Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766225 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

T Kedi yolu bağlantılar 4 köşeyemi olacak sadece arkadaşlar. Sayısı kaç olacak tam olarak ?
en az 3 tane
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers1903

Çarşamba günü membrancilar çalışmaya başlayacakmış ilk iş olarak file serimi yapılacakmış.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Ne çilesi ya ?
Membranla kaplanacağı günden korkuyorum. Stadı göremez olacağız  :by2:

Olsun varsın stadı göremeyelim yeterki membranların kaplandığı gün gelsin  :D zaten ondan sonra üstten görüntünün çok bi anlamı kalmayacak tüm dikkatlerimiz sahaya çevrilecek. İçeriden bol bol foto gelir stadı da görürüz işte. İşin özü ben bu çatı işinden çooooook sıkıldım artık bitsin istiyorum  :s20:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 14:35:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Çarşamba günü membrancilar çalışmaya başlayacakmış ilk iş olarak file serimi yapılacakmış.
millet şimdi halay çekmeye başlar.
boşuna yorulmasınlar duyum sağlam mı :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

:bandit: :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

1 hafta önce Vodafone Arena mimarı Bünyamin Derman bir beşiktaş sitesine bugün membran işine başlanacağını söylemişti.

Aynen şudur.

Alıntı
Çatıda semerler monte edildi, bir sorun yok. çatı hazır, şimdi üzerine membran yapılacak. 1 şubat’ta bunlar takılacak. çatıyla ilgili hiçbir sorun yok. çatıda sadece ufak montaj sorunları var. onları test ediyorlar. membran için ölçümler yapılıyor. bundan sonrası yokuş aşağı durumuna geldi. 1 şubat’ta orada vinçler kalmaz çime başlanır.

1 hafta önce Vodafone Arena mimarı Bünyamin Derman bir beşiktaş sitesine bugün membran işine başlanacağını söylemişti.

Aynen şudur.

Alıntı
Çatıda semerler monte edildi, bir sorun yok. çatı hazır, şimdi üzerine membran yapılacak. 1 şubat’ta bunlar takılacak. çatıyla ilgili hiçbir sorun yok. çatıda sadece ufak montaj sorunları var. onları test ediyorlar. membran için ölçümler yapılıyor. bundan sonrası yokuş aşağı durumuna geldi. 1 şubat’ta orada vinçler kalmaz çime başlanır.

Güncel

O yerdeki tek adet semer sabahtan beri duruyor. Kedi yolları eksilmiş ama o hala orda. Sanki inadına bekletiyorlar  :D saha semersiz kalmasın bizim de sinirlerimiz bozulsun  :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

Ellerimle dokunmadan inanmam artık. Bir ara gidip dokunalım @SDemirsoy:bandit: :bandit:
valla dokunursak bırakmayız :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 14:43:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
O yerdeki tek adet semer sabahtan beri duruyor. Kedi yolları eksilmiş ama o hala orda. Sanki inadına bekletiyorlar  :D saha semersiz kalmasın bizim de sinirlerimiz bozulsun  :s20:
ben semere benzetemedim düz gibi :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen şudur.

1 haftadır ve halen semer monte edilen çatı için yapılan bu açıklamaya çok odaklanmamak lazım.. gaz almak için yapılan açıklamalardan biri..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

1 semer kalmis oda takilir asil soru sira sira duran duz cubuk tarzi seyler nereye takilacak onlar icinde vinc kullanmak gerek yani kedi yolu haricinde bide bunlar cikti  :steamed: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Yok yok semer o. Diğer fotolarda da net şekilde görülüyor. Hatta takılacağı yer bile belli. Kapalının hemen üstünde ikinci sıraya takılacak. Üşenmedim tek tek baktım boş olan bir tek orası kaldı  :D

Çevrimdışı Efe

o çubuklarin nereye takilacagini cok merak ediyorum sayilari baya artmis
Şampiyon Beşiktaş JK

1 semer kalmis oda takilir asil soru sira sira duran duz cubuk tarzi seyler nereye takilacak onlar icinde vinc kullanmak gerek yani kedi yolu haricinde bide bunlar cikti  :steamed: :D

Onlar ayrı bir sır perdesi zaten  :D belki kedi yolları takılırken kullanıyorlar diyecem ama kedi yolları eksildiği halde onlarda sanki bir eksilme yok gibi  :steamed:

Çevrimdışı İhsan

Tahminde bulunmak istiyorum
yerde duran uzun beyaz parçalar muhtemelen 'düz' Semerler.
şeffaf mebranların en ucuna gerekecektir diye düşünüyorum. Uç kısımdaki su tahliyesini bu şekilde çözebilirler...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı MustafaKync

Çevrimdışı sallapati

Güncel.. Marcelo Vodafone Arena'da

bu adamda futbolcudan çok basketçi tipi var.. bi karışıklık olmasın  :D

Çevrimdışı canergiray77

Güncel
abiler bu foto da kafama takılan en üst merdivene bile koltuk koyuulmuş orası engelli trübünü fakat biz engelliler tekerlekli sandalye de sahayı nasıl göreceğiz malum bir de ayakta izleyen taraftarlar olur kafama en çok takılan unsur bu  hem engelli vatandaşlarımız rahat maç izlesin hem sağlıklı insanları sürekli daraltmada
" oturur musun göremiyorum " bu tarz şeyleri yaşamayalım @FARUK @Necmi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Mehmet92

Başkan gene yeni gelen futbolcuyu tutup kolundan stada götürmüş :D