Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TURKahvesi

Necmi abi bu mevcut inşa edilen çatının gelecekte açılır-kapanır (commerzbank arena stadındaki gibi) modelini monte etmeleri mümkün mü  :alala:
yani atıyorum başka bir başkan ve yönetim seçildi kendi maddi projesi imkanlarıyla çatıyı açılır-kapanır modelini hayata geçirmeyi kararlaştırdılar bu olasılıklar dahilinde mi?
ayrıca şunu da ekleyeyim şu anki çatının üstüne açılır-kapanır proje modelini taşıyacak dayanıklılığı var mı ?

Çevrimdışı mehmetcan1903

bu işaretlediğim blokta koltuk dizaynında ciddi sıkıntı var pikselden çıkmış orası karman çorman olmuş  :s20:

Çevrimdışı Efe

bu işaretlediğim blokta koltuk dizaynında ciddi sıkıntı var pikselden çıkmış orası karman çorman olmuş  :s20:
bi bitsin bitsin ilk :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

sivas stadının koltuğu imiş logoya bakın logoya :) Siz halen pixel'e laf ediyorsunuz.

Çevrimdışı cagdas44

Mabet gitmiş :s20:

Mabet öyle arada gelip mesajları özel/genel okuyup gidiyor gibi gün içinde arada denk gelebiliyor günlük girmese de arada bir uğruyor ama sorulara yanıt verecek kadar vakit bulamıyor sanırım

Çevrimdışı asi_kartal

son cümle olmasa anlamazdım  :D şunun tersini diyorsun yani

ahmet abi çatı gelince bizim stat da böyle yüksek görünecek mi  :alala:
@ahmetx
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kapalı üst katın en tepesine (orta bloklar) daha koltuk takılacak mı? Yoksa planlanan koltuk sıra sayısına ulaştık mı?
[/quo
Kapalı üst katın en tepesine (orta bloklar) daha koltuk takılacak mı? Yoksa planlanan koltuk sıra sayısına ulaştık mı?

Takıldı mı son sıralar beyler? Sorulduysa kusura bakmayın.

Çevrimdışı kyiv

bu tribunun onunde kaleci mi duracak yani? zavalli neye ugradigini sasiracak yahu, sirf bu taraftaki kaleye her mac 4 gol atariz.

Metin Ali Feyyazlı dönemi hatırlarım kura atışını kazandığımızda  ilk yarı deniz tarafına 2. yarı skorboardun olduğu yeni açık tarafına hücum ederdik.Ve genelde de o kaleye doğru daha çok gol atardık.Nedense birden aklıma o yıllar geldi. 2. yarılar coştuk mu coşardık. Hey gidi günler...

Çevrimdışı mrred

Torku Arena'nin son hali, Antalyaspor'lu taraftarlar bayagi hasar vermis. Bizim stadyumda da boyle seyler olmamasi icin nasil onlem alinacak merak ediyorum.

Kaynak: Türkiye Stadyumları & Projeleri Facebook sayfasi
çok basit passoligten dolayı o koltuklarda kimlerin oturduğu belli o kişiler bir daha maça alınmayacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mabet öyle arada gelip mesajları özel/genel okuyup gidiyor gibi gün içinde arada denk gelebiliyor günlük girmese de arada bir uğruyor ama sorulara yanıt verecek kadar vakit bulamıyor sanırım

Arkamdan söven var mı diye bakıyor heralde :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi emre_1978

geçen sene şampiyonluğun gitmesini stada bağlarsan kendini kandırmış olursun kardeşim
biz ayaşda son maçları oynamadım ondan önce oynayıpta kazandığımız maçlarda ayaştaydı
kazanırken sorun yok kaybederkenmi stad suçlu oluyor. kupa maçları doğru nisanda stad yetişebilir
ama büyük ihtimal derbi olacak birde işin tersini düşün o stadı açıp böyle bir maçta malubiyetle başladığını
yada bursayla açtın her halukarda yenersin ama tutki yenildin ilk maçta stadı çöpe atarsın böyle maçlarla
stad açılmaz o gün stada çıkacak takımlardan ayakları titreyecek olan rakip değil bizim takım olacaktır
o nedenle asla zorluk derecesi yüksek bir maçla stad açılmaz o sana olumsuzluk olarak ters teper.
bir düşün bu takım deplasmanda maç kaybetmezken sürekli kendi seyircisi önünde neden kaybediyor
ilk devre iki malubiyet ikiside kendi sahamızda bu takımın taraftar karşısında sorunu var ve bu nedenle
şampiyonluğa giderken bu stadı açmak yarardan çok zarar verecektir. bizim taraftar takım falan ateşlemiyor
tam tersi takıma zarar veriyor şampiyonluğa giden takımda bir hatada oyuncu yuhalayan bir taraftar yapımız var.
bak buraya yazıyorum takım şampiyonluğa giderken stad açılırsa bu takıma zarar olarak dönecektir.
Ben senin aksine Beşiktaş taraftarının takımı ateşlediğine zerre kadar inanmıyorum tam tersi zarar verdiğini söylüyorum.
bunuda zaten sürekli içerde puan kaybetmemiz kanıtlıyor. iyi bir haraket yaptığında rakibi alkışlayıp havaya sokan
taraftarımız var

Necmi abi anlaşamayacağız, uzatmıyorum o yüzden  :)

Kaçan şampiyonluğu sadece stadın olmayışına bağlamıyorum, yanlış anlaşılmasın.
Taraftar profilimizin gayet farkındayım. Nereden nereye geldiğinin da canlı tanığıyım ama takıma güvendiğinde bunu sahaya çok iyi yansıtabildiğini de biliyorum ve hemen hemen herkesin bu sene sahaya daha olumlu baktığını görüyorum.

Olumsuz tepkiler olacaksa bu Başakşehir'de de olacak. Kendi evimizde en azından rakibe, hakeme baskı olacak. Başakşehir'de bir nebze de, Olimpiyat'ta hiç olmuyor. Taraftar bunu yapamıyor dersen stat yapacak.

Sonuç olarak ben stadın iki maç için bile olsa açılmasının şampiyonluk yarışında artı bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum.

Uzatmıyorum dedim ama uzadı biraz  :)
Ben bu sezon içinde açılış olacağını umut etmeye devam ediyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Metin Ali Feyyazlı dönemi hatırlarım kura atışını kazandığımızda  ilk yarı deniz tarafına 2. yarı skorboardun olduğu yeni açık tarafına hücum ederdik.Ve genelde de o kaleye doğru daha çok gol atardık.Nedense birden aklıma o yıllar geldi. 2. yarılar coştuk mu coşardık. Hey gidi günler...
Yanlış hatırlıyorsun. İlk yarı Yeni  açık baskısıyla maç başında gollere ulaşabilmek için Yeni açık tarafına hücüm ederdik  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

İnsallah kale arkasi tribunlerine parmaklik ve file takilmaz ..

Çevrimdışı ZEKI

Daha oncede yazmistim bir daha yazayim
Simdi yazin vodafone stadta konser duzenleyecek mi duzenlemeyecek mi ona bakmak lazim.
Eger konser duzenleyecekse o zaman bizim o stada vodafone dan once girmemiz lazim. Kayseri maci mi, Osmanli maci mi olur onu bilmem.
Yok eger konser duzenlemeyeceklerse o zaman agustos icinde bir turnuva ile stadimizi acariz. Herseyi tamamlanmis olarak.

Çevrimdışı emre1

Çevrimdışı mehmetthedum

Yanlış hatırlıyorsun. İlk yarı Yeni  açık baskısıyla maç başında gollere ulaşabilmek için Yeni açık tarafına hücüm ederdik  :)

Abi kaptanlar rüzgara göre karar veriyorlardı diyip tatlıya bağlayalım :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Torku Arena'nin son hali, Antalyaspor'lu taraftarlar bayagi hasar vermis. Bizim stadyumda da boyle seyler olmamasi icin nasil onlem alinacak merak ediyorum.

:biggrinking:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni açığın bitimiyle beraber koltuk işi eski açıktan devam eder.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kyiv

Benim aklımda öyle kalmış Hasan Abi. 25 sene önceden bahsediyoruz.Benim harddiskte bozulmalar başlamış galiba  :) Öyle yada böyle yeni açığa daha bir iştahlı saldırırdık diyim konuyu kendi adıma kapatayım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

işte bu yüzden deplasman yasağı tüm maçlarda geçerli olmalı.. bizim "insanımız" insan gibi davranmayı öğrenene kadar başka çare yok..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim aklımda öyle kalmış Hasan Abi. 25 sene önceden bahsediyoruz.Benim harddiskte bozulmalar başlamış galiba  :) Öyle yada böyle yeni açığa daha bir iştahlı saldırırdık diyim konuyu kendi adıma kapatayım.
Rıza'nın tercihlerini yanlış bulurdum. İkinci yarı yeni açığa hücum edilmesini isterdim ... ondan aklımda kalmış flashback gibi ...  Bakalım @Necmi ne diyecek  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ekesicil

Konyaspor Antalyaspora fatura yollar su kadar zarar oldu öde diye. Antalya öder sonra deplasmana giden kisileri bulur onlara fatura yollar. Onlar öder üstüne cezada ödetirsin canlari acisin sonra bi süre maclara almazsin.

Böyle olmali ama böyle olmaz malesef

Çevrimdışı tangaz

çok basit passoligten dolayı o koltuklarda kimlerin oturduğu belli o kişiler bir daha maça alınmayacak

acaba koltukları kıranlar oturanlar mı? belki de başka koltukdakıler çıkarken kırdılar. hem kaç kişi kendi koltuğunda oturabiliyor ki? geçen sene Ankaradaki maçların 1i hariç hepsine gittim hiç yerime oturamadım. (senin mesleğe büründüm)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Daha oncede yazmistim bir daha yazayim
Simdi yazin vodafone stadta konser duzenleyecek mi duzenlemeyecek mi ona bakmak lazim.
Eger konser duzenleyecekse o zaman bizim o stada vodafone dan once girmemiz lazim. Kayseri maci mi, Osmanli maci mi olur onu bilmem.
Yok eger konser duzenlemeyeceklerse o zaman agustos icinde bir turnuva ile stadimizi acariz. Herseyi tamamlanmis olarak.
tam olarak katılıyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK