadında 19/03'te açılması psikolojik bir hedeftir. (Başka türlü firmaları  hızlandıramazsınız)

Stadın açılmadığı her ay toplamda 5 milyon dolar gibi bir kaybımız var...
Sponsor gelirleri, Seyirci gelirleri, Kartal Yuvası Satış gelirleri vs gibi...
Geçen yıl Beşiktaş'ın sadece seyirci geliri 11 milyon TL iken Gs'nin ki 56 milyon TL'dir. FB'de ise 50 milyon Tl üstüdür...
Ayrıca maç günleri Kartal Yuvalası'ndan yapılan satışların kaybı da çok yüksektir.
Bir diğer konuda stadın açılması ile alınmaya başlanacak Vodafone ve diğer sponsor gelirlerinin alınamamasıdır.
Bu nedenle Başkan bir an önce stadın açılması için çaba sarfetmektedir.
Stadın aydınlatma işleri başlamış bulunmaktadır. Vinçler çıkmadan büyük kısmı bitirilmek istenmektedir.(Temenni bu yönde)
Var sayalım ki stat 19 Mart'a yetişmedi. Bu bizim için yıkım olmaz. Evet biraz üzülürüz ama şunu bilmek lazım ki şu andan 19/03'e odaklanmak statta ki işlerin ilerlemesine katkıda bulunacağı için 19 Mart sonrası tarihlerde süreç kısalacaktır.
Şu an statta 500'den fazla kişi çalışmakta. Bazı ekipler geceleri dahi çalışmaktadır. Verilen emek gerçekten büyük.
Başkan kendisi de söylediği gibi gece gündüz statta.. Adamın işi gücü stat oldu..
Stat için büyük emek veriliyor. Ve Beşiktaş taraftarı da gerçekten de büyük fedakarlıklar sergiliyor.
Şu gerçeği hepimiz bilelim. Ne FB ne GS bizim yaşadığımız durumda olsaydı ne bu statlarını yapabilirlerdi ne de bu kadar transferi...
(Buradan Yönetim Kurulu'nu övdüğüm anlaşılmasın. Sadece durumu özetliyorum)

Hoşgeldin övebilirsin bir sakıncası yok
bunu yapanların övülmesi doğaldır. @Karakartalpasha
hak edene hak ettikleri şekilde davranılmalı
hatalı oldukları konulardada eleştiririz.

Çevrimdışı Karakartalpasha

@Karakartalpasha nın @bjk_mabet olduğunu düşünen bir tek ben miyim?

O arkadaşı inan tanımıyorum..

Sağdan soldan duyduklarımı anlatıyorum işte :evillol: :money:

Eski acikta bir blok koltuk takildi . :evillol:
O sitenin sahibi fotolarinin bi sitede yayinlanmasini istemiyor oyuzden lutfen fotolari kaldirirmisin

Ayrica bilgin olsun bir daha o siteden foto yukleme buraya :ok:

Abi sen bu zamana kadar nerelerdeydin ? 5 ileti attın forum olarak rahatladık...  :lol: :lol: :hosgeldin

Aslında forumlara yazmıyorum. Sadece twitter adresimden duyduklarımı! paylaşıyorum:)

Çevrimdışı Murat Gültekin

O arkadaşı inan tanımıyorum..

Sağdan soldan duyduklarımı anlatıyorum işte :evillol: :money:

hoş geldin hocam :)
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı acan07

bildiği kadarıyla turu geçersek ilk maç bizim sahada olacak o da 20 nisan tarihine denk geliyor
ozmn açılışa fener geliyo  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

isterlerse yetişir niyet önemli @Yigit_Gelir

Almanya'dan gelecek kişiler var @Necmi abi de, izinlerini, uçak biletlerini ayarlayacaklar :) O yüzden sordum, @Efe 'nin dediği gibi 15 şubatta belli olur :)

Çevrimdışı burhan

ozmn açılışa fener geliyo  :evillol: :evillol:

bana da biraz stat o maçla açılacak gibi geliyor en makul tarih o hem de derbiyle

Çevrimdışı tugozcan

İşler baya hızlandı gibi.
1 gün içinde dahi ciddi ilerleme kaydediliyor.

Sanıyorum düz semer montajı bitti veya bitmek üzere,
7-8 tane kedi yolu kaldı. Günde 2 tane takılsa 7 Şubata biter gibi vinçlerin işleri.

Zemin düzlenince nasıl tatlı durmuş öyle. Umarım yakında yeşilde görürüz.

Koltuk konusunda ise psikolojik bir oyun oynanıyor gibi :)
Bir günde numaralı üst bitti. 1 blokta eski açık bitmiş. Sanki monteleme işini bilerek erteliyorlar gibi.
Koltuklar bittikçe stadın bittiğine daha çok inanıyor insanlar. Özellikle önce takalım sonra monteleriz diyorlar bence :D

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Geriden okuyarak geliyorum. Eski acık konusu vardı tarihi kulelerin yuksekligine kadar trubun yukselebilir diye benimde aklıma bi fikir geldi bizde tarihi kuleleri yukseltelim olsun bitsin :D :D

Çevrimdışı ahmetx

basın tribünüyle alakalı istediğimiz yerden verelim falan diyenler olmuş. uefa yönetmeliğine göre ana tribünden (portokolün, soyunma odalarının, röportaj alanlarının hepsinin olduğu tribün) vermek zorundasınız. yönetmeliğin linki bu: http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Stadium&Security/01/48/48/85/1484885_DOWNLOAD.pdf

ilgili madde de şu:

Article 26 - Press box
1 The press box must be covered and centrally located in the main grandstand. It must have an unobstructed view of the entire playing area and easy access to the other media areas.
2 In the press box, all seats with desks must be equipped with a power supply and phone/internet connections.
3 The desks must be big enough to accommodate a laptop computer and a notepad.
teşekkürler bilgi için ,ama numaralının açıklarla birleştiği yerde olabiliyor sonuçta sahanın tamamı görülebiliyor çünkü . @yzturk
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı emre1

zemin şu işaretlediğim yere kadar yükselicek daha demi arkadaşlar
necmi abi yada ahmet abi siz bilirsiniz cevap veren olmamış :D

Çevrimdışı ahmetx

@Karakartalpasha
1.çevre düzenlemesi olacak mı ? Stadın çevresindeki beton zemine başka bir işlem uygulancak mı?
2.Tribün ayrımları ve saha tribün ayrımlarında tel örgü olacak mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

@Karakartalpasha
1.çevre düzenlemesi olacak mı ? Stadın çevresindeki beton zemine başka bir işlem uygulancak mı?
2.Tribün ayrımları ve saha tribün ayrımlarında tel örgü olacak mı?

en önemlisi ttarenadaki gibi bursadaki gibi en öne tel örgü olacak mı yada ağ filan ?

en önemlisi ttarenadaki gibi bursadaki gibi en öne tel örgü olacak mı yada ağ filan ?

Kale arkalarında bir ağ olacak. Bu biraz da insan sağlığı açısından ama farkedilmeyecektir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kale arkalarında bir ağ olacak. Bu biraz da insan sağlığı açısından ama farkedilmeyecektir.

üst tribünden bahsetmiyorum abi aşağıki tribünde olucak mı ?

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı ahmetx

üst tribünden bahsetmiyorum abi aşağıki tribünde olucak mı ?
oda aşağıdan bahsediyor zaten

Evet @bjk_mabet te gecen sene Seffaf bir ag olacak ama bakildigi zaman görünmeyecek demisti

Çevrimdışı Sedat_BJK

Membranlar bir teslik olmazsa en geç 10 Şubatta stada getirilecek diye duydum. Yine duyduğum vinçlerde bu tarihe kadar stattan çıkmış olacak...
Mart 19 olur mu bilmem ama çok hızlı ilerliyor işler... Hele son günlerde sanki bayır aşağı gidiş var gibi...
Bayir asagi... Tokatli misin?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Ağ olacaksa demirde olur :(
Ağ olsun sorun degil Seffaf Ağ olur

Insan sagligi icin Ag olmali bencede Turkiyenin sahaya en yakin tribünleri bizde bir nevi premier lig gibi

Sert cekilen sutlarda Taraftarlarin suratina kafasina top gelir Hastanelik olursun bir anda , Futbolcu hizini alamaz tribune girer vs vs bunlar onemli şeyler..