Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5764864 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

sezon sonuna yetişmeyecekse doğrudan hibrit yapılır ama o çim nevzat demire taşınacağı için çöpe atılma durumu yokmuş
kim diyor onu :alala:
benim bildiğim tarlada yetiştirirken altına muşamba gibi bir şey seriyorlar ve çim kökleri daha uzamadan rulo yapıp
getiriyorlar ama stada serlirken alttaki naylon katman sökülüyor ve çim kökleri satad zeminine sarıyor 15 - 20 cm kadar kök salıyor
buda onun tekrar sökülmesini engeller diye biliyorum yani sökeceklerinde kazıyıp atıyorlar. Rulo seriliyor diye
bundan rulo olarak tekrar sararsın anlamını çıkartmayın halı değil bu çim canlı yani kök salıyor zaten mantıken kök salmasa o çimde tek maç bile yaptığında
dağılır diye düşünüyorum

Çevrimdışı Erdem Çözer

500 bin euroya çim mi olur abi yazık günah,500 tane gomez alınır o paraya.

dalga mı geçiyorsun?  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

Beyler
Ülker, TT ve Vodafone Arena'nin tribün dikliklerinin falan kiyaslandigi bir görsel vardi.
Atarsaniz sevinirim.
@ahmetx yapmıştı galiba bunu. Buyur

Çevrimdışı Mehmet92

Necmi abi bu görsel için tek doğru şey stad adları demişti yanluş hatırlamıyosam :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

kim diyor onu :alala:
benim bildiğim tarlada yetiştirirken altına muşamba gibi bir şey seriyorlar ve çim kökleri daha uzamadan rulo yapıp
getiriyorlar ama stada serlirken alttaki naylon katman sökülüyor ve çim kökleri satad zeminine sarıyor 15 - 20 cm kadar kök salıyor
buda onun tekrar sökülmesini engeller diye biliyorum yani sökeceklerinde kazıyıp atıyorlar. Rulo seriliyor diye
bundan rulo olarak tekrar sararsın anlamını çıkartmayın halı değil bu çim canlı yani kök salıyor zaten mantıken kök salmasa o çimde tek maç bile yaptığında
dağılır diye düşünüyorum

doğrudur abi.. bjktv de söylenmişti ama yanlış bir bilgi olabilir veya belki de 3-4 maç oynanacağı için bunu yapmanın bir yolu vardır.. bilemedim.. ama serme için olan statlara baktığımızda toprağa tutunma gibi bir durum pek göremiyoruz.. sert hamlelerde kalıp olarak kalkıyor

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu görsel için tek doğru şey stad adları demişti yanluş hatırlamıyosam :D
artık onlarda doğru değil  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen. Bu görsele göre 2. katların eğimi Saraçoğlu'yla aynı. Olmadığını görüyoruz, biliyoruz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sezon sonuna yetişme ihtimali yoksa 500 bin euroyu çöpe atıp rulo çim işine girmeyelim hiç, temiz temiz hibrit olsun.

Katılıyorum..

Hemde bütün parayı bi anda stada döküp oyuncu ve çalışanların maaşlarını geciktirmemiş oluruz :)

Yeni sezonda muhteşem bi açılış ile geçeriz mabedimize :ok:

Herşey eksiksiz olsun :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimiçi Necmi

bu zaten @ahmetx  in suçu hatalı bir tablo yaptı herkesi trolledi
onun üzerine resmi projeyi koyduk stad dikliğini gösteren açılı genede kimseyi inandıramadık :bandit:

Çevrimdışı sallapati

sezon sonuna yetişmeyecekse doğrudan hibrit yapılır ama o çim nevzat demire taşınacağı için çöpe atılma durumu yokmuş

ŞL den gelecek 10 milyon euroyu çöpe atarsak  :by2:

Çevrimdışı cadavra

T yollarini bi montajlasalar bitirseler sahanin icinde cok sinir bozucu durmaya basladilar. Onumuzdeki haftaya kadar bitet insallah.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

artık onlarda doğru değil  :kop: :kop: :kop:
hahahahahahahahaha.. yılın esprisi Necmi abi  :D :D :D

Çevrimdışı ahmetx

bu zaten @ahmetx  in suçu hatalı bir tablo yaptı herkesi trolledi
onun üzerine resmi projeyi koyduk stad dikliğini gösteren açılı genede kimseyi inandıramadık :bandit:
bu çok eski çalışmam o tablodaki çoğu şey değişti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

malumunuz pikselden hazzetmem ama şahsi fikrim olacaksa da şöyle bir şey olmalıydı. :bandit:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

malumunuz pikselden hazzetmem ama şahsi fikrim olacaksa da şöyle bir şey olmalıydı. :bandit:

Alt kat buradaki gibi ama üst kat çokfazla ...

Çevrimdışı burhan

bu günkü fotoğraflardan 3.vinçi göremedim galiba gitmiş yada mebranlar için dışarıya da çıkarılmış olabilir.

Çevrimiçi emre_1978

Rulo çim sadece bir maç bile erken açmamıza yarayacaksa, çöpe atılan hiçbir şey yok.
Başakşehir'e ödeyeceğimiz kiradan kurtulup 18 - 20bin civarında bilet satışı yapabileceğiz kendi evimizde. Buların getirisi 500bin Euro'dan çok daha fazla olur.

Başakşehir'deki maçlarda hasılat neredeyse sıfır. Genelde kombinesi olanlar gidiyor ve bilet bedelleri iade ediliyor.

Çevrimdışı YunusEmre

Koltuk takımında pikselden ziyade şu köşeleri nasıl yapacaklar en çok da oraları merak ediyorum.. umarım saçmalamazlar...

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı xeo

[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 16:38:19 Necmi ]

Çevrimdışı Kemal

hic zannetmiyorum kaynakli olacak yine 42 tane en az 1 hafta 10 gun surer kedi yollarida 10 gunden once bitmeyecek gibi

Membrani sererken en uç noktalarına koyacaklarsa bu süre içinde membranlar da aradan çıkar

Çevrimdışı ahmetx