Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756990 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

yaw tamam abartmayalim artik yunus abi yunus emre yukselmeyecek sonucta
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

celik 5 kolon cikacan sonra uzerini giydireceksin suan yeni acikta tribun kolonlari nasil olduysa ayni sekilde gorunecek fume gibi boyandi dimi giydirmeyide ayni renk yapilacak olay bu celik gorunmeyecek yani cok basit islem izin verilsin hemen orayi yukseltme islemi baslar izin verilir mi biz oladugumuz icin verilmez orasi ayri mesele ama tribun insaat teknikleriyle cok rahat yukseltilir hic zarar vermeden soylemek istedigim bu şimdi kedi yollarina duz senerlere donelim bence fazla meşgul ettik eski acik suan icin yukselmeyecek catiyi bitirelim sahaya gecelim :icool:
Valla ne izin verileceğini sanıyorum ne de izin verilse de yapılacağını. Senin hesabinla altta kolon gömülü diye fezaya kadar kat cikacaz. Giydirme falan da olsa yapısal fark var. Diğer alanlar sık kolonlar orada seyrek. Dışarıdan çok farklı görünür ve bütünü bozar. Sadece içeriden görünümü düşünme.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Valla ne izin verileceğini sanıyorum ne de izin verilse de yapılacağını. Senin hesabinla altta kolon gömülü diye fezaya kadar kat cikacaz. Giydirme falan da olsa yapısal fark var. Diğer alanlar sık kolonlar orada seyrek. Dışarıdan çok farklı görünür ve bütünü bozar. Sadece içeriden görünümü düşünme.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam abi zaten olacagi yok bosuna çene yaptik izinler verilirse tekrar konusuruz artik kapatalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

maç olimpiyatta acilis vodafone arenada ama biz başakşehire gideriz  :ishock: :D
ortalık karıştı :D

Çevrimdışı canergiray77

Bence var gücüyle eski açığı yükseltmek için çalışılmalı.Bi eksiklik var gibi kalıyor eski açık tarafı.

devlet izin vermiyor diye biliyorum  neymiş doğanın siluetini bozuyormuş
"asıl silueti bozan süzer plaza bence"  @boateng
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

19 mart haberinde kasıt var bence . Birisi çıkıp yalanlaması lazım 19 marta malasef çok düşük ihtimal yetişebilir falan diye . Çünkü yetişmesse yine başkana yalancı sıfatı ile basın baskı oluşturur buda şampiyonluğun en kritik haftalarında camia içinde bölünmeye yol açabilir

Çevrimdışı Burak Akay

Dün antremanı Fırat günayer sayesinde periscope'dan izledim orada serdar sarıdağ yarın kesinlikle milliyet alın demişti ve bugün bu haber çıktı doğruluk payı bence yüksek bir haber ve halada yalanlama gelmedi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün antremanı Fırat günayer sayesinde periscope'dan izledim orada serdar sarıdağ yarın kesinlikle milliyet alın demişti ve bugün bu haber çıktı doğruluk payı bence yüksek bir haber ve halada yalanlama gelmedi

iyide 19 mart'a yetişmez ki  :alala:

Çevrimdışı canergiray77

Çok uzatmasınlar işte kurdela kesip gitsinler. Ne yaptıki siyasiler gelip orada show yapacak kadar
aynen abi katılıyorum kurdele'yi kesip gitsinler malum belediye stadının açılışını gördük  :eyes @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Burak Akay

iyide 19 mart'a yetişmez ki  :alala:
Bence önümüzdeki 10 gün çok önemli 10 güne kadar vinçler gider membrana girişirsek hala yetişme ihtimali olur şahsi fikrim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Türkay

Trt spor da hibrit çimi anlatıyolar bizim tesisi de gösteriyorlar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

evet aynı yerde @ahmetx  hakkı yeten tesisleri fulya projesinin olduğu alanda.konut ve işyerlerinin üst tarafında altyapı tesisleri yan tarafında şan öktem tesisleri var.bakmak istersen hakkı yeten caddesi diye aratabilirsin. kulübün olduğu cadde ise eski adıyla akaretler şimdiki ismiyle süleyman seba caddesi.
teşekkürler @MURAT  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

köşeler için fotoğraflarla örnek vererek mesaj attım bende  :evillol:
olumsuz örnekleri mi olumlu örnekleri mi ? @SDemirsoy
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

olumsuz örnekleri mi olumlu örnekleri mi ? @SDemirsoy
Olumsuzları abi :) yani bu şekilde yapmayın diye :D @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ByUK65

Merhabalar ilk mesajim.
Gönderdiğim fotoda eski açığın diğer tribünlerden farkı net şekilde görünüyor ayrıca bence yeni acik da biraz daha uzatilabilir neden yapılmamış anlamadım. Bir de sorum olacak drenaj işlemlerini nek adar süreceğini belirterek tahminen aşama aşama belirtebiliriz misiniz . Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadar sürecek dendi . Drenaj bittikten sonra burada ajaxin bir maçından evvelki günde cimler kaldırılmış statta konser yapılmış ve bir gün sonra maça çıktığı bir video paylasilmisti . Yani diyeceğim bu yöntemle 19.03.2016 saat 19:03 hayal değil

Çevrimdışı canergiray77

pazar günü yağmur olmazsa drone çekimi olur mu acaba ? @Popular Demand
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı FARUK

@ahmet türken   abi çekmiş fotoyu teşekkür ederiz
Numaralı yeni açık köşesi kenar bağlantı kediyolu takılıyor

Çevrimdışı panic13

En son "hafriyat" kelimesinde bu kadar uyuz olmuştum. "Kediyolu montajı" kelimelerini duyuncada aynı tiskinti geliyor. Bitsin artık ya!! Yemin ediyorum o kadar heyecanlıyım ki, gidip koltukları yemekten küfekiye kafa atmaktan falan korkuyorum stad açıldığı zaman.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Demek ki kapali yeni acik bitmiş ki buraya gecmisler valla sunlari zeminde gormekten gına geldi cubuklarin takimi kolay once bunu bitirseler zor iş bu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı heart

Bu yazılanların hepsi yetişir de küfeki kaplaması yetişmez.
Küfeki yetişmedikten sonra stadı açmazlar şahsi fikrim.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yankee

Arkadaşlar mabedimizde mimar olarak çalışmaya başlayan bi kadın arkadaşım ile konuştum az önce.

Fikret Başkan illa 19 Mart'a açılması için baskı yapıyormuş ve çok istiyomuş bunu. Arkadaşımın fikrine göre o tarihte açılması imkahansız. Çünkü alt galerideki shopların durumu muammaymış. Ama diyor ki belki de 19 Martta açılacak ama içerideki işler devam edicek oralar gösterime sunulmayacak.

Ha bunlar bilmediğiniz şeyler de değildi ama içeride çalışan bi arkadaşımdan da bunları tastikletmiş oldum. Yarın şantiyeye gidicem son durumu söylerim gene dedi :)