Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5755016 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ddc1979

Yeni açık üst kat merdivenlerin Genişliği dar iken çıkış kapılarının yan taraflarını çok geniş tutmuşlar.. Rahat 2 şer koltuk daha sığardı oralara.. Bitince Çok sırıtır o genişlik orada bence.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ahmet türken

acaba yönetmelikte basına koltuk ayırma gibi bir zorunluluk varmı? Varsa da belli bir sayısı varmı? Stadın en güzel ve getirisi en yüksek yeri basına ayırıyorlar.  Zorunluluk yoksa yer ayırtmak isteyen gazeteye kombine fiyatından satılmalı bence.Gazetede kaç kişiyi akredite edecekse o kadar kendine yer alsın. Yok zorunluysa numaralı olmak zorundamı acaba. Ver misafir takım  tribününün yanından veya getirisi daha az bölgelerden yine yorumlarını yapsınlar.

Çevrimdışı ahmetx

Sen alt kümedeki gurulu takım tutmak istiyosan çok var tut.Ben ne olursa olsun Beşiktaş'ı alt kümeye yakıştırmadığım gibi ismini yan yana bile yazmam.Gerekirse her türlü pisliğe girerim ama fakir ama gururlu edebiyatı asla yapmam.
her türlü pisliğe girip başarıyla övünmek renklilerin kültürüdür sen yanlış takımı tutuyorsun birader .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı b.damatoglu

Sen alt kümedeki gurulu takım tutmak istiyosan çok var tut.Ben ne olursa olsun Beşiktaş'ı alt kümeye yakıştırmadığım gibi ismini yan yana bile yazmam.Gerekirse her türlü pisliğe girerim ama fakir ama gururlu edebiyatı asla yapmam.
Beşiktaş'ı ikinciliğe üçüncülüğe yakıştırıyor musun peki?

Madem bu kadar başarı odaklısın GS' nin 4 yıldızı var onkarı tut.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

acaba yönetmelikte basına koltuk ayırma gibi bir zorunluluk varmı? Varsa da belli bir sayısı varmı? Stadın en güzel ve getirisi en yüksek yeri basına ayırıyorlar.  Zorunluluk yoksa yer ayırtmak isteyen gazeteye kombine fiyatından satılmalı bence.Gazetede kaç kişiyi akredite edecekse o kadar kendine yer alsın. Yok zorunluysa numaralı olmak zorundamı acaba. Ver misafir takım  tribününün yanından veya getirisi daha az bölgelerden yine yorumlarını yapsınlar.

:super: :super: basket sahalarının çoğunda pota arkası.. tamam mesafe daha kısa ama sonuçta ordan taraftarda izliyo.. gitsin basında ordan izlesin..

Çevrimdışı heart

saha içinden gelen son fotoğraflara göre zemini baya yükseltecekler.
şu an ki konumu çok aşağıda.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı celiker1

Açılışta ıslıklaklarım diyenlere en sert tepkimi koyarım.Ben onların siyaseti yüzünden takımımın ceza almasını istemiyorum.Zaten ıslıklama,küfür vb yaşanırsa bunu yapanlar Siyaseti Beşiktaş'tan üstün görenlerdir.YAŞASIN TAM SİYASETSİZ BEŞİKTAŞ !!!
Bu takımın taraftarının tüm trübünleri Konya maçında vakit çalan kaleciye hırsız dediğinden dolayı birilerini çağrıştırdığı için ceza alıp Mersin maçını 2-3 bin kişiye oynamak zorunda kaldı.Bir tepki koyacaksan BEŞİKTAŞımıza gerçekten zarar verenlere ver.YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ BEŞİKTAŞ
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Doğru çoğu maçında şike vardı ama soruşturmayı başlatanların futbolla ilgisi olmayan, darbe yapan kişilerdi.Fenerbahce'nin şike yaptığını kanıt olmasa bile herkez biliyodu fakat kayıtlar alındıktan 2 ay sonra yasa çıkıyor.Üstelik Beşiktaş'ıda işin içine alıyolar..
şike varsa ona darbe demek kusura bakma ama feneri ve azizi temize çıkarmaktır , bizi kenar süsü yapmaları bu gerçeği değiştirmez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

şike darbesi mi? hahahahahaa..

adamlar resmen şikeci.. 17 maçta şike var .. arabalar paralar havada uçuşuyor.. İbrahim akın ın itirafı var.

darbe mi ahahahah

Çevrimdışı Orhan

Arkadaslar stadin acilisi elbette tartisilacak ama bu konu kisiler boyutuna indirgneiyor ve siyasete giriliyor. Sahislar uzerinden tartismalar devam ediyor. Bunu istemiyoruz. Sonuc olarak isimiz spor siyasetten uzagiz.

Sahıslardan uzak kalarak, siyasete girmeden tartisabiliyorsak tartisalim.
:claps: :claps:

Çevrimdışı canergiray77

Açılmak istenirse 30 Nisan'da açılır bence de.
30 nisan da kiminle oynuyoruz ? @Tolga
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı serdart

ya yuh aşağıya kadar indim stadla ilgili bişey yok. baktım doğru başlıktayım. biri de demiyor ki muhabbet kafe var şurası var gidin orada konuşun. oku oku staddan bilgi sıfır.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ya yuh aşağıya kadar indim stadla ilgili bişey yok. baktım doğru başlıktayım. biri de demiyor ki muhabbet kafe var şurası var gidin orada konuşun. oku oku staddan bilgi sıfır.
2 mesaj üste dedim  :D :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı tangaz

bunlar popülist cümleler iyi gün dostlarının sözleri. cümlemden çıkarımın alt kümeye düşelim olmuş sadece. ben BEŞİKTAŞ amatör küme takımıda olsa BEŞİKTAŞLIYIM. aramızdaki fark bu siyah ve beyaz kadar net...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

numaralıda koltuk takma işi 6.bölüme geçmiş yani eski açıkla numaralı birleşim yerine :ishock:

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık arka taraf nöbeti tutan kaç kişiyiz

Çevrimdışı aesenkaya

20dk önce uçaktan çekilmiş..

Kapalı bildiğin düz duvar gibi görünüyor.

Çevrimdışı MustafaKync

Beşiktaş'ın resmi facebook hesabı arenayla ilgili video paylaşmış.. :steamed: :steamed:

Çevrimdışı aziz1903

Beyler simdi bende passolig var ama kombine yok tribunde istedigim yerden mac bileti satin alabiliyorum degil mi kafami cok bulandirdilarda

Çevrimiçi sozkul

@halvetifarazi bende bildiklerimi anlatayim. Fikret Orman stadi ilk yenilemek icin ugrastiginda o zaman iki kule tarihi eser kapsamina alinmamisti ve oralarida yikabiliyorduk. Fakat daha sonra tam yilini hatirlayamiyorum Anıtlar kurulu o iki kuleyi ve kapiyi tarihi eser kapsamina aldi ve oraya dokunamazsina getirdi lafi.
Projeler yapilirken yukseklik sınırı olarak, tribunlerin yuksekliginin o iki kuleyi gecmesi istenmedi. Daha sonra su anki proje gecirilirken cati yuksekligi olarak eski yeni acigin yuksekligi gecmeyecek dendi. Fakat tribunlerin yuksekligine getirilen sinir kule yuksekligi oldu.
Baskan stad insaati basladiginda hep sunu soylemistir, bu tarihi eser karari alinmadan once bu insaata baslasaydik, yukseklik sınırımız olmayacakti demistir. Buda bize YD nin baska bir kazigidir.

Öyle bir ihtimal yoktu, 10 sene önce bile olsa bizim stad inşaatı ciddiye bindiği anda yine bir engel çıkartılırdı, sonuçda kolay değil dolmabahçe sarayının yanındayız, gökkafes ve swiss otel gibi kimseyede rüşvet vermiyoruz.. Hem büyük bir rantiye alanı hemde GS- FB lobisi muhtemelen gizlice engellemeye çalışmıştır.
Artık bu saat'den sonra kıskananlar çatlasın diyoruz :)

Çevrimiçi Necmi

bu mesajda benim dun mir ofise yolladigim mesaj sert olmamis demi  :lol: :lol:

oncelikle iyi geceler lütfen yaptiginiz isin farkina varin toki stadinda koltuk dizmiyorsunuz koltuklarini dizdiginiz stadin turkiyenin en buyuk klubune ait oldugunu unutmayin lutfen koltuklarda duzen denen bisey yok piksel klubun tercihi ama ip gibi dizmek sizin goreviniz suan cok buyuk tepkiler almiyorsaniz koltuklar tam olarak bitmedigi icindir ama bu bole devam ederse cok buyuk tepkiler alirsiniz  besiktas agir tastir lütfen bunun farkinda olarak isinizi yapin...

lütfen diyerek yumuşatmışsın :D

Çevrimdışı tangaz

Alt kümede falan oynamayiz,  her sene 3 veya 4 oluruz , 2 takım alır gider biz bakarız , zamanlada bu 30 40 50 li yaşlarda olan nesil gider yeni nesilden gelen kişiler azinlikla gelir kuculdukce küçülüruz.

e zaten 100.yıldan beri bu siyasi iktidar dönemi ve onun maşası YD zamanında hep 3.4. olmadık mı? sessiz kaldık da nooldu? hımm siz çok efendisiniz alın şampiyonluk mu mu dendi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zippo1933

Bende aynı fikirdeyim ama bu konu tamamen uefa ile ilgili. Uluslarası kurallara uymamız gerekiyor kabul gören bir stad icin.