Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5752667 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

beyler, bu kadar sari vinc ne is yapiyor? :)

bir de konu disi
su foto'yu fifa street temasi ile soplayacak bir delikanli var mi? :)

temiz büyük foto bulamadım bu kadar oldu idare et @betoo38 :)

büyük ve içinde oyuncu olmayan tema bulursan gönder  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı gkn190334

deplasman tribünü işaretlediğim yer de mi olucak ? Eğer böyleyse avrupanın en iyi tribünün bozuyor olucaz. :s20:

Eski açık numaralı köşeye alınamaz mı ?

Çevrimdışı ahmetx

acaba yönetmelikte basına koltuk ayırma gibi bir zorunluluk varmı? Varsa da belli bir sayısı varmı? Stadın en güzel ve getirisi en yüksek yeri basına ayırıyorlar.  Zorunluluk yoksa yer ayırtmak isteyen gazeteye kombine fiyatından satılmalı bence.Gazetede kaç kişiyi akredite edecekse o kadar kendine yer alsın. Yok zorunluysa numaralı olmak zorundamı acaba. Ver misafir takım  tribününün yanından veya getirisi daha az bölgelerden yine yorumlarını yapsınlar.
basına koltuk ayrılmalı uefa talimatları var ancak takım istediğin yerden verebilir koltukları wembleyde iki ayrı yerde mesela (beyaz koltuklar)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi sozkul

Beyler simdi bende passolig var ama kombine yok tribunde istedigim yerden mac bileti satin alabiliyorum degil mi kafami cok bulandirdilarda

Benim koltuğu alamıycağından eminim arkadaşım.. istediğin yerden bilet alınır mı gül gibi yepyeni stadda?
Kalan yerlerden istediğin yerden kombine alabilirsin ama.  :)

Çevrimdışı ErsinA.

Saha zeminini düzlemeye başladır. Peki drenaj borularını hangi aşamada koyacaklar.

Ben ilk aşama olarak zemin kazılıp borular zemine döşenecek diye bekliyordum.

Benim soru siyasetin gölgesinde kaldı  :D

Çevrimdışı Ensar

bugün neler oldu özet geçebilecek var mı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı Zippo1933

basına koltuk ayrılmalı uefa talimatları var ancak takım istediğin yerden verebilir koltukları wembleyde iki ayrı yerde mesela (beyaz koltuklar)

Bence böylesi daha da kötü stadın en güzel yeri nerdeyse. Üst tarafta olması bence daha iyi.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeniinönü foto saati yaklaşıyor😀😀 Mesajları yağdırın..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Popular Demand

siteye video yükleyemiyormuyuz @Necmi abi

Forum bir çok konuda kullanışsız bana göre.
İçerik ve insanlar harika ama daha modern bir forum olmalı.
IPBoard gibi.

Benim mesleğim bu, @ZEKI @Necmi abi halledelim mi şu işi :)
          [img width=41

Çevrimdışı Batu K.çetin

sahada toplam 9 vinç,1 kepçe ve 1 paletli yükleyici maça hazırlık yapıyorlar

sahada toplam 9 vinç,1 kepçe ve 1 paletli yükleyici maça hazırlık yapıyorlar

Bunlar sahaya nasıl giriyor anlamıyorum ya. Küçük araç girer eyvallah da koca vinçleri nasıl sokuyorlar içeri?
          [img width=41

Çevrimdışı murat_

bu mesajda benim dun mir ofise yolladigim mesaj sert olmamis demi  :lol: :lol:

oncelikle iyi geceler lütfen yaptiginiz isin farkina varin toki stadinda koltuk dizmiyorsunuz koltuklarini dizdiginiz stadin turkiyenin en buyuk klubune ait oldugunu unutmayin lutfen koltuklarda duzen denen bisey yok piksel klubun tercihi ama ip gibi dizmek sizin goreviniz suan cok buyuk tepkiler almiyorsaniz koltuklar tam olarak bitmedigi icindir ama bu bole devam ederse cok buyuk tepkiler alirsiniz  besiktas agir tastir lütfen bunun farkinda olarak isinizi yapin...

buda onlardan bana gelen mesaj  :lol: :lol:

Merhaba.Koltuklar henuz yerlerine sabitlenmedi, yani su anda sadece raylara oturtuldu.Duz alanlardaki koltuklar es araliklarla sabitlenecek merak etmeyin.

Çevrimdışı Mehmet92

Bunlar sahaya nasıl giriyor anlamıyorum ya. Küçük araç girer eyvallah da koca vinçleri nasıl sokuyorlar içeri?

Abi tribün yırtığı görünenden çok daha büyük ya,ordan içeri helikopter bile sokarız :D

Çevrimdışı eyupogluemre

ilk halleri böyle bir şey çünkü :)

Çevrimdışı ZEKI

IPBoard gibi.

pazar gunu cekim icin geldiginde bizde mac icin bulusmus oluruz detayli tartisiriz @Popular Demand @Necmi @MURAT

Çevrimdışı murat_

:claps: :claps: :claps: cevap geldi mi ?

aynen @ZEKI  abi cevap geldi cvpta su
Merhaba.Koltuklar henuz yerlerine sabitlenmedi, yani su anda sadece raylara oturtuldu.Duz alanlardaki koltuklar es araliklarla sabitlenecek merak etmeyin.

Çevrimdışı SDemirsoy

Koltukçulara bunu yazdım dedim köşeler böyle olursa sıkıntı olur herkes pusuda köşeleri bekliyor dedim
bursa örenğini paylaştım cevap gecikmedi :D

Mir Ofis : Görseldeki gibi bir uygulama olmayacak Samet Bey. Projelendirmede bütün detaylar düşünüldü merak etmeyin.

ilk halleri böyle bir şey çünkü :)

Anladım şimdi, eyvallah arkadaşlar.  :ok:

BONUS:
Sabah 06:00'da drone ile içeri girip kapsamlı çekim yapıcam inşallah..
Saat 9 gibi de paylaşmış olurum sanırım.

Pazarı bekleyemicem  :biggrinking:
          [img width=41

Çevrimdışı Deniz

deplasman tribünü işaretlediğim yer de mi olucak ? Eğer böyleyse avrupanın en iyi tribünün bozuyor olucaz. :s20:

Eski açık numaralı köşeye alınamaz mı ?
Orda olacak,alinabilir ama alacaklarını sanmıyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Acaba Drenaj ve ısıtma ne kadar sürede montajlanır.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız eski açık hiçte yabana atılmayacak bir yer bence zeminden muazzam gözüküyor

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 16:39:44
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Koltukçulara bunu yazdım dedim köşeler böyle olursa sıkıntı olur herkes pusuda köşeleri bekliyor dedim
bursa örenğini paylaştım cevap gecikmedi :D

Mir Ofis : Görseldeki gibi bir uygulama olmayacak Samet Bey. Projelendirmede bütün detaylar düşünüldü merak etmeyin.
bilinçli tüketici :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

IPBoard gibi.

forum aslında çok kullanışlı ama video yüklenmesini istemiyoruzki çok büyük veri akışı demek buda sunucuyu
büyük yük oluyor bunu yapan siteler varken neden hamallığını biz çekelimki :alala: video barındıran siteler
donanımlarını ona göre ayarlamış bize çok ağır gelir düşün sen videoyu yüklüyorsun aynı anda herhalde minimum 10000
kişi indirmeye kalkar hiç bir forum böylesine bir veri akışını kaldıramaz @Popular Demand  biliyorsun biz toplu resimleri bile
haber portalına atıyoruz cepten girenlerin kotalarını düşündüğümüz için