Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kadir

hayırlı olsun kombinenle malubiyet görmeyesin :)
inşallah necmi nice zaferlere.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 18:53:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu resim bizim stada ait değil @ahmetx  hem koltuk modelleri bizimki değil hemde bizde gri koltuk yok :bandit:

:kop: :kop: :kop:

@Necmi abi kopardın beni  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aoguzd

Cumartesi günü kombine satış merkezindeydim, yetkili arkadaşa satılan toplam kombine sayısını sordum 20.000 civarında dedi.

Çevrimdışı Sergenyalcın

Herkese selam abiler, merak ettiğim Bi konu var biz şimdi bu vodafonela 10+5 yıllık anlaşma yaptık. Bu anlaşmanın başlangıç tarihi stad inşaatının başladığı tarih mi yoksa stadın bitiş tarihi mi. Eğer açılış tarihiyle beraber başlıyorsa acayip saçma Bi iş olur 3 sene adamlar bedava reklam yapmış olur bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi çok merak ediyorum

Çevrimdışı aoguzd

Herkese selam abiler, merak ettiğim Bi konu var biz şimdi bu vodafonela 10+5 yıllık anlaşma yaptık. Bu anlaşmanın başlangıç tarihi stad inşaatının başladığı tarih mi yoksa stadın bitiş tarihi mi. Eğer açılış tarihiyle beraber başlıyorsa acayip saçma Bi iş olur 3 sene adamlar bedava reklam yapmış olur bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi çok merak ediyorum
Malesef stadin açılış tarihi..

Çevrimiçi Necmi

imzayı atıp anlaşmayı yaptığımız tarihden itibaren sponsorluk başladı.
bu sözleşmede özellikle yazılı @Sergenyalcın

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var

Kombinemi kapalı üstten aldım fakat maç esnasında ya da devre arasında eski açık tarafına geçiş yapabilir miyim ? Tribüne değil sadece o bloğa geçmek istiyorum. Eski açıktaki Cafe yada restorant bölümüne geçmek istediğimizde geçebilecek miyiz ?
bence geçemezssin ..ben numaralı 124 blok dan aldım bir koltuk solumda 125 blok başlıyor şimdi 124-2800tl   125- 4000tl sence iki blok arası geçmeye izin verirlermi

Çevrimdışı Hep Yek

Kap açıklamasında stad açılana kadar 10 milyon, stad tamamlandıktan sonraki 8 yıl 7 milyon, sonraki 5 yıl 9 milyon dolara anlaşıldığı yazıyor.
Bu arada başlığa ilk mesajım.herkese selamün aleyküm.

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Cumartesi günü kombine satış merkezindeydim, yetkili arkadaşa satılan toplam kombine sayısını sordum 20.000 civarında dedi.

sonrada stad 50.000 olsaydı diyolar.

Çevrimiçi murat

Şan öktemle ,Hakkı Yeten tesisleri aynı yerde mi?
evet aynı yerde @ahmetx  hakkı yeten tesisleri fulya projesinin olduğu alanda.konut ve işyerlerinin üst tarafında altyapı tesisleri yan tarafında şan öktem tesisleri var.bakmak istersen hakkı yeten caddesi diye aratabilirsin. kulübün olduğu cadde ise eski adıyla akaretler şimdiki ismiyle süleyman seba caddesi.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Taraftarla alakalı ince işlerin %95'i bitmiş gibi.Vinçler Şubat 10'da çıkarsa mebran ve çim eşzamanlı olarak en geç Mart sonu bitiyor.Allahın izniyle Nisan ortası gibi açılışımızı yapacağız. (Bu arada Gaziantepspor stadını ligin son haftası Antalya maçı ile açacakmış. 21 Mayıs)
YAni Bursa maçına mı  denk gelir  açılış  diyorsun @kutalmiş.pinar????

Çevrimdışı selçukaras

Kombine olayi bence toplam bilet sayisinin misafir loca vip sponsor biletleri haric kalan biletin 5000 bin eksigi olsun. Ne kadar biletli seyirci o kadar sorun bence. Ne kadar cok kombine satarsak da. Nasil olsa bolca kufur alacagiz. Onlarin yerine bilet satilir. Tabi ben cezalarinda daha fazla arttirilmasinindan yanayim. Sadece son mac degil. Cezaya sebep olan o 3 maca gelenlerin hepsinin passo karti bloke olsun.

imzayı atıp anlaşmayı yaptığımız tarihden itibaren sponsorluk başladı.
bu sözleşmede özellikle yazılı @Sergenyalcın
  abi anlaşmada "stad bitene kadar 10 milyon, açılıştan sonra ilk sekiz yıl için senelik 7 milyon ödenecektir." diyor. yani anlaşmanın imzalandığı tarih değil de stadın açılışı başlangıç alınacaktır. benim asıl merak ettiğim bu sene son bir kaç maç da olsa stadımız açılırsa 7 milyon hemen alınacak mı. alınırsa muhteşem olur. çünkü yeni sezonda da bir 7 milyon alınırsa ciddi bir gelir olur.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

YAni Bursa maçına mı  denk gelir  açılış  diyorsun @kutalmiş.pinar????
evet abi olmazsa nisan sonu kayseri maçı bu stad açılacak!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

abi anlaşmada "stad bitene kadar 10 milyon, açılıştan sonra ilk sekiz yıl için senelik 7 milyon ödenecektir." diyor. yani anlaşmanın imzalandığı tarih değil de stadın açılışı başlangıç alınacaktır. benim asıl merak ettiğim bu sene son bir kaç maç da olsa stadımız açılırsa 7 milyon hemen alınacak mı. alınırsa muhteşem olur. çünkü yeni sezonda da bir 7 milyon alınırsa ciddi bir gelir olur.
yanlış biliyorsunuz o ödemelerle ilgili ama sponsorluk başlama tarihi
imzanın atıldığı gün

Çevrimdışı tayfunyasar

yeni inönü fotosu geleydi ne güzel çoşardık. arada Bünyamin Bey'e o o kadar laf ettik lakin yüzde 50 tutturdu. vinçler hala var olsa da çime başlandı :D :halay: :halay:
Seni düşündüm dün akşam yine!

yanlış biliyorsunuz o ödemelerle ilgili ama sponsorluk başlama tarihi
imzanın atıldığı gün
abi, o zaman vodafone arena ismi stadımızdan kaldırıldıktan sonra vodafone bize 2 yıl daha ödeme mi yapacak.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında iyi niyet anlaşması olarak 13 Haziran’da imzalanan sponsorluk anlaşması tamamlandı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt’ün katılımıyla düzenlenen basın toplantısında sponsorluğun detayları açıklandı. Toplam 145 milyon dolar tutarındaki Türk spor tarihinin en büyük anlaşmasına göre Vodafone Türkiye, yerine yenisi yapılacak stadyumun isim hakkına bugünden başlayarak 15 yıllığına sahip oldu. Ayrıca 2014-15 futbol sezonundan başlayarak 5 yıl süreyle futbol takımının ana sponsorluğu da Vodafone Türkiye’nin olacak.

buda vodafone resmi hesabı

http://www.vodafone.com.tr/Vodafone-Turkiye-Ile-Besiktas-Arasinda-Dev-Sponsorluk-Imzasi.php

Çevrimdışı ddc1979

MIR Reklami gozukuyor ilk resimde

Pikselmiş deplasman taraftar yeriymiş ...
Hiçbiri yeni açık Hariç  alt üst katta olan tarafftarların birbirlerini 2 katlı localar Yüzünden göremeyecek olması kadar sinir etmiyor beni ...
Şimdi hemen başlarsınız sponsorluk gelir Kazanç vs yazmaya ama içime sinmiyor bu durum asla..zorlamı.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Hep Yek

Çevrimiçi Necmi

abi, o zaman vodafone arena ismi stadımızdan kaldırıldıktan sonra vodafone bize 2 yıl daha ödeme mi yapacak.
onu nasıl düzenleyecekler bilmiyorum ama büyük ihtimal stad açıldıktan sonra ödenmemiş yıllar ödenir.
@hanım sopamı getir   vodafone bunu bir güvence olarak elinde tutuyordur stadı sallarlar yapmazlar diye :D

Çevrimdışı harund1k3

Hiçbiri yeni açık Hariç  alt üst katta olan tarafftarların birbirlerini 2 katlı localar Yüzünden göremeyecek olması kadar sinir etmiyor beni ...
Şimdi hemen başlarsınız sponsorluk gelir Kazanç vs yazmaya ama içime sinmiyor bu durum asla..zorlamı.

Benim de hoşuma gitmiyor ama o localar para basıyor. Kulübün en büyük ihtiyacı şuan gelir. O yüzden ne stadın her yerini kaplayan sponsorlara ne iki kat localara bişey diyemiyorum malesef. Artık eskisi kadar bütün bir kapalı tribün olmaması da üzücü olacak benim için. Tek hayalim belki ilerde bir gün eskisi kadar bütünleşmiş bir kapalı tribün görmek. Gelir elde etmemiz lazım kulübün artık para kazandırması lazım. Borçlardan kurtulmamız lazım. Bu yüzden katlanmak zorundayız.

Çevrimdışı Efe

onu nasıl düzenleyecekler bilmiyorum ama büyük ihtimal stad açıldıktan sonra ödenmemiş yıllar ödenir.
@hanım sopamı getir   vodafone bunu bir güvence olarak elinde tutuyordur stadı sallarlar yapmazlar diye :D
adamlar boşa para verirmi bitmez falan diye kendini guvenceye almislar besbelli bitirin parayi alin diyor kısaca aslinda teşvikte var bitti artik yeni sezonda paramizida aliriz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

tribünlerin 8/7 sini görebiliyorsun daha ne istiyorsun.bazı stadlarda sahanın yarısını göremiyorsun :D