Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada numarali ustte de bir v harfi gordum muhtemelen karsilikli vodafone arena yazilacak. Soyleyecek bisey yok paraya ihtiyacimiz var ama keske bir yolu olsaydi bu kadar reklam dolu olmasaydi tribunler. yinede yapacak bisey yok. Insallah kapali altta bir tane de olsa BESIKTAS yazisi gorebiliriz.
@Deniz duymasın  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı harund1k3

numaralı üstte yazı yok bildiğim kadarıyla zaten nasıl yazacaklarki basın ve şeref tribünü kesiyor :alala:

Yanlis alarm necmi abi bakis acisi yaniltti beni. ben de korktum acikcasi :)

Çevrimdışı Emre.Guler

sanki beşinci tribün ters gibi @Emre.Guler

Senin resimler abi bunlar onları birleştirdim sadece

Hatta yeni açık alt tarafıda hazırladım ama spor toto yazısı tutmadı ortalık karışmasın diye eklemedim kaydetmeden kapattım

Çevrimiçi Necmi

Yanlis alarm necmi abi bakis acisi yaniltti beni. ben de korktum acikcasi :)
aman kardeşim kapalı üstü hadi stadın adı diye sindirdim ama
üstte başka reklam beni bile aşıyor :bandit:

Çevrimdışı Burak Akay

Ama bi ara kombineye açılan koltukları saymıştım 29 bin civarı çıkmıştı zaten benim tahminim her bloktan bir kısım ayrılmıştrı diye düşünüyorum sponsorlar olsun hediye biletler olsun ve tabiki biletli gelicekler için.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Emre.Guler

Ama bi ara kombineye açılan koltukları saymıştım 29 bin civarı çıkmıştı zaten benim tahminim her bloktan bir kısım ayrılmıştrı diye düşünüyorum sponsorlar olsun hediye biletler olsun ve tabiki biletli gelicekler için.

Aynen 106ncı bloğunyarısı yok mesela paso.com.tr de

Çevrimiçi Necmi

Senin resimler abi bunlar onları birleştirdim sadece

Hatta yeni açık alt tarafıda hazırladım ama spor toto yazısı tutmadı ortalık karışmasın diye eklemedim kaydetmeden kapattım
ben direk passo sitesinden aldım orda ters koymuşlar sanırım @Emre.Guler

Çevrimdışı kaanzor

barcelona'yı yenicez mi ?

Barçayı yenemezsen kimse bişey demez heleki hazırlık maçında
Ama resmi bir maçta helede renklilerden birine yenilirsen düşünsene Stad tarihçesinde bu stadta ilk golü fb li fernando yada vın perşi atmıştır yazdığını baktıkça kahrolursun
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Emre.Guler

ben direk passo sitesinden aldım orda ters koymuşlar sanırım @Emre.Guler

Desene millet ortadan aldım sanacak ama bi bakmışki kenarda

Çevrimiçi Necmi

Aynen 106ncı bloğunyarısı yok mesela paso.com.tr de
aslında varda bitişi yok orda satışa çıkmayan koltuklar var sanırım bir kaç sıra
belki sponsorlara ayrılmış koltuklardır.

Çevrimiçi Necmi

Desene millet ortadan aldım sanacak ama bi bakmışki kenarda
köşeler zaten hepden sıkıntı kimse aldığı yerin nerde olduğunu bilmiyordur :D

Çevrimdışı giunti1903

arkadaşlar bundan 2 ay once falan Fikret Orman Başkan kombineyi 32.000 de durduracaz geri kalanını bilet basacaz demişti.. bence de doğrusu bu.. Cünkü tek maçlık gelip maç izlemek isteyen olur, yurtiçinden yurtdışından..
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var

Kombinemi kapalı üstten aldım fakat maç esnasında ya da devre arasında eski açık tarafına geçiş yapabilir miyim ? Tribüne değil sadece o bloğa geçmek istiyorum. Eski açıktaki Cafe yada restorant bölümüne geçmek istediğimizde geçebilecek miyiz ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı AliBJK

Arkadaslar kombinelerin neredeyse 3/1 i sponsorlara verildi zaten satabildigimiz kadar satmaliyiz.. Passodaki tablo sizi yaniltmasin sponsor kombineleri de onun icinde..

Çevrimdışı Efe

düz semerlerden 10 tanesini falan takmislar galiba bi kac fotoya bakinca vincler sahadayken cakillari seriyorlar ilginç işler oluyor numaralu uste komple koltuklari takmislar nerdeyse 1 gunde koltuk isi bu ay sonu biter bence tam olarak cati ayin 10 a kadar bitecek gibi bi mebranla saha kaldi az daha gayretle bu iş olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

düz semerlerden 10 tanesini falan takmislar galiba bi kac fotoya bakinca vincler sahadayken cakillari seriyorlar ilginç işler oluyor numaralu uste komple koltuklari takmislar nerdeyse 1 gunde koltuk isi bu ay sonu biter bence tam olarak cati ayin 10 a kadar bitecek gibi bi mebranla saha kaldi az daha gayretle bu iş olacak
10 una kadar kalmaz 7-8 i biter gibime geliyor

Çevrimdışı Efe

10 una kadar kalmaz 7-8 i biter gibime geliyor
bitse bile vinçler 10 unda çıkar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

kombinemi aldım arkadaşlar sizlerle aynı ortamda maç izlemek daha zevkli olacaktır umarım  :D :tabe:
eski açık 121.blok sıra 17 koltuk 14
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 18:22:06 kadir ]

Çevrimdışı ahmetx

kedi yolları ayın 15 ine kadar bitmez bence
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Taraftarla alakalı ince işlerin %95'i bitmiş gibi.Vinçler Şubat 10'da çıkarsa mebran ve çim eşzamanlı olarak en geç Mart sonu bitiyor.Allahın izniyle Nisan ortası gibi açılışımızı yapacağız. (Bu arada Gaziantepspor stadını ligin son haftası Antalya maçı ile açacakmış. 21 Mayıs)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yldrmaydn

Ne kadar gözükür bilmiyorum ama kedi yolunda kaynak yapılıyor şu an..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

kombinemi aldım arkadaşlar sizlerle aynı ortamda maç izlemek daha zevkli olacaktır umarım  :D :tabe:
eski açık 121.blok sıra 17 koltuk 14
hayırlı olsun kombinenle malubiyet görmeyesin :)

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Bu düz semer işi de  nereden çıktı arkadaşlar.Kaçırmışım herhalde, rica etsem biriniz açıklayabilirmi.? :)

Çevrimdışı cadavra

Yeni takilan duz semerler ilk basta takilan semerler gibi gayet hizli ilerlio belliki o is kolay bitecek lagkin T yolu uğraştiricak cati montajinin bitimi T yollarinin bitimine bagli.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Bu düz semer işi de  nereden çıktı arkadaşlar.Kaçırmışım herhalde, rica etsem biriniz açıklayabilirmi.? :)
42x3 semer diyorduk ya en one takilacak semerler duzmus onlar takiliyor suan onlarda bitince cati tamamlanacak kedi yollarini bekleyecegiz bittigi an vincler gider
Şampiyon Beşiktaş JK