Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5759371 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı pelops

Çevrimiçi Necmi

kapalı üstte 434 boş koltuk kalmış
kapalı alt üst numaralı alt üst
eski açık alt ve yeni açık alt
kesin kapalı gişe oynayacak bu belli oldu buralarda çok az koltuk kaldı toplasan hepsinde 1000 koltuk kalmadı
buralarda bilet satışı olmaz eski açık altta bir tek bizim bulunduğumuz 121 blokta yer var diğer bloklarda tek tük kaldı
diğer bloklarda toplamda 227 koltuk boş kalmış

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı harund1k3

bu fotoğraf eski mi yeni mi daha önce paylaşım olduysa özür dilerim

@canergiray77 yeni gibi gozukuyor siyah micirlar serilmeye baslamis yeni acik alt koltuklar takilmis muhtemelen gun icinden ?

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 yeni gibi gozukuyor siyah micirlar serilmeye baslamis yeni acik alt koltuklar takilmis muhtemelen gun icinden ?
valla bilmiyorum stadyumla ilgili en net bilgi bizim forumda o yüzden arena ahalisine sorayım dedim malum facebook sayfaları oldukça gereksiz ve bilgisiz paylaşım yapan çok  :icool: @harund1k3
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Valla @Necmi abi pikselin bu kadar kotu duracagini ben bile tahmin etmedim acikcasi :). Ta Rusyalardan canlisini goreyim belki fikrim degisir dedim ama daha da kotu geldi canlisini gorunce .
bu zevk meselesi bir şey diyemeyeceğim bende ilk tercihimi
beyaz üzerine yapardım ama ikinci tercihim piksel olurdu. Beyazıda
reklamsız haliyle tercih ederdim piksel orda reklamdan girişlere kadar
herşeyi gizliyor. stadada bir hava katıyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

köşelerde belirli bir hiza olmayacak gibi... dağınık yapcaklar sanırım.. olsun yapılsın bitsinde.. onada razıyız..yeterki bitsin..

Çevrimdışı Ensar

valla bilmiyorum stadyumla ilgili en net bilgi bizim forumda o yüzden arena ahalisine sorayım dedim malum facebook sayfaları oldukça gereksiz ve bilgisiz paylaşım yapan çok  :icool: @harund1k3
kardeşim Beşiktaş arena tayfasından kaçar mı sence :D paylaşıldı o fotoğraf :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

resmin en sağ tarafında numaralıda takılan koltukları görebilirsiniz..

en solda da kedi yolunu takmaya çalışıyorlar.. baya uğraştırıyor kedi yolu

Çevrimdışı rubi_tobin

Bence kombine satışı belli rakamlara geldiğinde durmalı.
Sonuçta maça başka yerlerde yaşayan insanlar gelebilmeli.
Bu haftasonu da çocuğu maça götüreyim diyenler getirebilmeli.
Kombine alacak parası olmayanlarında arada maça gitme şansı olmalı.
Maddi anlamda da maç günü gelirlerinin düzenli olması için de kesinlikle şart.
Kombine alıp ne kadar süre maç günlerinde mağazadan alış veriş yapar.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Ensar

kesinlikle , bizim hakkımız yok mu stadda takımımızı seyretmeye, öyle bi saçmalık yapmazlar herhalde
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı harund1k3

kime göre :alala:

@Necmi abi bugun gittim gordum gercekten bana gore cok kotu gozukuyor. ha cok onemli bir mevzu mu degil ama yinede fikrimi soylemek istiyorum. Pikselli gecis cok sert ve duz olmus pikseller ayni hizzada ve cok yuksekte bitiyor. ve cok yogun olmus pikseller ozellikle ust tribunlerde. Alt tribunlerdeki gibi daha segrek ve daha az bir piksel olsaydi bir nebze iyi olurdu bana gore. Bir de siyah ve beyaz karsi renkler oldugu icin ic ice gecmis bu kadar siyah ve beyaz noktalanmalar benim acikcasi hic hosuma gecmedi acikcasi. Yinede tekrarlamakda fayda var pixelli ne kadar kotu bir tasarim olsa da mutlak bir kriter degil benim icin. Stat konusunda en buyuk kriterlerim cim, akustik, teknik isler(zemin isitmasi, ses sistemleri,drenaj vb) bunlarin en ust kalitede olmasi lazim.

Çevrimdışı pelops

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 17:04:28 SDemirsoy ]

Çevrimdışı SDemirsoy

öyle bir söylenti var abi sanırım kısa zamanda durduracaklar kombine satışını

Çevrimiçi Necmi

zaten tahminim yakın bir zamanda kombine satışları durur.
az yer kaldı sadece yeni açık üst eski açık üstte yer var
eğer gizlemiyorlarsa stadın 3/4 ü satıldı gibi duruyor

Çevrimdışı eronimo18

ÇOK TAKILMAYALIM KOLTUK - PİXSEL GÖRÜNTÜSÜNE
HADİD - 20

Çevrimdışı Emre.Guler

necmi abi teşekkürler...

Buyur bende birleştirmiş olayım. Kapalı üst bitmiş neredeyse

Çevrimdışı canergiray77

30 binde durmalı bence diğer 10-15bin biletli olsun malum sadece istanbula ibaret değil beşiktaş başka illerden gelen insanlarında beşiktaş'ı izlemek hakkı @rubi_tobin
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bugun gittim gordum gercekten bana gore cok kotu gozukuyor. ha cok onemli bir mevzu mu degil ama yinede fikrimi soylemek istiyorum. Pikselli gecis cok sert ve duz olmus pikseller ayni hizzada ve cok yuksekte bitiyor. ve cok yogun olmus pikseller ozellikle ust tribunlerde. Alt tribunlerdeki gibi daha segrek ve daha az bir piksel olsaydi bir nebze iyi olurdu bana gore. Bir de siyah ve beyaz karsi renkler oldugu icin ic ice gecmis bu kadar siyah ve beyaz noktalanmalar benim acikcasi hic hosuma gecmedi acikcasi. Yinede tekrarlamakda fayda var pixelli ne kadar kotu bir tasarim olsa da mutlak bir kriter degil benim icin. Stat konusunda en buyuk kriterlerim cim, akustik, teknik isler(zemin isitmasi, ses sistemleri,drenaj vb) bunlarin en ust kalitede olmasi lazim.
pikselin yoğun olduğu konusuna katılıyorum ama bence yukarda siyaha daha az yer verilmeliydi
üst tribünde beyazdan siyaha bir geçiş olmalıydı en azından yeni açık alttaki altı sıra beyaz hakimiyetinde olmalıydı
orda bende eksiklik olduğunu düşünüyorum ama bütününü görmek gerekiyor. Çünkü böyle bir tasarımda bütünü görmeden fikir üretmek çok zor
altın baskın beyazının önce yapılıp bitmesi gerekiyor. Şu an için baskın olan siyah olduğu için tam bir fikir
vermiyor @harund1k3

Çevrimdışı Kemal

Acaba bugün kaç tane düz demir takıldı uçlara , 3 aşağı 5 yukarı 42 nin ne zaman biteceğini hesaplariz.

Çevrimiçi Necmi

Buyur bende birleştirmiş olayım. Kapalı üst bitmiş neredeyse

sanki beşinci tribün ters gibi @Emre.Guler

Çevrimdışı harund1k3

Bu arada numarali ustte de bir v harfi gordum muhtemelen karsilikli vodafone arena yazilacak. Soyleyecek bisey yok paraya ihtiyacimiz var ama keske bir yolu olsaydi bu kadar reklam dolu olmasaydi tribunler. yinede yapacak bisey yok. Insallah kapali altta bir tane de olsa BESIKTAS yazisi gorebiliriz. (yanlis alarm :) )
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 17:20:20 harund1k3 ]

Çevrimiçi Necmi

ÇOK TAKILMAYALIM KOLTUK - PİXSEL GÖRÜNTÜSÜNE
büyük harf kullanma kardeşim mesajın silinir direk @eronimo18

Çevrimiçi Necmi

Bu arada numarali ustte de bir v harfi gordum muhtemelen karsilikli vodafone arena yazilacak. Soyleyecek bisey yok paraya ihtiyacimiz var ama keske bir yolu olsaydi bu kadar reklam dolu olmasaydi tribunler. yinede yapacak bisey yok. Insallah kapali altta bir tane de olsa BESIKTAS yazisi gorebiliriz.
numaralı üstte yazı yok bildiğim kadarıyla zaten nasıl yazacaklarki basın ve şeref tribünü kesiyor :alala: