Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754632 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sanki lütfen bile kurtarmamış durumu :D
zaten kurtarmış demedim biraz yumuşatmış :evillol:

Çevrimdışı Mehmet92

Bu arada hepinizin fark ettiği bir detay vardır,zemin çalışmalarının başlamış olması demek membranlar için vinç gerekmiyor demek.Geçen sene şubat ayı içerisinde son kule vinci uğurlamıştık,bu sene şubatta da inşallah bomlu vinçleri uğurlayacaz.

Çevrimdışı Orhan

her türlü pisliğe girip başarıyla övünmek renklilerin kültürüdür sen yanlış takımı tutuyorsun birader .
abi farklı bir pencereden bakarsak  en yakın rakiple fark 6 sene olmus.Lig de Nasıl pislikler döndüğünü sende biliyorsun ve bazı seyleri yapmazsan Her sene makas açılmaya devam ediyor.Bu da yeni nesil için taraftar kaybı demek. Ben şahsen arkdasa katılmıyor değilim.Eğer kural buysa oyunu kuralına göre oynamak lazım.

Çevrimdışı Zippo1933

yalnız eski açık hiçte yabana atılmayacak bir yer bence zeminden muazzam gözüküyor

Kapalının önü düzlendiğine göre o tarafta çatıya takılacak bir sey kalmadı galiba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Popular Demand

forum aslında çok kullanışlı ama video yüklenmesini istemiyoruzki çok büyük veri akışı demek buda sunucuyu
büyük yük oluyor bunu yapan siteler varken neden hamallığını biz çekelimki :alala: video barındıran siteler
donanımlarını ona göre ayarlamış bize çok ağır gelir düşün sen videoyu yüklüyorsun aynı anda herhalde minimum 10000
kişi indirmeye kalkar hiç bir forum böylesine bir veri akışını kaldıramaz @Popular Demand  biliyorsun biz toplu resimleri bile
haber portalına atıyoruz cepten girenlerin kotalarını düşündüğümüz için

Abi hepsini biliyorum ben zaten de, videoyu sunucuna yükletmene gerek yok. Youtube videosu eklenemiyor en basitinden, bu büyük eksiklik.
İleti sonrası son mesaja gitmek yerine anasayfaya dönmesi, son sayfaya tek tuşla gidilememesi gibi ufak görünen büyük eksiklikler de mevcut.

Islah gerekiyor bazı konularda sanırım  :tabe:
          [img width=41

Çevrimdışı SDemirsoy

bu drenaj ne için yapılmıştı hatırlayan var mı ?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 16:45:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Abi hepsini biliyorum ben zaten de, videoyu sunucuna yükletmene gerek yok. Youtube videosu eklenemiyor en basitinden, bu büyük eksiklik.
İleti sonrası son mesaja gitmek yerine anasayfaya dönmesi, son sayfaya tek tuşla gidilememesi gibi ufak görünen büyük eksiklikler de mevcut.

Islah gerekiyor bazı konularda sanırım  :tabe:
3.tanzimat fermanı :evillol:
son sayfaya git butonu kesinlikle şart telefonun ekranına ralli yaptırıyoruz :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet92

hatırlamaz mıyım ya zemin başladı zannetmiştim daha yeni açığın yarısı yokken :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Numaralının pikselide kapalı gibi güzel olmuş tatlı geçiş ama yeni açık niye böyle boğucu oldu ya.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı murat_

zaten kurtarmış demedim biraz yumuşatmış :evillol:
  :evillol: :evillol: :
 kavga cikmasin diye lütfen dedim yoksa mesajima cvp yazmazlardi lütfen dedim cvp yazmislar  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi farklı bir pencereden bakarsak  en yakın rakiple fark 6 sene olmus.Lig de Nasıl pislikler döndüğünü sende biliyorsun ve bazı seyleri yapmazsan Her sene makas açılmaya devam ediyor.Bu da yeni nesil için taraftar kaybı demek. Ben şahsen arkdasa katılmıyor değilim.Eğer kural buysa oyunu kuralına göre oynamak lazım.

bunları okumak çok üzücü.. biz Beşiktaşız ve bu dediklerinizi yaparsak diğerlerinden farkımız kalmaz.. taraftar sayısı umurumda bile değil.. hele ki böyle düşüneceklerse
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

hatırlamaz mıyım ya zemin başladı zannetmiştim daha yeni açığın yarısı yokken :D
heyecanlıydı :D

Çevrimdışı eski inönü

deplasman tribünü işaretlediğim yer de mi olucak ? Eğer böyleyse avrupanın en iyi tribünün bozuyor olucaz. :s20:

Eski açık numaralı köşeye alınamaz mı ?

aslında Şükrü Saracoglunda oldugu gibi altlı üstlü 2 kat olsaydı daha iyi olurdu. Hem kapladıkları yatay alan azalırdı hem 2'ye bolündügü icin deplasman taraftarının etkinligi azalırdı.  @ahmetx abi bize cizebilirmisin acaba deplasman tribunu köşede 2 katlı olsaydı ne kadar yer kaplardı?

Çevrimdışı gostung

Uzlaşamayabiliriz ama düzeyli hakarete varmayan düzeyli tartışma ortamı yaratabiliriz. Kavga etmek zorunda da değiliz. Aslında verilecek daha çok cevap var ama konuyu daha fazla uzatıp forumda kirliliğe yol açmayayım. Konuyu takip eden diğer arkadaşlara da saygısızlık olmasın! Zira gördüğüm kadarıyla bu diyalog da aslında bir kısır çekişme. Demek ki okuyucu olarak kalmakta ve neredeyse hergün

‘’Eski açık neden diğer tribünlere göre alçak?’’

‘’ Kapasite neden 50.000 değil?’’

‘’ Bu yeni açıktaki ekstra boşluklara koltuk takılmayacak mı?’’

sorularını okumakta fayda var.

Sağlıcakla kalın.

:claps:

Çevrimdışı yenerh

Drenaj değilde pis su atık borusu gibi duruyor. Kapalı tribün tarafından gelecek olan pis su borusu büyük ihtimal.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Genel alt taraftaki toprak kesim için yapılmıştı. Şimdi yapılan ise tamamen zeminle ilgili. O drenaj yapılmasaydı bugüne kadar olan yağmurlarda göle dönerdi zemin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açık üstte bir blok koltuk montajına başlandı

Çevrimiçi Necmi

bugün neler oldu özet geçebilecek var mı
yok youtube a yükleyip ordan link verin @Ensar

Çevrimdışı SDemirsoy

Drenaj değilde pis su atık borusu gibi duruyor. Kapalı tribün tarafından gelecek olan pis su borusu büyük ihtimal.
genel yağmur suları ile ilgiliydi herhalde abi doğru

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 16:52:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
aslında Şükrü Saracoglunda oldugu gibi altlı üstlü 2 kat olsaydı daha iyi olurdu. Hem kapladıkları yatay alan azalırdı hem 2'ye bolündügü icin deplasman taraftarının etkinligi azalırdı.  @ahmetx abi bize cizebilirmisin acaba deplasman tribunu köşede 2 katlı olsaydı ne kadar yer kaplardı?
konyada bizle aynı köşeye koydu altta yok deplasman taraftarı.
deplasman taraftarının bitim noktası branda gibi brşeyle sınır yapılmış ve hemen konya taraftarı başlıyor.
sadece aşağıdan yukarıya 1 sıra polis var güvenlik için.
bizim de böyle yapacağımızı düşünüyorum tampon bölge ayırmamak için...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı eaglearena

Numaralı üst koltuk montajı tamamlanmış.
Eski açık üst koltuk montajı başlamış. 1 blok takılmış.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 16:56:49 eaglearena ]

Çevrimdışı SDemirsoy