Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5752684 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

benim anlamadığım kolonlar ve çatı yükseklik sınırına takılmazken tribün nasıl takıldı ? :D
catı yuksekligide, eski yeni aciktaki cati yuksekligini gecemeyecek denildi.

Ve birde ne kadar mantikli bunu sabaha kadar oturur tartisiriz. Eski inonude eski acigin alcak birakilma sebebi bogaz gorunumune engel olmamasiydi. Bu vodafone arena icinde gecerli tutuldu. Sanki maca gelen bogazxdan gecen gemileri, salacagi ve kız kulesinie seyreedecek.  :D

Çevrimdışı murat_

bu mesajda benim dun mir ofise yolladigim mesaj sert olmamis demi  :lol: :lol:

oncelikle iyi geceler lütfen yaptiginiz isin farkina varin toki stadinda koltuk dizmiyorsunuz koltuklarini dizdiginiz stadin turkiyenin en buyuk klubune ait oldugunu unutmayin lutfen koltuklarda duzen denen bisey yok piksel klubun tercihi ama ip gibi dizmek sizin goreviniz suan cok buyuk tepkiler almiyorsaniz koltuklar tam olarak bitmedigi icindir ama bu bole devam ederse cok buyuk tepkiler alirsiniz  besiktas agir tastir lütfen bunun farkinda olarak isinizi yapin...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kulübümüzden Açıklama
Başkanımız Fikret Orman, çok yakında bir basın toplantısı ile Vodafone Arena'nın açılacağı tarihi ve açılış programını kamuoyu ile paylaşacaktır.

Bu açıklamadan önce speküle edilen tarihlere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyururuz.

Beşiktaş JK
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

son dakika klupten açıklama var  :bandit:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65296/kulubumuzden_aciklama.html
Yapılması gerekiyordu iyi oldu. Boşa beklenti yaratıp sonra basaramadilar denmesine gerek yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar stadin acilisi elbette tartisilacak ama bu konu kisiler boyutuna indirgneiyor ve siyasete giriliyor. Sahislar uzerinden tartismalar devam ediyor. Bunu istemiyoruz. Sonuc olarak isimiz spor siyasetten uzagiz.

Sahıslardan uzak kalarak, siyasete girmeden tartisabiliyorsak tartisalim.

Çevrimdışı TayfurU

Konyaspor - Antalyaspor maçından sonra deplasman tribünü ve tuvaletlerin hali.

https://twitter.com/tribundergi/status/694826212611506176

yüzde yüz eminim bizim bir maçtan sonra da böyle görüntüler olacak ve çok kızacak herkes, bunun önlemini stat açılmadan almalıyız. anadolu takımları biletleri 150lira yapmıyor mu biz gidince ? bizde 1-2 milyar yapalım kimse gelmesin böylece eski acığa alırız deplasman tribününü hem kimse zarar görmez hemde yeni açık bozulmaz

Çevrimdışı ZEKI

oncelikle iyi geceler lütfen yaptiginiz isin farkina varin toki stadinda koltuk dizmiyorsunuz koltuklarini dizdiginiz stadin turkiyenin en buyuk klubune ait oldugunu unutmayin lutfen koltuklarda duzen denen bisey yok piksel klubun tercihi ama ip gibi dizmek sizin goreviniz suan cok buyuk tepkiler almiyorsaniz koltuklar tam olarak bitmedigi icindir ama bu bole devam ederse cok buyuk tepkiler alirsiniz  besiktas agir tastir lütfen bunun farkinda olarak isinizi yapin...

:claps: :claps: :claps: cevap geldi mi ?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 15:26:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

üyeliğini silerler :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı berkayyalcin963

Arkadaslar cok acil karagumrukluler eski acikta hangi blokta olacak kombine aliyorum onun için bekliyorum su an cok acil arkadaslar  :busted_cop: :busted_cop:
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Erdem Çözer

Konyaspor - Antalyaspor maçından sonra deplasman tribünü ve tuvaletlerin hali.

yüzde yüz eminim bizim bir maçtan sonra da böyle görüntüler olacak ve çok kızacak herkes, bunun önlemini stat açılmadan almalıyız. anadolu takımları biletleri 150lira yapmıyor mu biz gidince ? bizde 1-2 milyar yapalım kimse gelmesin böylece eski acığa alırız deplasman tribününü hem kimse zarar görmez hemde yeni açık bozulmaz

1-2 milyara gerek yok 250 falan yap kimse gelmez.. ama hep dediğim gibi bu ülkede insan gibi davranmayı öğrenene kadarkomple deplasman yasağı şarttır

Çevrimdışı levent21

Arkadaş menfaat için susmanın da bir sınırı var. Susarsın menfaat için ama aldığımdan, çalıştığımdan, harcadığımdan verginin vergisini alıyorlar. Elde kalanı dişinden tırnağımdan artırıp Beşiktaş'a veriyorum bu stadı ben yapıyorum.  Bu adamların işi ne açılışta?

Gelirse de kendi şovuna çevirmeye hakkı yok. Gelir suyunu içer,  tokalaşır gider eyvallah da adamkar gram katkı koymadı stada neyin şovu?

Misafir gibi oturursa başım gözüm üstüne, şahsi şovuna çevirirse yuhlanır. Bu kadar basit.
Menfaat diye klübün adını Akbeşiktaş koyalım. Her kulvarda önümüz açılır garanti ediyorum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babam 20 senelik esnaf babamın ne cileler cektiğini ben bilirim 20 sene bu noktaya gelebilmek için nkedar para bırıktırdı bogazından kesti biriktirdi ama beledıyesınden , zabıtasına , copcusune ne diller doktu kimse bilemez herkese borculudur bu noktaya geldiği için  sen orda hazıneye stad yapıyosun turkıyenın en guzel yerıne en modern stadını yapıyosun sanki stad için iznler alınırken ne zorluklar çekildiği bilip bilmemden koşmamak gerekir bize efendi gibi susmak duser ben başkana guveniyorum F.oraman davet eder gelirlerse bize agırlamak duser .

Çevrimdışı eski inönü

Güncel
Bütün tribunler yeni açık alt gibi beyaz agırlıklı olup alt-üst tribun gecişlerinde hafif siyah pixel olsaydı ve sponsorluk yazıları siyahla yazılsaydı süper olurdu. Ama allahtan şu raylı sistemi akıl ettiler de istenirse her sezona farklı tribun dizaynı bile yapabilirler.

Çevrimdışı berkayyalcin963

Arkadaslar eski acik ust icin en iyi blok hangisu sizce kale arkasindan hic mac izlemedim kombine aliyorum simdide acil cevap verirsenizz.... Sss :busted_cop:
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı celiker1

Arkadaslar cok acil karagumrukluler eski acikta hangi blokta olacak kombine aliyorum onun için bekliyorum su an cok acil arkadaslar  :busted_cop: :busted_cop:
Üst katın tam ortasında olurlar heralde.Blok numarasını bilmiyorum.Göremiyor musun ekrandan?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

İşin kolayı açılış günü çirkeflik yapan yuhalayan BEŞİKTAŞIMIN misafir perverliğini küçük düşüren hangi türübün hangi topluluk varsa pasoliginden basarsın iptali verirsin kombine ücretini geri adam olur öğrenirler .Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda .Biraz akıllanması lazım artık taraftarımızın beşiktaşamıza ne zarar verecekse kaçınmamız lazım.Paramı verdim istediğimi yaparım diye birşşey yok.Kombinede sıra bekleyende çok basarsın kombine iptalini veririsin parasını satarsın başkasına bu kadar basit.
En BüyükBeşiktAŞK

böyle kimse adam edilmez kaldıki Beşiktaş taraftarına adam olmayı öğretmek kimsenin haddi değil! kombineler önünde kuyruk var diyorsun ama 3 senedir başkan kombine alın die paralıyor kendini ama kombinelerin daha 2/3ü ancak satıldı :) protesto oldu die başımıza bişey gelmez rahat olun örnek mi istiyorsunuz bakınız toki arena açılışı adamlar 90. dk yuhaladı sonrasında mükafat olarak 4 yılda 3 şampiyonluk aldılar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Vinclerin işinin 8-9 subat bitmesi bekleniyormus. Yeni acik tarafindan membranlarin dosenmesi islerine baslanabilirmiş. 19 mart cok ufak bir ihtimal  bence o tarihe yetisemez.
29 martta milli mac arasi var o araya bir ozel mac konur mu 10 gun de cok sey degisirmi yoksa 30 nisan kayseri macina mi kendimizi hazirlayalim bilemedim.
boş ver açılacağı zamanı bilelim yeter bir kazaya kurban gitmemek için  :evillol:  @ZEKI

Çevrimdışı cisse557

Deplasman tribünün yeni açıkta olmasi içimi acitmaya başladı.

Çevrimdışı celiker1

Arkadaslar eski acik ust icin en iyi blok hangisu sizce kale arkasindan hic mac izlemedim kombine aliyorum simdide acil cevap verirsenizz.... Sss :busted_cop:
Deplesman trübününü göreyim diyorsan eski açık üst 420 den al.Kapalıda olabilecek şovları seyredeyim diyorsan 426 dan al.Mesela deplesman trübünde bir mevzu olur herkes o tarafa odaklanır görmek istersin.Yada kapalıyı dediğim gibi.İkisi arasında tercih et bence
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bhdr

Başkan tarihi normalde 15 ocakta verecekti diye hatırlıyorum ve muhtemelen 19.03 olacaktı tarih.Sonra semer v.b ekstra olumsuzluktan ötürü 1 ay sarktı basın toplantısı. Yani açılışta doğal olarak en az o kadar sarkacaktır. Ben nisan sonu olur diye düşünüyorum fakat bu sene için şampiyonluk açılış tarihinden milyon kat daha mühim o kesin.

Çevrimdışı sallapati

vay anasını.. vinçler rakip kaleye atakta  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

o ne be öyle.. bütün vinçler toplandık diye şarkı söylesinler bari :)

bu arada zemin çalışmaları tam gaz  :ishock:

Çevrimdışı oguzhan1310

Ben arkadaşın sorusundan yola çıkarak farklı bir konuya değinmek istiyorum, hem bu kasvetli siyasi konular da dağılmış olur.
Arkadaşlar şimdi ben senelerce eski inönüye kale arkasına kapalı alt a üst e maça gitmiş biri olarak kimsenin bilet aldığı koltuğa oturmadığını gördüm senelerce.
Fakat şimdi durum değişti blokların fiyatları da farklı, herkes aldığı koltuğa otursun eywallah ama kale arkalarında durum nasıl olacak sizce kale arkalarında da herkes yerini bulup oturmaya çalışır mı yoksa rastgele mi olur kısmen?